درود بر عطرافشانی های گرامی
یه سوال داشتم از دوستان عزیز، بنده دستریز ۱۰ میل اونتوس رو از فروشگاه اینترنتی عطر آ..ن خریداری کردم. از قبل هم یه عطر 25 میل برند کالکشن کد ۰۵۴ رو که کپی اونتوس هست رو داشتم. وقتی تست کردم چه روی لباس و چه پوست، رايحه تمامی نت ها و ماندگاری دقیقا مشابه هم بود و نتونستم تفاوتی بینشون پیدا کنم. دوستانی که تجربه شو دارن این میزان شباهت امکانپذیر هست یا دستریز فیک بهم دادن؟
دوست عزیز چه مدتیه که وارد دنیای عطر شدید؟
تجربه شخصی خود بنده....
اگر واقعا طالب یک عطری و عاشقشی.... پول چندتا کپی و این حرفها رو ندید و حتی شده صرفه جویی کنید و صبر! در نهایت از جای مطمئن اورجینال عطر رو تهیه کنید....
سیاهی لشکر نیاید به کار «یکی مرد جنگی به از صد هزار»
احتمالا هنوز واردش نشده که کرید اونتوس اورجینال رو با یه برند بیکیفیت وطنی یکی میدونه
درود بر شما
همیشه مصرف کننده عطر بودم، اما یک ساله که اعتیاد پیدا کردم و کلا در حال خوندن نظرات و ریووهای دوستان عطرافشان😀
تجربه شخصی خود بنده....
اگر واقعا طالب یک عطری و عاشقشی.... پول چندتا کپی و این حرفها رو ندید و حتی شده صرفه جویی کنید و صبر! در نهایت از جای مطمئن اورجینال عطر رو تهیه کنید....
سیاهی لشکر نیاید به کار «یکی مرد جنگی به از صد هزار»
سپاس از شما دانیال گرامی
بله درست میفرمائید، خود بنده هم این چند وقته به همین نتیجه رسیدم که دور و برمو زیاد شلوغ نکنم. اما فعلا با دستریز ها در حال تست عطرهای مختلفم
احتمالا هنوز واردش نشده که کرید اونتوس اورجینال رو با یه برند بیکیفیت وطنی یکی میدونه
درود بر شما آقا کامبیز گرامی
بله واقعا😪😀، دستریز رو بردم پیش یه فروشگاه معتبر و اصالت کار رو تایید کردن. بعد به پیشنهاد ایشون گفتن که رو برگه دکانت و لباس مقایسه نکنید و فقط روی پوست (نبض) مقایسه کنید
متوجه تفاوت شدم، اما واقعا کپی خوبی زدن