می خوام تا اخر تابستون از بین این گزینه ها یکی یا دوتاشو حدود ۳۰ میل تهیه کنم
لطفا ی پیشنهادی بدید
لطفا لطفا لطفا به ترتیب اولویت بگید
ایسی میاکه بلو
ایسی میاکه پورهوم
بلو شنل ادوپارفوم
ورساچه دیلان بلو
دیویدوف کول واتر اینتنس
دولچه گابانا اینتنس
با سلام و ارادت خدمت شما
به نظر بنده به ترتیب : #ایسه میاکه لئو بلو د ایسه پور هوم L'Eau Bleue d'Issey Pour Homme #شنل بلو Bleu de Chanel #ورساچه پورهوم دیلن بلو Versace Pour Homme Dylan Blue ، #دولچه گابانا لایت بلو مردانه Light Blue for Men ، #ایسه میاکه لئو د ایسه پورهوم L'Eau d'Issey Pour Homme #دیویدوف کول واتر اینتنس مردانه Cool Water Intense for men
#ایسه میاکه لئو بلو د ایسه پور هوم L'Eau Bleue d'Issey Pour Homme یکی از جذاب ترین هاست واقعا
ولی فراموش نکنید عطر سلیقه ای هستش
موفق باشید
با سلام و ارادت خدمت شما
به نظر بنده به ترتیب : #ایسه میاکه لئو بلو د ایسه پور هوم L'Eau Bleue d'Issey Pour Homme #شنل بلو Bleu de Chanel #ورساچه پورهوم دیلن بلو Versace Pour Homme Dylan Blue ، #دولچه گابانا لایت بلو مردانه Light Blue for Men ، #ایسه میاکه لئو د ایسه پورهوم L'Eau d'Issey Pour Homme #دیویدوف کول واتر اینتنس مردانه Cool Water Intense for men
#ایسه میاکه لئو بلو د ایسه پور هوم L'Eau Bleue d'Issey Pour Homme یکی از جذاب ترین هاست واقعا
ولی فراموش نکنید عطر سلیقه ای هستش
موفق باشید
سپاس از نظرتون
حالا منتظر می مونم نظر باقی دوستان هم ببینم چی میشه
سلام
#ایسه میاکه لئو د ایسه پورهوم L'Eau d'Issey Pour Homme همه پسند و سیف هست.
#شنل بلو ادو پرفیوم Bleu de Chanel EDP هم خوبه اما مخالف هم کم نداره و کپی هم زیاد داره.
#ایسه میاکه لئو بلو د ایسه پور هوم L'Eau Bleue d'Issey Pour Homme فضای غمگین و سایکو داره و بعد از یه مدتی میره روی مخ آدم
سایر موارد ژنریک و تکراری هستن.
#بنتلی فور من سیلور لیک Bentley For Men Silverlake #سالواتوره فراگامو یومو اوربان فیل Uomo Salvatore Ferragamo Urban Feel هم نیم نگاهی داشته باشید
بترتیب ارزشمندی سه گزینه خدمتتون عرض میکنم فقط شنل نسخه پارفوم توصیه میشه...
#شنل بلو پرفیوم Bleu de Chanel Parfum