دوستان عرض ادب
حقیقتش موندم که چه کنم توی انتخاب یه عطر زمستونی با کیفیت با پرفورمنس خوب
میدونم گزینه ها زیاده
مثلا ؛ گرلن لوم آیدیال اینتنس ،کاستوم نشنال هوم پارفوم(۲۰۲۰) ، تام فورد امبر لدر ،آزارو موست وانتد پارفوم و...
که هیچکدومو تست نداشتم
فقط یه مشکلی هست اینه که از هر کی ( فروشنده ها حتی ) که میپرسم ،میگن کیفیت رایحه ها و پخششون الان کم شده ،اون کم شده ،این کم شده
کمی حس دپرسی بهم دست داره میده و سرگیجه که وضعیت اینطوری شده
اینه که از دوستان خواستم بپرسم ،یه عطر مردونهی تلخ و شیک که پخشش خوب باشه و کیفیت رایحه بالا ،تو رنج ۸ تومن تهش چه پیشنهاد یا پیشنهاداتی دارید
پیشاپیش از لطف عزیزان سپاس گزارم
مرسی آقا دانیال
بلک آیریس آمواجو تست کردم ،عالی بوده
رد توبا کو همچنین که غوله تو پخش( فقط نیم ساعت اولش برام بوی زعفرون میداد )
کاستوم سول هم خواستم سفارش بدم از یه سایت ،فروشنده گفت مث قبل کیفیت و پخش نداره ریفورموله شده :|
بقیه رم که گفتین یه تستی می زنم
دم شما گرم
سول رو تونستی از یک جای معتبر تست بزن به حرف اکتفا نکن بنظرم...کاستوم نشنال برند معتبریه فکر نکنم یکدفعه از اون پخش غول تبدیل به یه عطر بی رمق بشه...اون رصاصی ها هم اگه کم بخوای خرج کنی مناسب هستن ولی خب شهره پخش و ماندگاری خوبی داره ولی خاص پسنده دارج هم کپی ولنتینو وی هستش رایحه جذاب و در بازخوردی داره و خب طبق سلیقه شما هر سری حداقل 6..7 پاف باید بزنید.
خواهش میکنم
البته اگر مایل باشید بیشتر هزینه کنید ، اموج اپیک مردانه بسیار گزینه مناسبی هست و ارزش هر ریالی که بابتش میپردازید رو داره. همینطور پرایوت لیبل جووی. بسیار کاریزماتیک و تلخ و منحصر به فرد
اپیک که بینظیره تست داشتمش
پرایوت لیبلو ولی تست نکردم
موردی که هست اینه که نسخه حال حاضرشون ضعیف شده
بازم لطف کردی
بالاخره باید از جایی چاره کرد
سول رو تونستی از یک جای معتبر تست بزن به حرف اکتفا نکن بنظرم...کاستوم نشنال برند معتبریه فکر نکنم یکدفعه از اون پخش غول تبدیل به یه عطر بی رمق بشه...اون رصاصی ها هم اگه کم بخوای خرج کنی مناسب هستن ولی خب شهره پخش و ماندگاری خوبی داره ولی خاص پسنده دارج هم کپی ولنتینو وی هستش رایحه جذاب و در بازخوردی داره و خب طبق سلیقه شما هر سری حداقل 6..7 پاف باید بزنید.
حقیقتش کاستون سول یه کم قلقلکم داده
از طرفی شنیده ها حاکی از اینه که بی شباهت به m7 نیست
از طرفی اساتید سایت گفتن گرچه ریفورموله شده ولی هنوزم قویه ( چون لانچ های اول خیلی غول بوده مث اینکه )
منم دیدم پرف... شاپینگ تسترش رو داره ۳ تومن ،پرسیدم که چطوریاس کیفیت و پرفورمنسش ،بهم گفت مث قبل نیست و ارزش خرید نداره :/ ( خب اگه ارزش نداره چرا توی سایت برای فروش گذاشته ؟!!!!!) اینه که هم تعجب کردم ، هم دودلم
کاستوم نشنال ( همچنین سول ) زیاد شنیدم تعریفشو ,نمی دونم نسخه جدید فول باتلش رو بگیرم یا ن
حقیقتش کاستون سول یه کم قلقلکم داده
از طرفی شنیده ها حاکی از اینه که بی شباهت به m7 نیست
از طرفی اساتید سایت گفتن گرچه ریفورموله شده ولی هنوزم قویه ( چون لانچ های اول خیلی غول بوده مث اینکه )
منم دیدم پرف... شاپینگ تسترش رو داره ۳ تومن ،پرسیدم که چطوریاس کیفیت و پرفورمنسش ،بهم گفت مث قبل نیست و ارزش خرید نداره :/ ( خب اگه ارزش نداره چرا توی سایت برای فروش گذاشته ؟!!!!!) اینه که هم تعجب کردم ، هم دودلم
کاستوم نشنال ( همچنین سول ) زیاد شنیدم تعریفشو ,نمی دونم نسخه جدید فول باتلش رو بگیرم یا ن
تست کن خودت ببین ارزشش رو داره یا نه...بهترین قاضی خودتی....نه تنها این بلکه هر عطری که مد نظرته... خلاصه آنچه مناسب میدیدم رو پیشنهاد دادم خدمتتون
تست کن خودت ببین ارزشش رو داره یا نه...بهترین قاضی خودتی....نه تنها این بلکه هر عطری که مد نظرته... خلاصه آنچه مناسب میدیدم رو پیشنهاد دادم خدمتتون
همینطوره که میگین
ممنون از لطفتون
رد توباکو بگیر که هنوزم همون پرفورمنس رو داره ولی خب کمی تیزه و باید در محیط بسته مدارا کنی ک کسی اذیت نشه
رد توباکو بگیر که هنوزم همون پرفورمنس رو داره ولی خب کمی تیزه و باید در محیط بسته مدارا کنی ک کسی اذیت نشه
ممنون از محبتت
تست داشتمش
آره عطر قابلیه ،نت اولش فقط دارویی _ زعفرونیه
مهرداد جان سلام
دوستان کارای خیلی خوبی رو معرفی کردن
من فقط یه کار بهت معرفی میکنم که تو بازه قیمتی مدنظرت هم هست ...
#پریس مونت کارلو عود ایمپریال Oud Imperial
رایحه ش بسیار گیرا و بازخورد آوره و بنظر من پرفورمنسش هم عالیه ؛ حتما تستش کن ...
مهرداد جان سلام
دوستان کارای خیلی خوبی رو معرفی کردن
من فقط یه کار بهت معرفی میکنم که تو بازه قیمتی مدنظرت هم هست ...
#پریس مونت کارلو عود ایمپریال Oud Imperial
رایحه ش بسیار گیرا و بازخورد آوره و بنظر من پرفورمنسش هم عالیه ؛ حتما تستش کن ...
سلام آقا سعید ،ممنون از لطفت
اتفاقا این کار مد نظرم بود قبلا ، که بعد تست وتیور جاوا از همین خانواده ،که فاصله داشت با اون چیزی که فکر میکردم ،بی رمق شدم به تست عود امپریال
الان که گفتین حتما تستش میزنم سر برج ببینم چطوره
سپاس گزارم
سلام آقا سعید ،ممنون از لطفت
اتفاقا این کار مد نظرم بود قبلا ، که بعد تست وتیور جاوا از همین خانواده ،که فاصله داشت با اون چیزی که فکر میکردم ،بی رمق شدم به تست عود امپریال
الان که گفتین حتما تستش میزنم سر برج ببینم چطوره
سپاس گزارم
مهرداد جان وتیور جاوا رو هم تست داشتم و منم زیاد نپسندیدمش ...
خیلی از کارای این برند رو تست داشتم
اکثرا از نظر کیفیت رایحه و پرفورمنس خوب و راضی کننده ن
اما حقیقتا عود امپریال خیلی به دلم نشست
یه رایحه عود چوبی مخملی
نه از اون عودا که دلتو میزنه
و نه از اونا که بی رمقه
خیلی بالانس و خوش پوش
بازخوردآوری خیلی زیادی هم داره
فقط تو گرما نباید استفاده بشه ...