دوستان سلام و وقتتون بخیر❤️
من راستش خیلی خیلی تازه واردم هم به دنیای عطر هم به این سایت عالی.و امیدوارم هر کم و کاستی و طولانی بودن نظرم رو ببخشید.
من به کمکتون راستش نیاز دارم چون میخوام بلایند خرید کنم و ۳-۴ تا عطر رو بخرم.برام مهم اینه عطر خودم باشه و هربار استفاده میکنم واقعا با لذت باشه و بتونم باهاش ارتباط برقرار کنم چون تا الان این اتفاق برام نیفتاده با هیچ عطری بعد از تقریبا ۱۰ سال!
راستش من اصلا عطر رو روی خودم احساس نمیکنم و احساس میکنم پوستم عطر رو میپرونه
من اولین عطری که گرفتم برای خودم ck beauty بود و خب بوشو دوست داشتم اما نه بوی خوبی داشت و نه موندگاری و هم اینکه خیلی خیلی ملایم بود.
Jasmine noir هم خوشبوئه اما عطر من نیست و نمیتونم خیلی دوسش داشته باشم.midnight rose هم دارم خوشبوئه اما شیرینی زیادش گاهی اذیتم میکنه و اونجوری که من دوست دارم پخش بو نداره.si آرمانی رو حس میکنم بوش شدیدا مردونه هست و هیچ لطافتی تو مشامم نداره.و این که من عطری رو که بوش خیلی تیپیکال و همه گیر باشه دوست ندارم مثل Tom Ford black orchid.یعنی چون زیاد به مشامم خورده دلم رو زده.viva la juicy رو دارم و برام خوشبو هست اما خیلی خیلی ملایمه و اصلا حسش نمیکنم:((((.
تری موگلر آلین به شدت سرم رو درد میاره.همینطور Dior addict هم باعث سردردم میشه.la vie lancome هم دقیقا همینطور .خیلی گرمه برام.خیلی عطر های خوشبو هم هستن که برام خیلی معمولی و تکراری هستن.مثل good girl,Dior joy.just cavali.
راستش givenchy ang demon هم دارم اما دنبال بوی خاص تر و شیک تر هستم.
خودم bacarat رو خیلی دوست دارم هم ۵۴۰ و هم grand soir.اما متاسفانه همسرم از دوتاش به شدت بدش میاد.برای اون libre,my way.Prada paradoxe میگه خوشبو هستن که من هیچکدوم رو بو نکردم.
ببخشید که این همه درهم برهم توضیح دادم و اینقدر هم حرافی کردم
گفتم شاید کمک شما دوستان باعث بشه من هم عطرهای محبوبم رو پیدا کنم و باهاشون دوست باشم .واقعا دلم چند تا عطر خوشبو و خاص با موندگاری و پخش بوی بالا میخواد.☹️
امیدوارم بتونم پیدا کنم با کمک شما😇
با سلام و ارادت خدمت شما
اول از همه پیشنهاد میکنم خودتون حتما تست کنید بعد خرید کنید دور بلان بای خط بکشید چون اصولا کار غلطیه
بعدش من چند تا پیشنهاد میدم تست بفرمایید
نارسیسو رودریگز فور هر ، تامفورد لاست چری ، زرجوف ارباپورا ، شنل چنس ، بامبشل ، لالیک لامور ، لانوین اکلت ، ورساچ کریستال نویر ، باربری لندن ، گوچی بلوم
ممنون از پاسختون.راستش به نظر من این دو مورد(با توجه به این که هر دو واقعا خوب هستن) هم خیلی تیپیکال هستن و هم مناسب خانم های بزرگتر از من(من ۲۶ سالم هست).در کل به نظرم خیلی یواشن😅😅
با سلام و ارادت خدمت شما
اول از همه پیشنهاد میکنم خودتون حتما تست کنید بعد خرید کنید دور بلان بای خط بکشید چون اصولا کار غلطیه
بعدش من چند تا پیشنهاد میدم تست بفرمایید
نارسیسو رودریگز فور هر ، تامفورد لاست چری ، زرجوف ارباپورا ، شنل چنس ، بامبشل ، لالیک لامور ، لانوین اکلت ، ورساچ کریستال نویر ، باربری لندن ، گوچی بلوم
سلام ممنون از وقتی که گذاشتین و نظرتون.راستش از این لیستی که فرمودید نارسیسو رو قبلا داشتم و نمیخوام تکرارش کنم.بامبشل برام تکراریه.لالیک لامور و اکلت رو کلا دوسشون ندارم،ورساچ کریستال نویر رو هم خیلی قدیما داشتم و برام خیلی تکراریه.باربری لندن هم همینطور .لاست چری رو حقیقتش تست کردم اما اصلا یادم نمیادش چطوری بود🙄🙄میدونین دنبال عطرهای خاص تر و شیک تری هستم...
سلام دوست عزیزم:
البته خیلی از جزییات سلیقه بویاییتون و همچنین بودجه مورد نظرتون برامون نگفتین ولی در کل اگر بتونی خودت عطر ها رو تست کنی قدرت انتخاب های بهتری خواهی داشت.
علی ایحال من چند تا کار رو با توجه به نوع بازخورد و تقریبا یونیک بودن عطر بهتون جهت تست و یا بلاند بای معرفی میکنم:
#تیری موگلر وومنیتی ادو پرفیوم Womanity EDP
#ویکتور اند رولف فلاوربمب ادو پرفیوم Flowerbomb EDP
#آمواج پرتریل زنانه Portrayal Woman
#آمواج بیچ هات وومن Beach Hut Woman
#تام فورد ساهارا نویر Sahara Noir که بسیار بسیار عطر خاص و قدرتمندی هست و البته خیلی خیلی سلیقه ایی که شخصا خیلی باهاش کیف می کنم و ممکنه سن پوشش کار یکمی بالا باشه ولی تستش خالی از لطف نخواهد بود.
#زرجوف اربا پورا Erba Pura #سوسپیرو پرفیومز اربا پیورا (اربا پورا) Erba Pura هر کدام رو که پیدا کردید.
#ناسوماتو نارگوتیک ونس Narcotic Venus
#آتلیه کلن سنتال کارمین Santal Carmin
#آتلیه کلن کلمنتین کالیفورنیا Clementine California
موفق باشید
سلام دوست عزیز.به نظر من فقط باربری لندن میتونه براتون جذاب باشه.پخش عالی هم داره.من هر وقت استفاده میکنم تا آخر شب خودم بوشو حس میکنم.بوی گل یاس و مریم خوبی داره
سلام دوست عزیزم:
البته خیلی از جزییات سلیقه بویاییتون و همچنین بودجه مورد نظرتون برامون نگفتین ولی در کل اگر بتونی خودت عطر ها رو تست کنی قدرت انتخاب های بهتری خواهی داشت.
علی ایحال من چند تا کار رو با توجه به نوع بازخورد و تقریبا یونیک بودن عطر بهتون جهت تست و یا بلاند بای معرفی میکنم:
#تیری موگلر وومنیتی ادو پرفیوم Womanity EDP
#ویکتور اند رولف فلاوربمب ادو پرفیوم Flowerbomb EDP
#آمواج پرتریل زنانه Portrayal Woman
#آمواج بیچ هات وومن Beach Hut Woman
#تام فورد ساهارا نویر Sahara Noir که بسیار بسیار عطر خاص و قدرتمندی هست و البته خیلی خیلی سلیقه ایی که شخصا خیلی باهاش کیف می کنم و ممکنه سن پوشش کار یکمی بالا باشه ولی تستش خالی از لطف نخواهد بود.
#زرجوف اربا پورا Erba Pura #سوسپیرو پرفیومز اربا پیورا (اربا پورا) Erba Pura هر کدام رو که پیدا کردید.
#ناسوماتو نارگوتیک ونس Narcotic Venus
#آتلیه کلن سنتال کارمین Santal Carmin
#آتلیه کلن کلمنتین کالیفورنیا Clementine California
موفق باشید
سلام و واقعا ممنونم از این همه پیشنهاد جذاب .حتما تستشون میکنم البته به غیر از victor and rolf😁😁😁.بازم ممنونم از وقتی که گذاشتین .دارو توی همین سایت همه اطلاعاتشون رو با دقت میخونم.
سلام دوست عزیز.به نظر من فقط باربری لندن میتونه براتون جذاب باشه.پخش عالی هم داره.من هر وقت استفاده میکنم تا آخر شب خودم بوشو حس میکنم.بوی گل یاس و مریم خوبی داره
سلام دوست عزیزم وقت شما بخیر.راستش من اصلا این عطر رو دوست ندارم:((( نه که بد باشه ها.برای خودم نمیپسندمش .ممنون از توجه شما❤️
اینم چک کن