با عرض سلام و وقت بخیر خدمت دوستان عطر دوست . سوالی خدمتتون دارم . رایحه ی کدوم عطر ها از نظر شما یادآور یک خاطره تلخ یا ناخوشایند هست که باعث میشه اون عطر آزاردهنده باشه براتون اگه مایل هستید برای ما تعریف بفرمایید. برای مثال ما دبیر فیزیکی داشتیم در دوران دبیرستان که همیشه من رو از کلاس بیرون می انداخت به دلایل مختلف ، و همیشه گوچی گیلیتی ابسلوت میزد و همین باعث شد که این عطر برای من یادآور مسخره شدن توسط هم کلاسی ها باشه و هرگز باهاش ارتباط برقرار نکنم
بعضی از خانوم ها فکر میکنن که آقایون خیلی سنگدلن و زود همه چی رو فراموش میکنن در حالی که اکثر اقایون اگه عاشق بشن و به عشقشون نرسن امکان نداره اون شخص از یادشون بره هرچقدر که سعی کنن خودشونو قوی نشون بدن اون حسرت تو دلشون میمونه. متاسفانه من هم تقریبا تجربه مشابه شما رو دارم و بوی گودگرل من رو یاد اون شخص رفته میندازه ولی برعکس بوی گود گرل من رو به خاطرات خوب اون روزها میبره و دوست داشتنی هست برای من
براتون بهترین ها رو آرزو میکنم
متشکرم بابت پاسخ زیباتون🙏
با نظرتون مخالفم چون هیچ از دست دادنی وجود نداره و امدن و رفتن آدمها باعث رشد و تکامل شما میشه
پرسید پس زخم های مان چه میشود؟
گفت نور از همان جا وارد میشود🌅
تام فورد بلک ارکید :)
کسی که یه روزی برام عزیز بود ولی هنوزم با بوییدنش ناخوداگاه استرس میگیرم و حالم بد میشه واقعا کلی اذیت شدم