دهکردی دهکردی
11
1402/04/13

عطرهای اماراتی. ارزندگی یا کیفیت؟

بهترین و با کیفیت ترین عطرهایی که شرکت های اماراتی می زنن متعلق به کدوم شرکت ها هست؟ اگر تجربه ای از عطرهای اماراتی دارید بگید.. الحمبرا.. لطافه و... 

دانیال دانیال
1402/04/13

یکی اساتید نکته خوبی فرمودند در همین سایت, اگر می خواهید فقط خوشبو باشید شاید مفید باشند.

ولی کار اصیل و ارزنده به عقیده من نمی‌توانند باشند...بعد از مدتی استفاده خودتون احتمالا متوجه این قضیه خواهید شد.

من فکر کنم دوتا کار ارزنده خیلی بهتر از کوهی از عطرهای متوسط و متوسط رو به پایین هستش.

Mercedes Mercedes
1402/04/13

دوست عزیز عباس جان بهتره که از اماراتی استفاده نکنی وقتی میتونی با یکم هزینه بیشتر برند هایی مثه دیویدوف و آزارو دانهیل لالیک آرامیس جی پارلیس و ... رو بخری اما اگه خواستی اماراتی استفاده کنی اجمل و رصاصی و فراگرنس ورد خوب هستند ولی فقط افراد عام رو راضی میکنن(چیز خاصی نیستن پیچیدگی و شفافیت بو هم ندارند) که سروکاری با عطر ها ندارن و برای اینکه بوی بد و عرق ندن میخوان یه ادکلنی بزنن

من از رساسی فقط چاستیتی رو دوست دارم و از اجمل شادو آبی. غیر از این دور ریختن پوله . از عطرهای الحمبرا یکی رو تست کردم فکر کنم مشابه سوسپیرو بود به شدت غلیظ و ماندگار بود اما فقط بو بود تغییر نت و هنر نبود . دیدید ماشین ها همه رنگ مشکی دارن اما مشکی بنز کجا و مشکی سمند کجا قرمز بی ام دابلیو کجا و قرمز پراید کجا  . کلا اگر امکان تهیه برندهای بهتر رو دارید از همون برندها خرید کنید . من دیوید یورمن طلایی رو از عطرافشان خریدم . ۳۰ میل گرفتم نهصد و خورده ای اصلا یک کیفیتی داره به خدا اندازه هزار تا عطر اماراتی ارزش داره . بگردید عطرهای ارزنده قیمت مناسب پیدا می‌کنید. نظرات دوستان در این مسیر راهگشا خواهد بود.‌ بخصوص نظرات ایکاروس رو حتما بخونید عطرهای مختلفی رو معرفی کردن استفاده کنید .

عباس آقای عزیز سلام 

بعد از تستها و خریدهای مکرر از انواع و اقسام برندهای اماراتی 

از فرگرنس ورد های ارزون (۴۰۰ تا ۱ میلیون) تا الحمبرا و لطافه های قیمت متوسط (۸۰۰ تا ۱/۵۰۰میلیون ) الی اجمل و رصاصی های گرون تر 

رک و بی پرده میگم و از جملاتی مثل دم دستی و تو ماشین و غیره و ذلک می‌گذرم :

`` از خیر کارای اماراتی بگذر ``

life scent life scent
1402/04/14
در پاسخ به فاطمه فیضی :

من از رساسی فقط چاستیتی رو دوست دارم و از اجمل شادو آبی. غیر از این دور ریختن پوله . از عطرهای الحمبرا یکی رو تست کردم فکر کنم مشابه سوسپیرو بود به شدت غلیظ و ماندگار بود اما فقط بو بود تغییر نت و هنر نبود . دیدید ماشین ها همه رنگ مشکی دارن اما مشکی بنز کجا و مشکی سمند کجا قرمز بی ام دابلیو کجا و قرمز پراید کجا  . کلا اگر امکان تهیه برندهای بهتر رو دارید از همون برندها خرید کنید . من دیوید یورمن طلایی رو از عطرافشان خریدم . ۳۰ میل گرفتم نهصد و خورده ای اصلا یک کیفیتی داره به خدا اندازه هزار تا عطر اماراتی ارزش داره . بگردید عطرهای ارزنده قیمت مناسب پیدا می‌کنید. نظرات دوستان در این مسیر راهگشا خواهد بود.‌ بخصوص نظرات ایکاروس رو حتما بخونید عطرهای مختلفی رو معرفی کردن استفاده کنید .

درود بر شما چه خوب نوشتین بله کارهای ارزنده زیادی وجود دارد 

در پاسخ به life scent :

درود بر شما چه خوب نوشتین بله کارهای ارزنده زیادی وجود دارد 

ممنونم life scent بزرگوار

OMID  M OMID M
1402/04/18

درود ... متاسفانه من هم مثل بعضی از دوستان که فرمودند بیشتر کارای امارتی مثل فراگرنس و الحمبرا رو تست کردم در 90درصد موارد شما با یک رایحه خطی مواجه میشوید... انگار دارید در کویر رانندگی میکنید بعد نیم ساعت خسته خواهید شد....ازینهمه یکنواختی...بحث مشابهت نیست بحث خطی بودن هست

دهکردی دهکردی
1402/04/18
در پاسخ به OMID M :

درود ... متاسفانه من هم مثل بعضی از دوستان که فرمودند بیشتر کارای امارتی مثل فراگرنس و الحمبرا رو تست کردم در 90درصد موارد شما با یک رایحه خطی مواجه میشوید... انگار دارید در کویر رانندگی میکنید بعد نیم ساعت خسته خواهید شد....ازینهمه یکنواختی...بحث مشابهت نیست بحث خطی بودن هست

جدای از خطی بودن عطر، شما چیزی شبیه سردرد و حساسیت هم دیدید که ایجاد کنن؟

درود

همانطور که قبلا هم گفته ام در خصوص برندهای  اماراتی عطر به خصوص کپی کارا به هیچ وجه نمی توان با قاطعیت گفت کدام برند بهتر است . هر کدام یک سری کارها نسبت به بقیه بهتر در آورده اند . به طور کلی اگر بخواهیم بگوییم بیشتر ساخته های این شرکت ها رایحه هایی نسبتا خطی ( نه کاملا خطی ) دارند معمولا نت های میانی عطر اصلی را کمتر حس می کنید .  و در اکثر موارد عطرهای گرم به خصوص عودی و دودی ها  ، مشکی گلی ها یا روایح شرقی را بهتر توانسته اند کپی کنند و در روایح خنک کمتر موفق بوده اند . در حال حاضر کارهای اجمل اصل در ایران به راحتی پیدا نمی شوند . در این سایت بیشتر دوستان دافعه نسبتا شدیدی به تولیدات شرکتی اماراتی دارند که به نظر من گاهی مقداری زیاده روی می شود . در صورتی که علاقه مند به تجربه این عطر ها باشید جناب دکتر اسعدی در این خصوص راهنمایی های مفیدی قبلا در این محفل انجام داده اند . من هم مقداری در این خصوص تجربه دارم ( یک مقدار هم زیاده روی کردم در تست عطر های اماراتی ). در صورتی هم که بخواهید مقداری بیشتر هزینه کنید از عطر های قیمت مناسب اروپایی استفاده کنید که دوستان به خصوص اکانت آرشیتکت بسیار راهنمایی های مفیدی انجام داده اند . در خصوص سر درد و حساسیت هم در همه عطر ها این امکان برای اشخاص وجود دارد که به رایحه ای حساسیت داشته باشند یا افرادی که میگرن و سینوزیت دارند ( مثل خود من )  بعضی روایح باعث سردرد و اینها می شود و کلا نباید نزدیک صورت  اسپری کنند .

یک حرف آخر ، به نظر من این عطر های شرکتی به عطر های فیکی که به اسم های کپی به خصوص از غرب کشور وارد شده اند
( که معلوم نیست تولید چه شرکتی هستند و شیشه ها اکثرا مشابه شیشه اصلی با همان نوشته ها هستند ) شرف دارند .

من لطافه رو پیشنهاد میدم 

درسته خیلی عزیزان گفتن به پای کارای اصیل نمیرسن ولی برای من که پخش بو و ماندگاری مهم تره لطافه ارزنده تره

دیروز رد توباکو خریدم با بچ نامبر 2022 که متاسفانه ماندگاری در حد 3 ساعته 

دکانتش رو هم از سایت های دیگه خریدم که اونم همین مقداره و توی قیمت  5 میلیون واقعا ناراحتم کرد این مقدار پخش بو و ماندگاری 

اولین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟