از بین برندهای ایرانی عطر، عطری هست که تا حدی مورد علاقه تون باشه؟ برندهایی مثل مای، لدورا، بیک و ... .
مای لاوینیا رو دوست داشتم بوش شبیه اکلته اوایل که اومده بود پخش و موندگاریش بهتر بود ولی سری بعدی که خریدم ضعیفتر شده بود ولی اصلا هیچ ایده ای ندارم که الان چطور باشه آخرین بار ده سال پیش بوش کردم🥲 و هفته ی پیش که اکلت رو بو کردم دیدم چقدر این بو واسم آشناس و یاد لاوینیا افتادم...
چه جالب! مرسی.
درود.
من عطر زیگورات از مسترپیس رو روی پوستم و کاغذ تست کردم و بوش مورد پسندم بود ولی در مورد ماندگاری و پخش بوش اطلاعی ندارم.
همچنین عطر cool از RBC(طبق گفته ی فروشنده رایحه ای مثل لایت بلو دولچه داره) و breeze از رویالنیوم هم به نظرم رایحه های خوبی داشتن. متأسفانه در مورد کیفیتشون اطلاعی ندارم ولی میدونم فروشگاه های زنجیره ای مثل ر.. و.. ژ... ا و سایر فروشگاه های به اصطلاح مطرح فروش این محصولا رو دارن.
دو برند که عطراش هم از لحاظ کیفیت خیلی خوبن هم قیمت مناسب دارن :1-دندلیون 2-سلبون
دندلیون :برای نمونه اسنشیال(خنک و تلخ) و بلک ادیشن(گرم و تلخ)
سلبون : رافائلو (گرم)و آیکونیک(خنک)
با سلام
برند گ..ر..ن..و..ی..ل رو هم تست بفرمایید عطر های نسبتا باکیفیتی داره به عنوان مثال مدل فول مون از همین برند شباهت خوبی به دیور هوم داره و عطرهای این برند مقرون به صرفه هست و کیفیت مناسبی دارن نسبت به قیمتشون
خیلی ممنونم
دو برند که عطراش هم از لحاظ کیفیت خیلی خوبن هم قیمت مناسب دارن :1-دندلیون 2-سلبون
خیلی ممنونم از راهنمایی توم
خیلی ممنونم از راهنمایی تون
درود.
من عطر زیگورات از مسترپیس رو روی پوستم و کاغذ تست کردم و بوش مورد پسندم بود ولی در مورد ماندگاری و پخش بوش اطلاعی ندارم.
همچنین عطر cool از RBC(طبق گفته ی فروشنده رایحه ای مثل لایت بلو دولچه داره) و breeze از رویالنیوم هم به نظرم رایحه های خوبی داشتن. متأسفانه در مورد کیفیتشون اطلاعی ندارم ولی میدونم فروشگاه های زنجیره ای مثل ر.. و.. ژ... ا و سایر فروشگاه های به اصطلاح مطرح فروش این محصولا رو دارن.
خیلی متشکرم حتما تست میکنم
همونطور که میدونید اکثر قریب به اتفاق برندهای ایرانی، تنها به کپی کردن روایح پربازخورد و مشهور دنیای عطر میپردازن و بسیار معدودن برندهایی که سعی در خلق رایحه داشتن. به همین دلیل اگر علاقهای هم باشه، نه علاقه به رایحهی یونیک اون عطر و برند، بلکه علاقه به کیفیت و دقت شبیهسازی اون عطر از عطری معروف هست.
با این توضیح، به نظر من برندهای لارسی لوان، بلکانتو، فرناندو، شانکاور (که این یکی سعی در خلق رایحه داشته و کارهاش هم نزدیک به روایح نیش هست تا عامهپسند، و الحق تلاش خوبی هم داشته)، ژک ساف و دندلیون (که متعلق به همین برنده) کارهای خوبی هستند. آلفامونته هم از حیث تشابه، گزینههای خوبی بین محصولاتش داره.
خیلی ازتون ممنونم. پیرو راهنمایی شما تقریبا بیشتر اینها رو تست کردم.
خیلی ممنونم