Tina samavat Tina samavat
11
1402/04/10

خیلی غصه خوردم

سلام

بچه ها میخواستم برای دوستم یه عطر بخرم. اولش گفتم گود گرل بخرم اما پشیمون شدم. رفتم لانکوم لانویت ترزور رو خریدم ۸۵۰۰

اولا که احساس میکنم بوش اصلا خاص نیست.

دوما احساس میکنم قشنگ ۴،۵ تومن گرونتر بهم داد.

به نظرتون خیلی اشتباه کردم؟من خودم بوی خنک دوست دارم. دنبال عطر خنک هم رفتم اما چون موقع خرید تنها نبودم به تشویق اطرافیان اینو خریدم. دوستم برای جلسه دفاع دکتراش دنبال یه عطر خاص بود و من گفتم لطفا بذار من بهت هدیه بدم اما حس میکنم گند زدم😭😭

دانیال دانیال
1402/04/10

گذشته ها گذشته! 

غزال غزال
1402/04/10

غصه ی پول رفته رو نخور خانومی. اولاً لانویت ترزور فکر کنم توقف تولید شده به خاطر همین با قیمت های مختلفی به فروش میرسه.

دوماً، به نظر من کلاً تو زندگی بعضی وقتا یه پولی باید از دستت بره و اگر خیلی دست و پا بزنی و تلاش کنی که نگهش داری بعداً یه جور بدی و حتی شاید چند برابرش از دستت می‌ره. همون‌طور که بعضی اوقات روزگار بهمون یه چیزی هدیه میده، بعضی وقتا هم میگیره. پول هم که نسبت به چیز های دیگه ارزشی نداره مخصوصاً پول ایرانی. 

میدونم حس می‌کنی مبلغ زیادی از دستت رفته. ولی رهاش کن. 

نگران دوستت هم نباش. لانویت یه عطر جذاب و سک/سی هست و باتل خیلی خیلی زیبایی داره. دندون اسب پیشکشی رو هم که نمیشمارن :) 

Khadijeh Khadijeh
1402/04/10

سلام عزیزم اگه هدیه اس برای دوستتون ک اون باید بپسنده وشاید موردپسندشون باشه شما نگران نباشین عطر سلیقه ایه وعطری با این قیمت اگه بد هم باشه دوستتون بهش نه نمیگه مطمئن باشین😂

1402/04/10
در پاسخ به غزال :

غصه ی پول رفته رو نخور خانومی. اولاً لانویت ترزور فکر کنم توقف تولید شده به خاطر همین با قیمت های مختلفی به فروش میرسه.

دوماً، به نظر من کلاً تو زندگی بعضی وقتا یه پولی باید از دستت بره و اگر خیلی دست و پا بزنی و تلاش کنی که نگهش داری بعداً یه جور بدی و حتی شاید چند برابرش از دستت می‌ره. همون‌طور که بعضی اوقات روزگار بهمون یه چیزی هدیه میده، بعضی وقتا هم میگیره. پول هم که نسبت به چیز های دیگه ارزشی نداره مخصوصاً پول ایرانی. 

میدونم حس می‌کنی مبلغ زیادی از دستت رفته. ولی رهاش کن. 

نگران دوستت هم نباش. لانویت یه عطر جذاب و سک/سی هست و باتل خیلی خیلی زیبایی داره. دندون اسب پیشکشی رو هم که نمیشمارن :) 

مرسی غزال عزیز. با خوندن پیام صمیمانه‌ات واقعا حالم خیلی خوب شد🌺

غزال غزال
1402/04/11
در پاسخ به Tina samavat :

مرسی غزال عزیز. با خوندن پیام صمیمانه‌ات واقعا حالم خیلی خوب شد🌺

خواهش میکنم عزیز. حالت همیشه خوب باشه. 🌺

درباره نوع انتخاب که اصلا شک نکنید خیلی عطر خوبیه . اما درباره قیمت هم تجربه بشه براتون که دقت کنید از این به بعد . من خودم اگر عطری رو عطرافشان داشته باشه محاله از جای دیگه بخرم . هم قیمتش عالیه هم اصالتش مطمئن . ولی خب تا باشه از این دوستیها و هدیه ها . دستتون هم درد نکنه که چنین هدیه عالی ای خریدید. 

Mercedes Mercedes
1402/04/12

فروشنده فقط به فکر جیب خودش هست اصلا نباید به حرفشون گوش داد.بهتر اینه که خودتون تست کنید یا به توصیه‌های دوستان در این سایت عمل کنید و اینو بدونید تا وقتی مردم ساده وجود دارند فروشنده های شیاد هم وجود دارند.

بنده وقتی از چیزی سر در میارم تازه میفهمم این فروشنده ها چقدر سر مردم خصوصا خانم ها و دخترای مظلوم و مردان مسن و بعضا جوان ساده کلاه میگذارن.

1402/04/13
در پاسخ به فاطمه فیضی :

درباره نوع انتخاب که اصلا شک نکنید خیلی عطر خوبیه . اما درباره قیمت هم تجربه بشه براتون که دقت کنید از این به بعد . من خودم اگر عطری رو عطرافشان داشته باشه محاله از جای دیگه بخرم . هم قیمتش عالیه هم اصالتش مطمئن . ولی خب تا باشه از این دوستیها و هدیه ها . دستتون هم درد نکنه که چنین هدیه عالی ای خریدید. 

ممنون ازت فاطمه عزیز. از این به بعد حتما بیشتر دقت میکنم.

1402/04/13
در پاسخ به Mercedes :

فروشنده فقط به فکر جیب خودش هست اصلا نباید به حرفشون گوش داد.بهتر اینه که خودتون تست کنید یا به توصیه‌های دوستان در این سایت عمل کنید و اینو بدونید تا وقتی مردم ساده وجود دارند فروشنده های شیاد هم وجود دارند.

بنده وقتی از چیزی سر در میارم تازه میفهمم این فروشنده ها چقدر سر مردم خصوصا خانم ها و دخترای مظلوم و مردان مسن و بعضا جوان ساده کلاه میگذارن.

میدونید من هروقت تنها نمیرم خرید واقعا پشیمون میشم.اگه تنها میرفتم حتما همه چیو چک میکردم. اما با خانواده بودم و اونا اصرار کردن که بوش عالیه بخر🥺 از این به بعد بیشتر دقت میکنم

خانواده درست گفتن بوش عالیه و از بهترین انتخابها .‌ البته ناگفته نمونه که قیمت فروشگاه‌ها همیشه از عطرافشان بیشتره و شاید نسبت به فروشگاهای دیگه گرون هم نخریده باشید

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟