سلام خدمت همه عزیزان عطر باز و اساتید این کار.
بنده تازه به این دنیای بسیار بزرگ عطر و ادکلن ورود پیدا کردم.
یادمه یبار رفتم عطاری جلوی در مغازه انواع ادویه جات رنگارنگ و چندین نوع گیاه بود که بوی خیلی خوش و خاص یکی از اونها توجهم رو جلب کرد و با خودم گفتم کاش عطری وجود داشت که بوی این برگ بزرگ و قهوهای خشک شده رو میداد اول فکر کردم برگ تنباکو هست چون خیلی بزرگ بود ولی فروشنده گفت اون برگ بو هست خلاصه اون بوی خاص کل مغازه رو گرفته بود و خیلی برای من هیجان به وجود میاورد.
آیا واقعاً عطری با این بو وجود نداره یا من اشتباه میکنم؟
سلام
#پارفومز د مارلی ایسپازون Ispazon
رایحه برگ بو رو داره ولی زیاد عامه پسند نیست. قبل از خرید تست کنید
با سلام و احترام, چهار عطر خدمتتون معرفی میکنم, با اینکه زیاد ربطی بهم ندارند ولی شاید لابلای نوت هاشون بتوانید مورد مد نظرتون رو پیدا کنید, حتما استشمام کنید هر کدام که توانستید!
#پاکو رابان اینویکتوس Invictus
#بنتلی اینتنس ادو پرفیوم Bentley Intense EDP
اوپنینگ ادویه ای فلفلی دیور ساواج الکسیر برای من بسیار یاد آور ترکیب بوی عطاری هاست
اوپنینگ ادویه ای فلفلی دیور ساواج الکسیر برای من بسیار یاد آور ترکیب بوی عطاری هاست
آره کلا ساواج یکم حس تند و تیزی همون شکلی داره ولی نه کاملا.از اینکه لطف کردین متشکرم
سلام
#پارفومز د مارلی ایسپازون Ispazon
رایحه برگ بو رو داره ولی زیاد عامه پسند نیست. قبل از خرید تست کنید
درود بر شما خیلی خوشحال شدم که همچین چیزی هست توی دنیای بزرگ عطر ها البته بعید هم بود نباشه.متشکر از شما حتما تست میکنم اگر طوری باشه که نت برگ بو بیشتر عطر رو به خودش اختصاص بده بهتره
با سلام و احترام, چهار عطر خدمتتون معرفی میکنم, با اینکه زیاد ربطی بهم ندارند ولی شاید لابلای نوت هاشون بتوانید مورد مد نظرتون رو پیدا کنید, حتما استشمام کنید هر کدام که توانستید!
#پاکو رابان اینویکتوس Invictus
#بنتلی اینتنس ادو پرفیوم Bentley Intense EDP
خیلی ممنون از اینکه لطف کردین و چندین عطر با این نوت معرفی کردین.اگر دکانتشون رو پیدا کنم حتما تست میکنم ولی باید ببینم تو کدوم نت برگ بو بولد تره و بیشتر بوی اون به مشام میرسه تا بقیه نت ها
درود بر شما خیلی خوشحال شدم که همچین چیزی هست توی دنیای بزرگ عطر ها البته بعید هم بود نباشه.متشکر از شما حتما تست میکنم اگر طوری باشه که نت برگ بو بیشتر عطر رو به خودش اختصاص بده بهتره
سلام
تنها عطری که نت برگ بو رو ازش استشمام کردم همین ایسپازون بوده، رایحه غالب برگ بو رو مطمئنا تو عطرهای نیش میتونید پیدا کنید.
اما اگه رایحه مغازه عطاری رو دوست دارید دیور اسپایس بلند رو میتونید تست کنید البته برگ بو درش غالب نیست قیمتش هم خیلی بالاست
سلام
تنها عطری که نت برگ بو رو ازش استشمام کردم همین ایسپازون بوده، رایحه غالب برگ بو رو مطمئنا تو عطرهای نیش میتونید پیدا کنید.
اما اگه رایحه مغازه عطاری رو دوست دارید دیور اسپایس بلند رو میتونید تست کنید البته برگ بو درش غالب نیست قیمتش هم خیلی بالاست
درود بر شما.بالاخره شما چندین پیرهن بیشتر از ما پاره کردی و حرف شما درست تره
چرا همون برگ رو نخریدی ؟؟؟
ماندگاری اش هم بالا بود .
قیمتش هم پایین تر بود
چرا همون برگ رو نخریدی ؟؟؟
ماندگاری اش هم بالا بود .
قیمتش هم پایین تر بود
چی؟