سلام دوستان
تجربه ی کافی در بررسی عطر ندارم ، بخاطرهمین از شما دوستان کمک میخوام عطر مناسب من رو انتخاب کنم .
من پسری هستم ۲۰ ساله ، به شدت درونگرا و کم حرف و دور از اجتماع ، شغل مورد علاقه نقاشی هایپر رئاله، تیپم بیشتر وقت ها رسمی است
و عطر مورد علاقه ام عطر هی وود راکی مانتین وود ،
عطرایی میخوام که فضای مشابهی ایجاد کنند
ممنون
سلام موارد زیر برای شخصیتی که گفتین تا حدودی مناسبند . حتما تست کنید قبل از خرید
لانویت د لهوم تویلت - شنل الور او اکستریم - ysl y - توباکو نوییت اتلیه - Maison Martin Margiela Music Festival - ممو ایریش لدر
سلام.
عطرهای اوزونیک و عطرهایی که بوی بنفشه ، برگ بنفشه و چوب خیس میدن احتمالا مورد پسند شما باشن. این چند مدل رو حتما امتحان کنید:
این مدلها خنک هستن:
#دسکوارد2 هی وود سیلور وایند وود He Wood Silver Wind Wood
#دسکوارد2 هی وود (قهوه ای) He Wood
#مرسدس بنز مردانه Mercedes Benz for Men کیفیت رایحه عالی پخش بو کم.
#دیور آکوا فارنهایت Aqua Fahrenheit
#دیور فارنهایت کولون(کلوژن) Fahrenheit Cologne
#باربری تاچ مردانه Touch for Men
#مانسرا ویند وود Wind Wood
و این مدلها کمی گرمتر:
#دیور فارنهایت Fahrenheit
#مرسدس بنز اینتنس Mercedes Benz Intense
این یکی هم اگه گیر بیارید عالیه: La Fenice Pour Homme The Merchant of Venice for men
و در نهایت اسپری آکس مدل peace. گول قیمت پایینش رو نخورید!
سلام موارد زیر برای شخصیتی که گفتین تا حدودی مناسبند . حتما تست کنید قبل از خرید
لانویت د لهوم تویلت - شنل الور او اکستریم - ysl y - توباکو نوییت اتلیه - Maison Martin Margiela Music Festival - ممو ایریش لدر
خیلی ممنونم بخاطر راهنماییتون
لطف کردید امیر جان
سلام.
عطرهای اوزونیک و عطرهایی که بوی بنفشه ، برگ بنفشه و چوب خیس میدن احتمالا مورد پسند شما باشن. این چند مدل رو حتما امتحان کنید:
این مدلها خنک هستن:
#دسکوارد2 هی وود سیلور وایند وود He Wood Silver Wind Wood
#دسکوارد2 هی وود (قهوه ای) He Wood
#مرسدس بنز مردانه Mercedes Benz for Men کیفیت رایحه عالی پخش بو کم.
#دیور آکوا فارنهایت Aqua Fahrenheit
#دیور فارنهایت کولون(کلوژن) Fahrenheit Cologne
#باربری تاچ مردانه Touch for Men
#مانسرا ویند وود Wind Wood
و این مدلها کمی گرمتر:
#دیور فارنهایت Fahrenheit
#مرسدس بنز اینتنس Mercedes Benz Intense
این یکی هم اگه گیر بیارید عالیه: La Fenice Pour Homme The Merchant of Venice for men
و در نهایت اسپری آکس مدل peace. گول قیمت پایینش رو نخورید!
ببخشید عطر silver wind wood رو اشتباه نوشتم. این رو تا حالا تست نکردم. منظورم این عطر بود:
#دسکوارد2 هی وود اوشن وت وود (سفید) He Wood Ocean Wet Wood