سلام و عرض ادب خدمت دوستان و اساتید گرامی عطر افشان.
من یک عطری میخوام که بوش اصلا برای هیچکس از دور و بریام و فامیل و دوست و ... آشنا نباشه و خیلی خاص باشه طوری که از هر یک میلیون نفر یک نفر هم (به طور مثال)بوش بهش نخورده باشه خلاصه میخوام با همه فرق داشته باشم و هیچ نت مشابهی با عطر های دیگه نداشته باشه.اگر سراغ دارید معرفی(نیش یا دیزاینر فرقی نمیکنه)کنین.
یه سوال دیگه هم اینکه با بعضی عطرا روی پوستم کهیر میزنه و شروع به خارش میکنه اگه کسی همین مشکل رو داشته یا راهکاری میدونه لطف کنه بگه.
درود دوست عزیز موجوده قیمتشم زیر ۷میلیون با هارد باکس قشنگش در رابطه با حساسیت قبل از پوشیدن لباستون بهش عطر اسپری کنید و چند دقیقه بعد بپوشین حساسیت بیماری نیست یه واکنش که بدن انجام میده و هیچ راه درمانی نداره جوز مصرف قرص یا کرم های خاص که موقتی هستن
پیروز باشین 💐💐💐
سلام ببخشید بعد از مدتی طولانی جوابتون رو مشاهده کردم میشه بگید 500years رو کجا سراغ دارید و آیا اصله؟چون جایی دیگه هم دیدم 10 میلیون
سلام ببخشید بعد از مدتی طولانی جوابتون رو مشاهده کردم میشه بگید 500years رو کجا سراغ دارید و آیا اصله؟چون جایی دیگه هم دیدم 10 میلیون
درود مرسدس عزیز پوزش میخوام برای تاخیر در پاسخ من هم اتفاقی پیامتون دیدم تو قسمت پرسش و پاسخ نوتفیکش نمیاد این عطر ن..ه...ا...ل دارن اگر با رایحه عطر اشنا نیستین حتما سمپل تهیه کنید که فروشگاه ر...ی...ح موجوده فضای عطر استایل خاص خودش میطلبه کت جیگری با پیراهن مشکی. قرمز آجری با پیراهن سفید .مشکی سفید محلول عطر روی رنگ روشن لکه زرد رنگ ایجاد میکنه
امیدوارم رایحش مورد پسندتون باشه
خانه ی عطر masque milano روایح نیش و خاصی تولید می کنه. یه نمونه از این خانه، عطر kintsugi که بوی شکوفه گل و خاک خیس خورده(سفال) میده. علی رغم یونی معرفی شدنش، به نظرم بیشتر مردانه س. کارهای دیگه ی این برند هم پیشنهاد می کنم.
رد توباکو از مانسرا به نظرم عطر خاصی هست.