اصالت محصولات

دوستان همه ی عطر های عطرافشان اصله؟ می‌تونم با اطمینان خرید کنم؟

دانیال دانیال
1402/04/09

1-توکل بخدا

2-خرید از جای معتبر

3-چک کرد بچ کد در سایت های معتبر 

4-تطبیق بچ کد روی جلد با روی شیشه

5-تطبیق با مشخصات ظاهری معمول

شکیبا شکیبا
1402/04/09

شک نکن. توی ایران بهترین سایت از نظر صداقت و اصالت کالا.چون سالهاست در حال فعالیته و طرفدار های بسیاری جذب کرده.یکیشم خود من.

Mercedes Mercedes
1402/04/12
در پاسخ به شکیبا :

شک نکن. توی ایران بهترین سایت از نظر صداقت و اصالت کالا.چون سالهاست در حال فعالیته و طرفدار های بسیاری جذب کرده.یکیشم خود من.

ی جایی یکی گفت تو عطر افشان عطر تقلبی بهم فروختن حدود دو سال پیش دیگه نمیدونم دروغ میگفت یا راست.

ادکلنی هم که خریده بود نمیدونم ناتیکا وویاژ بود یا آزارو کروم که رنگ مایعش آبی نبود بلکه صورتی بود

پاسخ مدیر : سلام نظراتی که داخل عطرافشان گذاشته می شود به این معنی نیست که حتما از عطرافشان خرید شده است ، بحث ناتیکا صورتی مربوطه به خرید از فروشگاه دیگری بوده است که در نظرات چک کنید متوجه موضوع می شوید.
سولماز سولماز
1402/04/12

آقای بقائی عزیز سلام.شخصا از خرید آنلاین عطر میترسیدم و ریسک نمی‌کردم.خودم چندین سال حضوری از عطر فروشی  خیابون وزرا  عطر می‌خریدم اما دوتا عطری که به تازگی در طول یک ماه  از عطر افشان خریدم اورجینال و با کیفیت بوده .خیالتون راحت باشه  بابت خرید .

عطرافشان معتبره و هرگز عطر فیک نمی‌فروشه . من چند ده میلیون یکجا خرید میکنم ازشون . خیالتون راحت باشه بابت همه چیز

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟