دوستان عرض ادب
حقیقتش موندم که چه کنم توی انتخاب یه عطر زمستونی با کیفیت با پرفورمنس خوب
میدونم گزینه ها زیاده
مثلا ؛ گرلن لوم آیدیال اینتنس ،کاستوم نشنال هوم پارفوم(۲۰۲۰) ، تام فورد امبر لدر ،آزارو موست وانتد پارفوم و...
که هیچکدومو تست نداشتم
فقط یه مشکلی هست اینه که از هر کی ( فروشنده ها حتی ) که میپرسم ،میگن کیفیت رایحه ها و پخششون الان کم شده ،اون کم شده ،این کم شده
کمی حس دپرسی بهم دست داره میده و سرگیجه که وضعیت اینطوری شده
اینه که از دوستان خواستم بپرسم ،یه عطر مردونهی تلخ و شیک که پخشش خوب باشه و کیفیت رایحه بالا ،تو رنج ۸ تومن تهش چه پیشنهاد یا پیشنهاداتی دارید
پیشاپیش از لطف عزیزان سپاس گزارم
مهرداد جان وتیور جاوا رو هم تست داشتم و منم زیاد نپسندیدمش ...
خیلی از کارای این برند رو تست داشتم
اکثرا از نظر کیفیت رایحه و پرفورمنس خوب و راضی کننده ن
اما حقیقتا عود امپریال خیلی به دلم نشست
یه رایحه عود چوبی مخملی
نه از اون عودا که دلتو میزنه
و نه از اونا که بی رمقه
خیلی بالانس و خوش پوش
بازخوردآوری خیلی زیادی هم داره
فقط تو گرما نباید استفاده بشه ...
مرسی از وقتی که میذاری سعید عزیز
آره ،وتیور جاوا یه فضای بینابین وتیوری_ نیمه دودیِ کم رمق داشت با ماندگاری متوسط ،که پرستیژ خودشو نداشت انگار
عود امپریال هم تعریفشو زیاد شنیدم
عطرای عودی هم دوست دارم ،با این اوصاف صد در صد باید تستی بزنم
سایت تی...میتو جعبه بازشو( حدودای نصف ) گذاشته ۳ تومن
بنظرت میارزه بلایند بای بگیرمش؟
فقط ترس از پرفورمنس دارم که کم باشه مث وتیور جاوا ،یا ۰۲ تاور ،لالیک وایت این بلک... ( اینها همشون متوسطن )
اگه نسخه الانش در حد لیتون الان باشه میپسندم ،ینی ۲ ساعت پخش قوی با ۱۰ ساعت موندگاری محسوس رو لباس ،کار تمومه میگیرمش ،چون فک میکنم به صرفهس
الان عطرایی که به ذهنم میاد یه توصیفی بگم ؛ کویوم بنظرم همه چیز تمومه ،پرفورمنس ،کیفیت ،متریال و تراکم بالای نت ،، بدیش اینه تم انیمالیکش زیاده
اپیک رایحهش حرف نداره ،فقط پرفورمنسش الان متوسطه
یا کالان همینطور ،رایحه عالی فقط پرفورمنس پایین...
عود امپریال در قیاس با اینها چطوره از نظر شما؟
ببخشید اگه عریضه طولانی شد
درود مهرداد جان از نظر بنده از نظر کیفیت ، قیمت و حجم و پرفورمنس ، طلایی ترین انتخاب حال حاضر بازار توی این رنج ، آرمانی کد ابسولو هست که عطر افشان 110 میلش رو موجود داره و توی تخفیف بگید راحت 4800 میتونید بردارید ،
200 میلشو هم ها...لند داره 7500 ، که هر 100 میلش زیر 3800 واست تموم میشه ،
رایحه ، بازخورد ، باتل ، پرفورمنس ، همگی بالاتر از خوب .
بچکد 2019 سال اول لانچ هم هستن .
با این قیمت های الان مارلی ها با قیمت 10+ ، و با توجه به ضعیف شدن اکثرشون اصلا خرید خوبی دیگه نیستن ،
برعکس سالهای پیش که با اندکی بالاتر بودن قیمتشون نسبت به مین استریم ها ، با حجم 125 میل ، باتل شیک و پرفورمنس غول ، از بهترین گرینه های خرید بودن .
و بهترین و حرفه ای ترین و شیک ترین رایحه زیر 5 تومن رو گرلن لوم ایدیال لونتانس میدونم ، فقط پرفورمنسش در باتل های جدید و بعد از 2020 معمولی هست
اگر 2018 یا 2019 ش رو یافتی ، در خریدش شک نکن .
هِل و آکوردگیلاسی و فلفلی دودی
خاص و جذاب .
لطف کردی عباس جان
حتما امتحان میکنم
البته مهرداد جان اولی تلخ نیست
(یک تلخی ریز بخاطر یاس داره)
اما اونقدر جذاب و پربازخورده که جای شِکوه نمیذاره
.
یک موضوع دیگه که نخواستم زیر عطر دیور ساواج الکسیر بدم اینِ که احساس میکنم دکانت رو تازه خریدید و در این گرما تست کردید که قطعا اشتباه بوده، زیر عطر کولنیا آمبرا از adp نوشتم که عطری که در زمستان کاملا شفاف و گیرا بود، در تست در شب تابستان اصلا رایحهش عوض شد و بعضی از آکوردها اصلا بوییده نمیشد
الکسیر عطری که باید در دمای نزدیک و حتی زیر صفر بپوشید تا ببینید چه معجزه ایه
جالب اینه که هرچی دما سردتر باشه پرفورمنس بالاتر میره و بسیار شفاف تر حس میشه
کامنت بنده موجوده که در بهمن سال قبل زیر همون عطر نوشتم، هنوز یادمه که با پنج پاف اسپری رو بافت یقه اسکی مشکی رنگم، تا پنج روز عطر زنده بود و ماندگاری رو کاملا حس میکردم
.
#جورجیو آرمانی استرانگر ویت یو عود Stronger With You Oud رو هم که براتون توصیه کردم هم ماندگاری فوق العادهای داره
عطری با محوریت روایح چوبی و اسطوخودوس
مرسی از وقتی که میذاری سعید عزیز
آره ،وتیور جاوا یه فضای بینابین وتیوری_ نیمه دودیِ کم رمق داشت با ماندگاری متوسط ،که پرستیژ خودشو نداشت انگار
عود امپریال هم تعریفشو زیاد شنیدم
عطرای عودی هم دوست دارم ،با این اوصاف صد در صد باید تستی بزنم
سایت تی...میتو جعبه بازشو( حدودای نصف ) گذاشته ۳ تومن
بنظرت میارزه بلایند بای بگیرمش؟
فقط ترس از پرفورمنس دارم که کم باشه مث وتیور جاوا ،یا ۰۲ تاور ،لالیک وایت این بلک... ( اینها همشون متوسطن )
اگه نسخه الانش در حد لیتون الان باشه میپسندم ،ینی ۲ ساعت پخش قوی با ۱۰ ساعت موندگاری محسوس رو لباس ،کار تمومه میگیرمش ،چون فک میکنم به صرفهس
الان عطرایی که به ذهنم میاد یه توصیفی بگم ؛ کویوم بنظرم همه چیز تمومه ،پرفورمنس ،کیفیت ،متریال و تراکم بالای نت ،، بدیش اینه تم انیمالیکش زیاده
اپیک رایحهش حرف نداره ،فقط پرفورمنسش الان متوسطه
یا کالان همینطور ،رایحه عالی فقط پرفورمنس پایین...
عود امپریال در قیاس با اینها چطوره از نظر شما؟
ببخشید اگه عریضه طولانی شد
مهرداد جان همه مواردی که گفتی رو داشتم
البته نسخه های قدیمشون رو که خیلی نسبت به الان قوی و خوش پرفورمنس بودن ...
بجز کوئیوم که همچنان قدرتمنده مابقی دچار ریفورموله شدن متاسفانه ...
راجع به خرید جعبه باز عود ایمپریال نمیتونم بهت بگم بی چون و چرا بخر ...
چون به هرحال سلایق مختلفه و یک درصد احتمال میدم شاید نپسندی ؛ اینو از نظر رایحه گفتم
از باب پرفورمنس منو راضی کرد
پخش بوی مفیدش دو ساعت که گفتی رو ساپورت میکنه
ماندگاریش رو الیاف تا جایی که یادمه فردای اسپری کردنش بوش رو حس میکردم از لباسم ...
بنظرم هرچه سریعتر تستش کن که احتمال خرید همون جعبه باز زیاده ( یکیش خود من 😉)
البته مهرداد جان اولی تلخ نیست
(یک تلخی ریز بخاطر یاس داره)
اما اونقدر جذاب و پربازخورده که جای شِکوه نمیذاره
.
یک موضوع دیگه که نخواستم زیر عطر دیور ساواج الکسیر بدم اینِ که احساس میکنم دکانت رو تازه خریدید و در این گرما تست کردید که قطعا اشتباه بوده، زیر عطر کولنیا آمبرا از adp نوشتم که عطری که در زمستان کاملا شفاف و گیرا بود، در تست در شب تابستان اصلا رایحهش عوض شد و بعضی از آکوردها اصلا بوییده نمیشد
الکسیر عطری که باید در دمای نزدیک و حتی زیر صفر بپوشید تا ببینید چه معجزه ایه
جالب اینه که هرچی دما سردتر باشه پرفورمنس بالاتر میره و بسیار شفاف تر حس میشه
کامنت بنده موجوده که در بهمن سال قبل زیر همون عطر نوشتم، هنوز یادمه که با پنج پاف اسپری رو بافت یقه اسکی مشکی رنگم، تا پنج روز عطر زنده بود و ماندگاری رو کاملا حس میکردم
.
#جورجیو آرمانی استرانگر ویت یو عود Stronger With You Oud رو هم که براتون توصیه کردم هم ماندگاری فوق العادهای داره
عطری با محوریت روایح چوبی و اسطوخودوس
آره متوجهم ، نویر اکستریم شنیدم بازخورد آوره ( خصوصا از خانوما )
استرانگرها هم اگه پرفورمنس داشته باشن تستش خالی از لطف نیست.
الکسیرُ آره ،عطر سکسیای هست بنظرم کاملا ، یه مرد ۳۰ ساله بی پروا ،ته کار هم تم باربرشاپی ریز حس میشه
زیر کولر اتفاقا تستش کردم ،خوبه واقعا ،کیفیت و ساختش هیچگونه ایراد نداره ،بازخوردای جالبی گرفتم همین چند روز
فقط بنظرم عطر نوآورانهای نیست و مثل اپیک یا کالان رایحهش منو تحت تاثیر قرار نداد
بازم ممنونم از لطفت عزیز
درود مهرداد جان از نظر بنده از نظر کیفیت ، قیمت و حجم و پرفورمنس ، طلایی ترین انتخاب حال حاضر بازار توی این رنج ، آرمانی کد ابسولو هست که عطر افشان 110 میلش رو موجود داره و توی تخفیف بگید راحت 4800 میتونید بردارید ،
200 میلشو هم ها...لند داره 7500 ، که هر 100 میلش زیر 3800 واست تموم میشه ،
رایحه ، بازخورد ، باتل ، پرفورمنس ، همگی بالاتر از خوب .
بچکد 2019 سال اول لانچ هم هستن .
با این قیمت های الان مارلی ها با قیمت 10+ ، و با توجه به ضعیف شدن اکثرشون اصلا خرید خوبی دیگه نیستن ،
برعکس سالهای پیش که با اندکی بالاتر بودن قیمتشون نسبت به مین استریم ها ، با حجم 125 میل ، باتل شیک و پرفورمنس غول ، از بهترین گرینه های خرید بودن .
و بهترین و حرفه ای ترین و شیک ترین رایحه زیر 5 تومن رو گرلن لوم ایدیال لونتانس میدونم ، فقط پرفورمنسش در باتل های جدید و بعد از 2020 معمولی هست
اگر 2018 یا 2019 ش رو یافتی ، در خریدش شک نکن .
هِل و آکوردگیلاسی و فلفلی دودی
خاص و جذاب .
قربون محبتت علی آقا
یه کوچولو نظرها راجبشو خوندم مث اینکه ته شباهت هایی به پروفومو و اولترا میل ژان پل گوتیه داره
پرفومو که بینظیر بود رایحهش برام ولی اولترا میل نه....
باید بپرسم ببینم بچ کد چه سالیه چون سریعا یکی دوسال که میگذره لانچهای بعدی پرفورمنسشون میافته
و حیف از گرلن لهوم که پخششون حیف شد...
یک دنیا ممنونم از وقتی که گذاشتی
بله ،همینطوره که شما میگی
در هر صورت سلیقهایه
ولی اینکه ۶۰ و خوردهای میل این کارو با ۲۸۰۰ گیر بیاری و پرفورمنس احتمالا بهتر از متوسط داشته باشه ،واقعا ارزندهس
فرقی هم نداره ... والا شمام بخرین ما خوشحال میشیم😄
هدف خوش بودنه و این جمع خوبی که اینجا هستن هر جایی پیدا نمیشه
سپاس از لطفت
متشکر از لطفت