سلام،
عرض ادب و وقت بخیر خدمت شما عطرافشانی های گرامی، عطردوستان حقیقی و عطر بازان قدیمی!
راستش بنده برای خرید عطر به عنوان هدیه نیاز به راهنمایی و همفکری شما دارم.
شخصیت طرف رو براتون توصیف میکنم و شما هم لطفا سهتا از بهترین گزینهها رو بهم معرفی کنید؛ پیشاپیش از همنظری و حسن مشاورهی شما دوستان سپاسگزارم.
دختر خانمی مجرد، حدودا ۲۸ساله، دارای مدرک دکتری رشتهی مهندسی صنایع، اهل قلم، کتاب و مطالعه،
کارآفرین و خلاق،به شدت عاشق ایدهها و پروژههای جدید و پولساز، درگیر استارت آپ های مختلف!
زادهی مرداد ماه،
قد ۱۷۳، وزن حدودا ۷۵کیلو، درشت اندام،
از بچگی تا حالا اهل ورزش، والیبال، بسکتبال، ایروبیک،تیآرایکس و.. ،
خوش اخلاق، مهربون، دارای آرامشی بینظیر و جذاب از جنس خدا، با صورتی تپل و بیضی شکل و دخترونه، بیبی فیس، به شدت ناز دار و شبیه پاندا:) ، اما اصلا چاق محسوب نمیشه، چهرهای تماما شرقی و ایرانی دارد، با چشمانی درشت و سیاه، ابروانی دخترانه و کمانی به رنگ مشکی، و مژههایی چون سیمخاردار؛
گیسوانی بلند و معطر! پر پشت و سیاه چون شب! قد کشیده تا کمر، نه فرفری و نه صاف، حالتی!
لبهایی سرخ و دلبرانه،درشت و نسبتا کلفت،البته بدون تزریق ژل!
معمولا خنده بر لب دارد ، و وقتی میخندد دندانهای درشت و خرگوشیاش برق میزند، داری پوستی سبزهشکلاتی و کمی چرب وسوسهانگیز و خوشبو،
بسیار فعال در جامعه اما دیر جوش با مردم، اهل حرفهای متفرقه و بیهدف نیست،
دارای خلوتی از جنس الماس و شیشه! که آدمی را مجاب میکند بسیار با لطافت و مداقه پا به خلوتش بگذارد!
مصمم و هدفمند، پر انگیزه و انگیزه بخش به دیگران،
عاشق تعریف و تمجید شنیدن از طرف نزدیکان و افرادی که با آنها راحت است(طوری که قند تو دلش آب میشه وقتی از خوبیهاش میگن♡)
کمی مغروررر!
عاشق ریاست و اعمال نظر در همهی تصمیمگیریها،
طوری که اگر نظرش نادیده گرفته شود بسیار میرنجد،
شخصیتی مبادی آداب و مؤدب و با وقار، بسیار لطیف و زودرنج( که حتی با بوسهای خشن میشکند♡)
دارای عقاید مذهبی،
مانتوی گشاد و بلند و سادهی تکرنگ میپوشه،
معمولا شال بلند میندازه، گاهی وقتها هم مقنعه...
کتونیهای کژوال و راحت و ساده میپوشه، اما مارکدار!
عاشق رنگ صورتی و خاکستریروشن!
دارای صدایی پر طنین و وسوسهانگیز( کمی خشدار و دو رگهی دیوانه کننده!)
بسیار شمرده و شیوا و با آرامش و دلبرانه و با ناز صحبت میکنه!(طوری که بعضا حس میکنم دارم با یه دختربچهی ناز و شیرینزبون ۵ساله صحبت میکنم!)
اگر از کسی برنجه معمولا به روی طرف نمیاره و فقط آروم ازش فاصله میگیره و دور میشه..
درود به شما
Victoria's Secret Scandalous
Victoria's Secret Noir Tease
Miss Dior Absolutely Blooming
Gucci Bloom
Scandal
Valentino Donna
Versace Yellow Diamond
LALIQUE L'Amour
این موارد رو بررسی بفرمایید
درود دوست عزیز...
نگفتید عطر برای چه فصلی میخواید؟
اگر برای همین فصله
پیشنهاد من باتوجه به توصیفات کاملتون و اینکه هم سن خانم هستم
#ورساچه برایت کریستال Bright Crystal
#شنل چنس او تندر Chance Eau Tendre
یک دنیا ممنونم از نظر و حسن سلیقهی شما
درود به شما
Victoria's Secret Scandalous
Victoria's Secret Noir Tease
Miss Dior Absolutely Blooming
Gucci Bloom
Scandal
Valentino Donna
Versace Yellow Diamond
LALIQUE L'Amour
این موارد رو بررسی بفرمایید
اونوقت با توجه به شخصیتی که توضیح دادم، به نظرتون #ویکتوریا سکرت بامب شل فور Bombshell Forever چطوره؟
اونوقت با توجه به شخصیتی که توضیح دادم، به نظرتون #ویکتوریا سکرت بامب شل فور Bombshell Forever چطوره؟
خواهش می کنم🙏
من این عطر رو تست نداشتم اما رفتم و نگاهی به نت هاش انداختم و بنظرم می تونه یکی از گزینه های مناسب برای ایشون باشه..
کلا نُت تمشک به لحاظ شخصیتی پرانرژی و شادابه وَ نسبتا برون گرا. (اینجا تمشک بویسن یا توت وحشی در کنار شیرینی، بنظر کمی هم ترش عمل کنه و به شادابیِ بیشترِ فضا کمک کنه)..و کاملا مناسب افرادیه که از حضور در جمع و شنیدن تعاریف لذت می برند..
من در فرگرنتیکا هم نت های این عطر رو بررسی کردم و دیدم اسطوخودوس هم ظاهرا در این عطر به کار برده شده.. پس اسطوخودوس در کنار لابدانیوم اگر قرار بگیره احتمالا فضای عطر رو گیاهی و کمی تلخ بکنه و تَر و تازه.. همچنان شادابی اش رو حفظ میکنه و در کنارِ چوب، با وجودِ تمام لطافت هایی که داره، تا حدودی جدیت هم داره.. بنظرم این جمله ی آخری که فرمودید "اگر از کسی برنجه به روش نمیاره اما آروم از طرف فاصله می گیره" رو می تونیم تقریبا در شخصیتِ این عطر هم لحاظش کنیم..
متاسفانه تمامِ اینها رو فقط با نگاه کردن به نت ها حدس زدم و خب شاید اشتباه کرده باشم.. امیدوارم اگر عزیزی این عطر رو تست داشته بتونه شمارو راهنمایی کنه.. یا اینکه خودتون قبل از خرید، حتما تست کنید عطر رو و ببینید رایحه اش به چه صورته..
آقای ساروی بنظرم معمولا ما اگر فردی رو بسیار دوست داشته باشیم، بهش توجه ویژه ای می کنیم و حتی می تونیم خیلی دقیق تر از دیگران تشخیص بدیم چه عطری روی تنِ فردِ مقابل به بهترین شکل ممکن می رقصه. این رو خدمتتون عرض کردم که ایده ی خودتون رو هم حتما لحاظ کنید وَ بیشتر بهش توجه داشته باشید.
سلام.روز خوش:)
ابتدا بهتون تبریک میگم که اینقدر قشنگ خانم را توصیف کردین:)
خوشا به حال دختری که اینقدر قشنگ دیده شود( با جزییات) ، مشخص است که بارها با همین جزییات در خیال شما آمده است که تصویرش در ذهنتان اینچنین شفاف است.
من هم دیدمش:) و رایحه ی تنش را استشمام کردم...
بوی #تیری موگلر آلین ادو پرفیوم (تری ماگلر الین پارفوم) Alien EDP را شنیدم😌
خواهش می کنم🙏
من این عطر رو تست نداشتم اما رفتم و نگاهی به نت هاش انداختم و بنظرم می تونه یکی از گزینه های مناسب برای ایشون باشه..
کلا نُت تمشک به لحاظ شخصیتی پرانرژی و شادابه وَ نسبتا برون گرا. (اینجا تمشک بویسن یا توت وحشی در کنار شیرینی، بنظر کمی هم ترش عمل کنه و به شادابیِ بیشترِ فضا کمک کنه)..و کاملا مناسب افرادیه که از حضور در جمع و شنیدن تعاریف لذت می برند..
من در فرگرنتیکا هم نت های این عطر رو بررسی کردم و دیدم اسطوخودوس هم ظاهرا در این عطر به کار برده شده.. پس اسطوخودوس در کنار لابدانیوم اگر قرار بگیره احتمالا فضای عطر رو گیاهی و کمی تلخ بکنه و تَر و تازه.. همچنان شادابی اش رو حفظ میکنه و در کنارِ چوب، با وجودِ تمام لطافت هایی که داره، تا حدودی جدیت هم داره.. بنظرم این جمله ی آخری که فرمودید "اگر از کسی برنجه به روش نمیاره اما آروم از طرف فاصله می گیره" رو می تونیم تقریبا در شخصیتِ این عطر هم لحاظش کنیم..
متاسفانه تمامِ اینها رو فقط با نگاه کردن به نت ها حدس زدم و خب شاید اشتباه کرده باشم.. امیدوارم اگر عزیزی این عطر رو تست داشته بتونه شمارو راهنمایی کنه.. یا اینکه خودتون قبل از خرید، حتما تست کنید عطر رو و ببینید رایحه اش به چه صورته..
آقای ساروی بنظرم معمولا ما اگر فردی رو بسیار دوست داشته باشیم، بهش توجه ویژه ای می کنیم و حتی می تونیم خیلی دقیق تر از دیگران تشخیص بدیم چه عطری روی تنِ فردِ مقابل به بهترین شکل ممکن می رقصه. این رو خدمتتون عرض کردم که ایده ی خودتون رو هم حتما لحاظ کنید وَ بیشتر بهش توجه داشته باشید.
سپاسگزارم، دقیقا خودم هم چنین نگرشی دارم که در نهایت باید خودم طرفم رو بلد باشم...
ولی باز هم خواستم از نظرات شما اساتید با تجربه، استفاده کنم.
و قابل ذکر اینکه توی عطرهای زنانه خیلی کم تجربه هستم، و تا حالا فقط چند نمونه مثل: #شنل چنس او تندر Chance Eau Tendre #ورساچه ورسوس دونا(ورسوز دونا) Versus Donna #ویکتوریا سکرت بامب شل فور Bombshell Forever رو میشناسم...
درود دوست عزیز...
نگفتید عطر برای چه فصلی میخواید؟
اگر برای همین فصله
پیشنهاد من باتوجه به توصیفات کاملتون و اینکه هم سن خانم هستم
#ورساچه برایت کریستال Bright Crystal
#شنل چنس او تندر Chance Eau Tendre
درود متقابل به شما
سپاسگزارم که وقت گذاشتید و نظر دادید.
ترجیحا برای همین تابستون که الان توش هستیم،باشه! ولی چهارفصل هم باشه چه بهتر!
سلام.روز خوش:)
ابتدا بهتون تبریک میگم که اینقدر قشنگ خانم را توصیف کردین:)
خوشا به حال دختری که اینقدر قشنگ دیده شود( با جزییات) ، مشخص است که بارها با همین جزییات در خیال شما آمده است که تصویرش در ذهنتان اینچنین شفاف است.
من هم دیدمش:) و رایحه ی تنش را استشمام کردم...
بوی #تیری موگلر آلین ادو پرفیوم (تری ماگلر الین پارفوم) Alien EDP را شنیدم😌
ممنونم، نظر لطف دارید.
دست من نیست، ذاتا اگر به شخص یا چیزی علاقه داشته باشم به شدت بهش توجه میکنم و براش وقت صرف میکنم.. از سطحی بودن و سرسری گذشتن بیزارم!
با توجه به شخصیتی که توصیف کردم، لطفا اگر تجربه دارید نظرتون رو راجع به #ویکتوریا سکرت بامب شل فور Bombshell Forever #شنل چنس او تندر Chance Eau Tendre هم بفرمایید.
سپاسگزارم، موفق باشید.