با عرض سلام و وقت بخیر خدمت دوستان عطر دوست . سوالی خدمتتون دارم . رایحه ی کدوم عطر ها از نظر شما یادآور یک خاطره تلخ یا ناخوشایند هست که باعث میشه اون عطر آزاردهنده باشه براتون اگه مایل هستید برای ما تعریف بفرمایید. برای مثال ما دبیر فیزیکی داشتیم در دوران دبیرستان که همیشه من رو از کلاس بیرون می انداخت به دلایل مختلف ، و همیشه گوچی گیلیتی ابسلوت میزد و همین باعث شد که این عطر برای من یادآور مسخره شدن توسط هم کلاسی ها باشه و هرگز باهاش ارتباط برقرار نکنم
واسه ی من #زرجوف لا توسکا La Tosca این عطر هست.چون زمانی از این عطر خیلی استفاده میکردم و روزی تصادف بدی کردم که این عطر رو پوشیده بودم و از اون به بعد تا به الان که دیگه خاطرات زیادی از اون موقع نمونده حتی با یک پاف میرم به اون زمان و بعدش و دائما منتظر یک اتفاق بد هستم🫤🤷🏼♀️
Man in black
یادآور خوشحالی حسودان و بی عدالتی و حق خوری
یادآور شناختن فامیل و دوست و آشنا
به تلخی یک فنجان قهوه ترک
آن روز ها هم گذشت اما من از آن نمیگذرم،من از بی رحمی بی دلیل انسان ها نمیگذرم😑
روز بزرگی من و خواری شما هم خواهد رسید آینده را هم خواهیم دید...
بوگارت :)
یادآور کودکی سختی که هرگز نمیخوام به یاد بیارم...
استرس ، ترس ، افسردگی ، عصبانیت ، تنهایی
ولی بهم قدرت داد...
خوشحالم که خیلی اتفاقا افتاد و گذشت تا زندگی رو بفهمم و تجربه لازم رو کسب کنم !
واسه ی من #زرجوف لا توسکا La Tosca این عطر هست.چون زمانی از این عطر خیلی استفاده میکردم و روزی تصادف بدی کردم که این عطر رو پوشیده بودم و از اون به بعد تا به الان که دیگه خاطرات زیادی از اون موقع نمونده حتی با یک پاف میرم به اون زمان و بعدش و دائما منتظر یک اتفاق بد هستم🫤🤷🏼♀️
امیدوارم همیشه از خطرات و حوادث دور باشید
متشکرم بابت پاسختون🙏
Man in black
یادآور خوشحالی حسودان و بی عدالتی و حق خوری
یادآور شناختن فامیل و دوست و آشنا
به تلخی یک فنجان قهوه ترک
آن روز ها هم گذشت اما من از آن نمیگذرم،من از بی رحمی بی دلیل انسان ها نمیگذرم😑
روز بزرگی من و خواری شما هم خواهد رسید آینده را هم خواهیم دید...
برای شما موفقیت روزافزون و سلامتی ارزو میکنم طوریکه عطر مورد علاقه شما برای حسودان و بدخواهان و دوست نماها ناخوشایند ترین باشه
متشکرم بابت پاسخ زیباتون👌🙏
#ایو سن لورن لانویت دی الهوم ادو تویلت (لا نویت لهوم مشکی) La Nuit de l'Homme EDT
شروع استفاده از لانویت مصادف شد با آشنایی با کسی که شد فکر روز و شبم ...
وای از روزی که بوش به مشامم بخوره ...
یاد کسی میفتم که بهش بدجوری دل بسته م و الان چندین ساله که نیست و دل من هم سرجاش نیست !
#ایو سن لورن لانویت دی الهوم ادو تویلت (لا نویت لهوم مشکی) La Nuit de l'Homme EDT
یاد کسی میفتم که بهش بدجوری دل بسته م و الان چندین ساله که نیست و دل من هم سرجاش نیست !
بعضی از خانوم ها فکر میکنن که آقایون خیلی سنگدلن و زود همه چی رو فراموش میکنن در حالی که اکثر اقایون اگه عاشق بشن و به عشقشون نرسن امکان نداره اون شخص از یادشون بره هرچقدر که سعی کنن خودشونو قوی نشون بدن اون حسرت تو دلشون میمونه. متاسفانه من هم تقریبا تجربه مشابه شما رو دارم و بوی گودگرل من رو یاد اون شخص رفته میندازه ولی برعکس بوی گود گرل من رو به خاطرات خوب اون روزها میبره و دوست داشتنی هست برای من
براتون بهترین ها رو آرزو میکنم
متشکرم بابت پاسخ زیباتون🙏
ولی بهم قدرت داد...
ممنونم بابت پاسخ زیبای شما🙏🙏🙏🙏
لعنت به چشمانی که میبینند و دلهایی که عاشق ...
ولی بهم قدرت داد...
پرسید پس زخم های مان چه میشود؟
گفت نور از همان جا وارد میشود🌅