عزیزانی که از عط..نه استور خرید دکانت داشتن میخواستم بدونم نظرشون چی هست
من چند تا خرید داشتم ارسال و بسته بندیشون خوبه ولی نمیتونم قیاس کنم با چیزی که بگم اصل هست یا نه ولی بنظرم عطری با قیمت بالای بیست ملیون باید یکم خاص تر باشه یا حداقل موندگار تر
و الان میخوام برای هدیه بگیرم اصالتش برام خیلی مهم تر از قبله
پ ن: نگید عطر نمیشه هدیه گرفت مدلی که دوست داره رو ازش پرسیدم
سایت رو...یال کل...ون هم مال همون مالک عطر...ینه اس...تور هست. قبلی لو رفت دومی رو راه اندازی کرد! من ۱۰ میل عطر ازشون خرید کردم، به وضوح فیکه. کاش فیک بود، اصلا انگار آبه!
سایت رو...یال کل...ون هم مال همون مالک عطر...ینه اس...تور هست. قبلی لو رفت دومی رو راه اندازی کرد! من ۱۰ میل عطر ازشون خرید کردم، به وضوح فیکه. کاش فیک بود، اصلا انگار آبه!
بله دو تا برادر هستند آرش و ارسلان
ببین این سایت کاملا تقلب هست. انگار برای من اسپری ضد تعریق ریخته توی شیشه برام فرستاده. فقط بوی الکل .مستقیم انداختمش توی سطل اشغال.به طرف هم پیام دادم منو بلاک کرد. ناراحتم ک اینهمه دوستان گفتن نماد اعتماد دلیلی بر اصل بودن کالاها نیس.ولی گوش ندادم.و خوشحالم که فقط سیصد تومن ضرر کردم.
از این ها خرید داشتم کاملا معتبرن. مخصوصا اولی.
تی...تو .
ای...نوس.
عطر....مین.
ر....ح.ا.
عطر افشان هم که گل سر سبده.
من هم ازین سایت خرید داشتم و متاسفانه کلا یه چیز دیگه برام فرستاده که شاید ارزشش نهایت ۵۰ هزار تومن باشه، ولی به اسم دکانت اورجینال یک و خوردهای پول گرفته، کاش دوستان ثبت شکایت کنن از طریق ای نماد که بقیه درگیری ذهنی براشون پیش نیاد این شکلی.
پشتیبانیش هم که الکیه کلا، هرچی بهش بگی زیر بار نمیره. من امکان آپلود اسکرین رو ندارم اینجا، دیگه سعی میکنم توی ای نماد شکایتمو ثبت کنم.