بهترین و با کیفیت ترین عطرهایی که شرکت های اماراتی می زنن متعلق به کدوم شرکت ها هست؟ اگر تجربه ای از عطرهای اماراتی دارید بگید.. الحمبرا.. لطافه و...
سلام جناب دهکردی.
من چندین شیشه عطر از برند های فرگرنس ورلد و الحمبرا و برند کالکشن و جانوین و غیره دارم. برند کالکشن و برندینی که رسماً چینی هستن و هر کی گفت اماراتی هستن داره راست راست بهتون دروغ میگه چون روی جعبه هاشونم نوشته که مال چین هستن، از لحاظ شباهت به اوریجینال و کیفیت هم خیلی ضعیف تر از بقیه هستن.
جانوین عطر ها رو خیلی شبیه اصلی میزنه ولی آبکی تر.
از فرگرنس ورلد به شدت راضیم و بعضی از کپی هاشون مثل کپی لیرا و کپی بامبشل اینتنس و لاست چری تغییر نوت دارن و اکثراً همه کپی ها خیلی ماندگاری فوق العاده ای دارن، الحق که قیمتشون کمتر از ارزش حقیقیشونه.
الحمبرا خیلی از عطر ها رو کپی برابر اصل عطر ها میزنه به نظر من. من کپی مای وی از جورجیو آرمانی رو خریدم و اصلشو هم امتحان کردم. دقیقاً همون تغییر نوت ها و دقیقاً همونقدر ماندگاری. ولی مثلاً کپی بیتر پیچ تام فورد رو شیرین تر و میوه ای تر و دخترونه تر از اصلش زده.
لطافه عطر هاش کاااااملا متفاوت با عطر های اصلیه ولی کیفیتشون عالیه. من خمره (به اصطلاح کپی انجلز شر) رو امتحان کردم و نه تنها واقعاً شباهتی با اصلش نداره بلکه ماندگاریش خییییلی بیشتر از انجلز شره طوری که هر چقدرم پوستتونو بسابین نمیره. اگر از عطری خوشتون میاد لزوماً از کپی ای که لطافه تولید کرده خوشتون نخواهد آمد.
کلاً به نظرم بلایند بای کردن عطر های شرکتی اماراتی زمانی ارزش داره که عطر مورد نظرتون اصلش الکی قیمتش زیاده. مثلاً عطر های تام فورد خیلی الکی گرونن و کپی های اماراتیشون خیلی راضی کننده هستن. و یا عطری مثل لالیک لامور یا عطر های ویکتوریا سیکرت یا خیلی از عطر های دیزاینری جدید خیلی عطر های معمولی ای هستن که کپی هاشونم باهاشون تفاوت کیفیت آنچنانی نداره.
در مورد حساسیت ایجاد کردن, من هم بینیم خیلی حساسه هم راحت با عطر سردرد میشم. تنها عطری که بهم حساسیت داد مربوط به برند کالکشن بود و تنها عطری که بهم سردرد داد، کپی یوفوریا از فرگرنس ورلد بود که البته اون اصلش هم بهم سردرد میده.