انتخاب عطر بر اساس شخصیت

سلام،

عرض ادب و وقت بخیر خدمت شما عطرافشانی های گرامی، عطردوستان حقیقی و عطر بازان قدیمی!

راستش بنده برای خرید عطر به عنوان هدیه نیاز به راهنمایی و همفکری شما دارم.

شخصیت طرف رو براتون توصیف میکنم و شما هم لطفا سه‌تا از بهترین گزینه‌ها رو بهم معرفی کنید؛ پیشاپیش از همنظری و حسن مشاوره‌ی شما دوستان سپاسگزارم.

دختر خانمی مجرد، حدودا ۲۸ساله، دارای مدرک دکتری رشته‌ی مهندسی صنایع، اهل قلم، کتاب و مطالعه،

کارآفرین و خلاق،به شدت عاشق ایده‌ها و پروژه‌های جدید و پولساز، درگیر استارت آپ های مختلف!

زاده‌ی مرداد ماه،

قد ۱۷۳، وزن حدودا ۷۵کیلو، درشت اندام،

از بچگی تا حالا اهل ورزش، والیبال، بسکتبال، ایروبیک،تی‌آر‌ایکس و.. ،

خوش اخلاق، مهربون، دارای آرامشی بینظیر و جذاب از جنس خدا، با صورتی تپل و بیضی شکل و دخترونه، بی‌بی فیس، به شدت ناز دار و شبیه پاندا:) ، اما اصلا چاق محسوب نمیشه، چهره‌ای تماما شرقی و ایرانی دارد، با چشمانی درشت و سیاه، ابروانی دخترانه و کمانی به رنگ مشکی، و مژه‌هایی چون سیمخاردار؛

گیسوانی بلند و معطر! پر پشت و سیاه چون شب! قد کشیده تا کمر، نه فرفری و نه صاف، حالتی!

لب‌هایی سرخ و دلبرانه،درشت و نسبتا کلفت،البته بدون تزریق ژل!

معمولا خنده بر لب دارد ، و وقتی میخندد دندان‌های درشت و خرگوشی‌اش برق میزند، داری پوستی سبزه‌شکلاتی و کمی چرب وسوسه‌انگیز و خوشبو،

بسیار فعال در جامعه اما دیر جوش با مردم، اهل حرف‌های متفرقه و بی‌هدف نیست،

دارای خلوتی از جنس الماس و شیشه‌! که آدمی را مجاب می‌کند بسیار با لطافت و مداقه پا به خلوتش بگذارد!

مصمم و هدفمند، پر انگیزه  و انگیزه بخش به دیگران،

عاشق تعریف و تمجید شنیدن از طرف نزدیکان و افرادی که با آنها راحت است(طوری که قند تو دلش آب میشه وقتی از خوبی‌هاش میگن♡) 

کمی مغروررر!

عاشق ریاست و اعمال نظر در همه‌ی تصمیم‌گیری‌ها،

طوری که اگر نظرش نادیده گرفته شود بسیار میرنجد،

شخصیتی مبادی آداب و مؤدب و با وقار، بسیار لطیف و زودرنج( که حتی با بوسه‌ای خشن می‌شکند♡)

دارای عقاید مذهبی،

مانتوی گشاد و بلند و ساده‌‌ی تک‌رنگ میپوشه،

معمولا شال بلند میندازه، گاهی وقت‌ها هم مقنعه...

کتونی‌های کژوال و راحت و ساده میپوشه، اما مارک‌دار!

عاشق رنگ صورتی و خاکستری‌روشن!

دارای صدایی پر طنین و وسوسه‌انگیز( کمی خش‌دار و دو رگه‌ی دیوانه کننده!)

بسیار شمرده و شیوا و با آرامش و دلبرانه و با ناز صحبت میکنه!(طوری که بعضا حس میکنم دارم با یه دختربچه‌ی ناز و شیرین‌زبون ۵ساله صحبت میکنم!)

اگر از کسی برنجه معمولا به روی طرف نمیاره و فقط آروم ازش فاصله میگیره و دور میشه..

nazanin nazanin
1402/05/20

درود به شما

Victoria's Secret Scandalous

Victoria's Secret Noir Tease

Miss Dior Absolutely Blooming

Gucci Bloom

Scandal

Valentino Donna

Versace Yellow Diamond

LALIQUE L'Amour 

این موارد رو بررسی بفرمایید

[EDITED] 1402/05/21 00:43
مهسا مهسا
1402/05/21

درود دوست عزیز...

نگفتید عطر برای چه فصلی میخواید؟ 

اگر برای همین فصله

پیشنهاد من باتوجه به توصیفات کاملتون و اینکه هم سن خانم هستم

Bright Crystal #ورساچه برایت کریستال Bright Crystal 

Chance Eau Tendre #شنل چنس او تندر Chance Eau Tendre 

Chance Eau de Toilette #شنل چنس ادوتویلت Chance Eau de Toilette 

Baiser Vole #کارتیر بایسر ول Baiser Vole 

L'Amour #لالیک لامور (له آمور) L'Amour 

در پاسخ به nazanin :

درود به شما

Victoria's Secret Scandalous

Victoria's Secret Noir Tease

Miss Dior Absolutely Blooming

Gucci Bloom

Scandal

Valentino Donna

Versace Yellow Diamond

LALIQUE L'Amour 

این موارد رو بررسی بفرمایید

یک دنیا ممنونم از نظر و حسن سلیقه‌ی شما

اونوقت با توجه به شخصیتی که توضیح دادم، به نظرتون Bombshell Forever #ویکتوریا سکرت بامب شل فور Bombshell Forever  چطوره؟

nazanin nazanin
1402/05/21
در پاسخ به امیر ساروی :

یک دنیا ممنونم از نظر و حسن سلیقه‌ی شما

اونوقت با توجه به شخصیتی که توضیح دادم، به نظرتون Bombshell Forever #ویکتوریا سکرت بامب شل فور Bombshell Forever  چطوره؟

خواهش می کنم🙏

من این عطر رو تست نداشتم اما رفتم و نگاهی به نت هاش انداختم و بنظرم می تونه یکی از گزینه  های مناسب برای ایشون باشه..

کلا نُت تمشک به لحاظ شخصیتی پرانرژی و شادابه وَ نسبتا برون گرا. (اینجا تمشک بویسن یا توت وحشی در کنار شیرینی، بنظر کمی هم ترش عمل کنه و به شادابیِ بیشترِ فضا کمک کنه)..و کاملا مناسب افرادیه که از حضور در جمع و شنیدن تعاریف لذت می برند..

من در فرگرنتیکا هم نت های این عطر رو بررسی کردم و دیدم اسطوخودوس هم ظاهرا در این عطر به کار برده شده.. پس اسطوخودوس در کنار لابدانیوم اگر قرار بگیره احتمالا فضای عطر رو گیاهی و کمی تلخ بکنه و تَر و تازه.. همچنان شادابی اش رو حفظ میکنه و در کنارِ چوب، با وجودِ تمام لطافت هایی که داره، تا حدودی جدیت هم داره.. بنظرم این جمله ی آخری که فرمودید "اگر از کسی برنجه به روش نمیاره اما آروم از طرف فاصله می گیره" رو می تونیم تقریبا در شخصیتِ این عطر هم لحاظش کنیم..

متاسفانه تمامِ اینها رو فقط با نگاه کردن به نت ها حدس زدم و خب شاید اشتباه کرده باشم.. امیدوارم اگر عزیزی این عطر رو تست داشته بتونه شمارو راهنمایی کنه.. یا اینکه خودتون قبل از خرید، حتما تست کنید عطر رو و ببینید رایحه اش به چه صورته..

آقای ساروی بنظرم معمولا ما اگر فردی رو بسیار دوست داشته باشیم، بهش توجه ویژه ای می کنیم و حتی می تونیم خیلی دقیق تر از دیگران تشخیص بدیم چه عطری روی تنِ فردِ مقابل به بهترین شکل ممکن می رقصه. این رو خدمتتون عرض کردم که ایده ی خودتون رو هم حتما لحاظ کنید وَ بیشتر بهش توجه داشته باشید.

سلام.روز خوش:)

ابتدا بهتون تبریک میگم که اینقدر قشنگ خانم را توصیف کردین:)

خوشا به حال دختری که اینقدر قشنگ دیده شود( با جزییات) ،  مشخص است که بارها با همین جزییات در خیال شما آمده است که تصویرش در ذهنتان اینچنین شفاف است.

من هم دیدمش:) و رایحه ی تنش را استشمام کردم... 

بوی Alien EDP #تیری موگلر آلین ادو پرفیوم (تری ماگلر الین پارفوم) Alien EDP   را شنیدم😌

در پاسخ به nazanin :

خواهش می کنم🙏

من این عطر رو تست نداشتم اما رفتم و نگاهی به نت هاش انداختم و بنظرم می تونه یکی از گزینه  های مناسب برای ایشون باشه..

کلا نُت تمشک به لحاظ شخصیتی پرانرژی و شادابه وَ نسبتا برون گرا. (اینجا تمشک بویسن یا توت وحشی در کنار شیرینی، بنظر کمی هم ترش عمل کنه و به شادابیِ بیشترِ فضا کمک کنه)..و کاملا مناسب افرادیه که از حضور در جمع و شنیدن تعاریف لذت می برند..

من در فرگرنتیکا هم نت های این عطر رو بررسی کردم و دیدم اسطوخودوس هم ظاهرا در این عطر به کار برده شده.. پس اسطوخودوس در کنار لابدانیوم اگر قرار بگیره احتمالا فضای عطر رو گیاهی و کمی تلخ بکنه و تَر و تازه.. همچنان شادابی اش رو حفظ میکنه و در کنارِ چوب، با وجودِ تمام لطافت هایی که داره، تا حدودی جدیت هم داره.. بنظرم این جمله ی آخری که فرمودید "اگر از کسی برنجه به روش نمیاره اما آروم از طرف فاصله می گیره" رو می تونیم تقریبا در شخصیتِ این عطر هم لحاظش کنیم..

متاسفانه تمامِ اینها رو فقط با نگاه کردن به نت ها حدس زدم و خب شاید اشتباه کرده باشم.. امیدوارم اگر عزیزی این عطر رو تست داشته بتونه شمارو راهنمایی کنه.. یا اینکه خودتون قبل از خرید، حتما تست کنید عطر رو و ببینید رایحه اش به چه صورته..

آقای ساروی بنظرم معمولا ما اگر فردی رو بسیار دوست داشته باشیم، بهش توجه ویژه ای می کنیم و حتی می تونیم خیلی دقیق تر از دیگران تشخیص بدیم چه عطری روی تنِ فردِ مقابل به بهترین شکل ممکن می رقصه. این رو خدمتتون عرض کردم که ایده ی خودتون رو هم حتما لحاظ کنید وَ بیشتر بهش توجه داشته باشید.

سپاسگزارم، دقیقا خودم هم چنین نگرشی دارم که در نهایت باید خودم طرفم رو بلد باشم...

ولی باز هم خواستم از نظرات شما اساتید با تجربه، استفاده کنم.

و قابل ذکر اینکه  توی عطرهای زنانه خیلی کم تجربه‌ هستم، و تا حالا فقط چند نمونه مثل: Chance Eau Tendre #شنل چنس او تندر Chance Eau Tendre ​​​Versus Donna #ورساچه ورسوس دونا(ورسوز دونا) Versus Donna ​​​Bombshell Forever #ویکتوریا سکرت بامب شل فور Bombshell Forever  رو میشناسم...

در پاسخ به مهسا :

درود دوست عزیز...

نگفتید عطر برای چه فصلی میخواید؟ 

اگر برای همین فصله

پیشنهاد من باتوجه به توصیفات کاملتون و اینکه هم سن خانم هستم

Bright Crystal #ورساچه برایت کریستال Bright Crystal 

Chance Eau Tendre #شنل چنس او تندر Chance Eau Tendre 

Chance Eau de Toilette #شنل چنس ادوتویلت Chance Eau de Toilette 

Baiser Vole #کارتیر بایسر ول Baiser Vole 

L'Amour #لالیک لامور (له آمور) L'Amour 

درود متقابل به شما

سپاسگزارم که وقت گذاشتید و نظر دادید. 

ترجیحا برای همین تابستون که الان توش هستیم،باشه! ولی چهارفصل هم باشه چه بهتر!

در پاسخ به 🄼🄾🄽🄰 :

سلام.روز خوش:)

ابتدا بهتون تبریک میگم که اینقدر قشنگ خانم را توصیف کردین:)

خوشا به حال دختری که اینقدر قشنگ دیده شود( با جزییات) ،  مشخص است که بارها با همین جزییات در خیال شما آمده است که تصویرش در ذهنتان اینچنین شفاف است.

من هم دیدمش:) و رایحه ی تنش را استشمام کردم... 

بوی Alien EDP #تیری موگلر آلین ادو پرفیوم (تری ماگلر الین پارفوم) Alien EDP   را شنیدم😌

ممنونم، نظر لطف دارید.

دست من نیست، ذاتا اگر به شخص یا چیزی علاقه داشته باشم به شدت بهش توجه میکنم و براش وقت صرف میکنم.. از سطحی بودن و سرسری گذشتن بیزارم!

با توجه به شخصیتی که توصیف کردم، لطفا اگر تجربه دارید نظرتون رو راجع به Bombshell Forever #ویکتوریا سکرت بامب شل فور Bombshell Forever ​​​​​Chance Eau Tendre #شنل چنس او تندر Chance Eau Tendre    هم بفرمایید.

سپاسگزارم، موفق باشید.

اولین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟