Bit bit Bit bit
20
1402/05/16

سوال در مورد خربد چند عطر

دوستان سلام و وقتتون بخیر❤️
من راستش خیلی خیلی تازه واردم هم به دنیای عطر هم به این سایت عالی.و امیدوارم هر کم و کاستی و طولانی بودن نظرم رو ببخشید.
من به کمکتون راستش نیاز دارم چون میخوام بلایند خرید کنم و ۳-۴ تا عطر رو بخرم.برام مهم اینه عطر خودم باشه و هربار استفاده میکنم واقعا با لذت باشه و بتونم باهاش ارتباط برقرار کنم چون تا الان این اتفاق برام نیفتاده با هیچ عطری بعد از تقریبا ۱۰ سال!
راستش من اصلا عطر رو روی خودم احساس نمیکنم و احساس میکنم پوستم عطر رو میپرونه 
من اولین عطری که گرفتم برای خودم ck beauty بود و خب بوشو دوست داشتم اما نه بوی خوبی داشت و نه موندگاری و هم اینکه خیلی خیلی ملایم بود.
Jasmine noir هم خوشبوئه اما عطر من نیست و نمیتونم خیلی دوسش داشته باشم.midnight rose هم دارم خوشبوئه اما شیرینی زیادش گاهی اذیتم میکنه و اونجوری که من دوست دارم پخش بو نداره.si آرمانی رو حس میکنم بوش شدیدا مردونه هست و هیچ لطافتی تو مشامم نداره.و این که من عطری رو که بوش خیلی تیپیکال و همه گیر باشه دوست ندارم مثل Tom Ford black orchid.یعنی چون زیاد به مشامم خورده دلم رو زده.viva la juicy رو دارم و برام خوشبو هست اما خیلی خیلی ملایمه و اصلا حسش نمیکنم:((((.
تری موگلر آلین به شدت سرم رو درد میاره.همینطور Dior addict هم باعث سردردم میشه.la vie lancome هم دقیقا همینطور .خیلی گرمه برام.خیلی عطر های خوشبو هم هستن که برام خیلی معمولی و تکراری هستن.مثل good girl,Dior joy.just cavali.
راستش givenchy ang demon هم دارم اما دنبال بوی خاص تر و شیک تر هستم.
خودم bacarat رو خیلی دوست دارم هم ۵۴۰ و هم grand soir.اما متاسفانه همسرم از دوتاش به شدت بدش میاد.برای اون libre,my way.Prada paradoxe میگه خوشبو هستن که من هیچکدوم رو بو نکردم.
ببخشید که این همه درهم برهم توضیح دادم و اینقدر هم حرافی کردم
گفتم شاید کمک شما دوستان باعث بشه من هم عطرهای محبوبم رو ‌پیدا کنم و باهاشون دوست باشم .واقعا دلم چند تا عطر خوشبو و خاص با موندگاری و پخش بوی بالا میخواد.☹️
امیدوارم بتونم پیدا کنم با کمک شما😇

Bit bit Bit bit
1402/05/18

سلام سلام وقتتون بخیر باشه عزیزم❤️

من چقدر این مدت کیف میکنم وقتی نظرات شما رو میخونم چقدر شیوا و قشنگ توصیف میکنید .اتفاقا دقیقا ۳ تای اول تو لیستم هستن و با خوندن نظر شما چهارمی رو هم گذاشتم تو لیستم.خیلی خیلی مچکرم از کمکتون

شاد و سلامت باشید❤️

کیمیا کیمیا
1402/05/18

سلام عزیزم 

این چنتا عطرو تست کنید یا سمپلشو تهیه کنید چون در نهایت سلیقه ها متفاوته

چنل چنس اوتندر ادوپرفیوم ولی اون خاصی که مدنظرتونه رو شاید نداشته باشه

شیفون امپر خیلی قیمتش مناسبه سردرد نمیاره شیرینی بیش از حد نداره

عطر بیوتی که قبلا میزدین یه نمونه sheer هم داره که میوه ای تره ولی پخش بوش در همون حده متاسفانه

گوچی بلوم فکر میکنم بهترین کزینه براتون باشه

ویکتوریا سیکرت بامبشل هم فلنکرهای جالبی داره که میتونه نظرتونو جلب کنه ولی موندگاریش اصلا در حد دیور و چنل نیست

Bit bit Bit bit
1402/05/19
در پاسخ به Bit bit :

سلام سلام وقتتون بخیر باشه عزیزم❤️

من چقدر این مدت کیف میکنم وقتی نظرات شما رو میخونم چقدر شیوا و قشنگ توصیف میکنید .اتفاقا دقیقا ۳ تای اول تو لیستم هستن و با خوندن نظر شما چهارمی رو هم گذاشتم تو لیستم.خیلی خیلی مچکرم از کمکتون

شاد و سلامت باشید❤️

سلام روزتون بخیر باشه 😍

ببخشید من ازتون یک سوال داشتم برای اوایل پاییز و بیشتر قرار های دو نفره و عاشقانه کدوم یکی از این عطر ها رو پیشنهاد میکنید بگیرم؟ womanity,L interdit intense.by kilian roses on ice?

در پاسخ به Bit bit :

سلام روزتون بخیر باشه 😍

ببخشید من ازتون یک سوال داشتم برای اوایل پاییز و بیشتر قرار های دو نفره و عاشقانه کدوم یکی از این عطر ها رو پیشنهاد میکنید بگیرم؟ womanity,L interdit intense.by kilian roses on ice?

سلام عزیزم

اول از حسن توجه شما ممنونم لطف بی حد دارید به بنده.

من بای کیلیان رو تست نداشتم تا حالا اما ل اینتردیت اینتنس که رنگش مشکی هست میتونه حس صمیمیت و عاشقی رو منتقل کنه . به شرطی که در چند مرحله کاملا فول ور کنید و بوش اطرافتون رو کاملا احاطه کنه . وومنیتی هم خیلی جذابه اما ممکنه برای بعضی خیلی دلخواه نباشه . وومنیتی برای گشت و گذار و هوای آزاد محشره . پس برای ایجاد صمیمیت و دو نفره ها ، اینتردیت اینتنس بهتره به نظرم.

در ضمن عطرهای مایکل کورس هم حتما تست بفرمایید . یک عطر با شیشه قرمز داره به اسم س.کسی رابی که خیلی عالیه . وقتی چهره تون رو توی عکستون نگاه کردم حس کردم این عطر خیلی بهتون میاد . رنگ سفیدش هم عالیه کورس فور وومن .

Bit bit Bit bit
1402/05/22
در پاسخ به فاطمه فیضی :

سلام عزیزم

اول از حسن توجه شما ممنونم لطف بی حد دارید به بنده.

من بای کیلیان رو تست نداشتم تا حالا اما ل اینتردیت اینتنس که رنگش مشکی هست میتونه حس صمیمیت و عاشقی رو منتقل کنه . به شرطی که در چند مرحله کاملا فول ور کنید و بوش اطرافتون رو کاملا احاطه کنه . وومنیتی هم خیلی جذابه اما ممکنه برای بعضی خیلی دلخواه نباشه . وومنیتی برای گشت و گذار و هوای آزاد محشره . پس برای ایجاد صمیمیت و دو نفره ها ، اینتردیت اینتنس بهتره به نظرم.

عزیز دلم سلامممم❤️😘

چشمم ممنونم از کمکتون حتما میگیرم اینتردیت رو 

البته وومینیتی هم میگیرم برای دل خودم😅❤️

Bit bit Bit bit
1402/05/22
در پاسخ به فاطمه فیضی :

در ضمن عطرهای مایکل کورس هم حتما تست بفرمایید . یک عطر با شیشه قرمز داره به اسم س.کسی رابی که خیلی عالیه . وقتی چهره تون رو توی عکستون نگاه کردم حس کردم این عطر خیلی بهتون میاد . رنگ سفیدش هم عالیه کورس فور وومن .

چشم عزیزم در اولین فرصت تست میکنم❤️

ممنونم از کمکتون

Bit bit Bit bit
1402/05/28
در پاسخ به کیمیا :

سلام عزیزم 

این چنتا عطرو تست کنید یا سمپلشو تهیه کنید چون در نهایت سلیقه ها متفاوته

چنل چنس اوتندر ادوپرفیوم ولی اون خاصی که مدنظرتونه رو شاید نداشته باشه

شیفون امپر خیلی قیمتش مناسبه سردرد نمیاره شیرینی بیش از حد نداره

عطر بیوتی که قبلا میزدین یه نمونه sheer هم داره که میوه ای تره ولی پخش بوش در همون حده متاسفانه

گوچی بلوم فکر میکنم بهترین کزینه براتون باشه

ویکتوریا سیکرت بامبشل هم فلنکرهای جالبی داره که میتونه نظرتونو جلب کنه ولی موندگاریش اصلا در حد دیور و چنل نیست

سلام عزیزم وقتتون بخیر 

مچکرم از کمکتون و عذرخواهی میکنم بابت دیر جواب دادنم

موفق و سلامت باشید❤️

شهرزاد شهرزاد
1402/05/30

پاسخ به سوالتون مقداری سخت هست چون من متوجه نشدم عطر شیرین دوست دارید یا نه. باکارات که خیلی شیرین هست رو دوست دارید اما سی آرمانی و میدنایت رز براتون زیادی شیرین هستند؟ 

یکی از گزینه های خوب برای شما به نظرم لاین مون گرلن هست. بهتر هست خودش و چند تا از فلنکرهاش رو تست کنید. چون همسرتون لیبر رو دوست داشتن احتمالا این رو هم دوست داشته باشند.

Mon Guerlain #گرلن مون گرلن ادو پرفیوم Mon Guerlain 

آخرین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟