انتخاب عطر بر اساس شخصیت

سلام،

عرض ادب و وقت بخیر خدمت شما عطرافشانی های گرامی، عطردوستان حقیقی و عطر بازان قدیمی!

راستش بنده برای خرید عطر به عنوان هدیه نیاز به راهنمایی و همفکری شما دارم.

شخصیت طرف رو براتون توصیف میکنم و شما هم لطفا سه‌تا از بهترین گزینه‌ها رو بهم معرفی کنید؛ پیشاپیش از همنظری و حسن مشاوره‌ی شما دوستان سپاسگزارم.

دختر خانمی مجرد، حدودا ۲۸ساله، دارای مدرک دکتری رشته‌ی مهندسی صنایع، اهل قلم، کتاب و مطالعه،

کارآفرین و خلاق،به شدت عاشق ایده‌ها و پروژه‌های جدید و پولساز، درگیر استارت آپ های مختلف!

زاده‌ی مرداد ماه،

قد ۱۷۳، وزن حدودا ۷۵کیلو، درشت اندام،

از بچگی تا حالا اهل ورزش، والیبال، بسکتبال، ایروبیک،تی‌آر‌ایکس و.. ،

خوش اخلاق، مهربون، دارای آرامشی بینظیر و جذاب از جنس خدا، با صورتی تپل و بیضی شکل و دخترونه، بی‌بی فیس، به شدت ناز دار و شبیه پاندا:) ، اما اصلا چاق محسوب نمیشه، چهره‌ای تماما شرقی و ایرانی دارد، با چشمانی درشت و سیاه، ابروانی دخترانه و کمانی به رنگ مشکی، و مژه‌هایی چون سیمخاردار؛

گیسوانی بلند و معطر! پر پشت و سیاه چون شب! قد کشیده تا کمر، نه فرفری و نه صاف، حالتی!

لب‌هایی سرخ و دلبرانه،درشت و نسبتا کلفت،البته بدون تزریق ژل!

معمولا خنده بر لب دارد ، و وقتی میخندد دندان‌های درشت و خرگوشی‌اش برق میزند، داری پوستی سبزه‌شکلاتی و کمی چرب وسوسه‌انگیز و خوشبو،

بسیار فعال در جامعه اما دیر جوش با مردم، اهل حرف‌های متفرقه و بی‌هدف نیست،

دارای خلوتی از جنس الماس و شیشه‌! که آدمی را مجاب می‌کند بسیار با لطافت و مداقه پا به خلوتش بگذارد!

مصمم و هدفمند، پر انگیزه  و انگیزه بخش به دیگران،

عاشق تعریف و تمجید شنیدن از طرف نزدیکان و افرادی که با آنها راحت است(طوری که قند تو دلش آب میشه وقتی از خوبی‌هاش میگن♡) 

کمی مغروررر!

عاشق ریاست و اعمال نظر در همه‌ی تصمیم‌گیری‌ها،

طوری که اگر نظرش نادیده گرفته شود بسیار میرنجد،

شخصیتی مبادی آداب و مؤدب و با وقار، بسیار لطیف و زودرنج( که حتی با بوسه‌ای خشن می‌شکند♡)

دارای عقاید مذهبی،

مانتوی گشاد و بلند و ساده‌‌ی تک‌رنگ میپوشه،

معمولا شال بلند میندازه، گاهی وقت‌ها هم مقنعه...

کتونی‌های کژوال و راحت و ساده میپوشه، اما مارک‌دار!

عاشق رنگ صورتی و خاکستری‌روشن!

دارای صدایی پر طنین و وسوسه‌انگیز( کمی خش‌دار و دو رگه‌ی دیوانه کننده!)

بسیار شمرده و شیوا و با آرامش و دلبرانه و با ناز صحبت میکنه!(طوری که بعضا حس میکنم دارم با یه دختربچه‌ی ناز و شیرین‌زبون ۵ساله صحبت میکنم!)

اگر از کسی برنجه معمولا به روی طرف نمیاره و فقط آروم ازش فاصله میگیره و دور میشه..

در پاسخ به امیر ساروی :

ممنونم، نظر لطف دارید.

دست من نیست، ذاتا اگر به شخص یا چیزی علاقه داشته باشم به شدت بهش توجه میکنم و براش وقت صرف میکنم.. از سطحی بودن و سرسری گذشتن بیزارم!

با توجه به شخصیتی که توصیف کردم، لطفا اگر تجربه دارید نظرتون رو راجع به Bombshell Forever #ویکتوریا سکرت بامب شل فور Bombshell Forever ​​​​​Chance Eau Tendre #شنل چنس او تندر Chance Eau Tendre    هم بفرمایید.

سپاسگزارم، موفق باشید.

متاسفانه نسخه بامشل فور اور رو تست نداشتم. ولی شنل چنس اوتندر فوق العاده است. یکی از عطرهای محبوب خودم هم هست.

معتدل- لطیف- با کلاس - خوش بازخورد و عالی👌🏼

در پاسخ به 🄼🄾🄽🄰 :

متاسفانه نسخه بامشل فور اور رو تست نداشتم. ولی شنل چنس اوتندر فوق العاده است. یکی از عطرهای محبوب خودم هم هست.

معتدل- لطیف- با کلاس - خوش بازخورد و عالی👌🏼

بله دقیقا، شنل چنس از اون عطرهایی هست که خودش رو اثبات کرده، نه دیگه تکرار میشه، و نه تکراری!

یه زمانی که هنوز توی ایران بحث عطر زنانه و عطر مردانه خیلی جا نیافتاده بود، حتی مردها هم از شنل چنس استفاده می‌کردند!

سپاس از وقتی که گذاشتید و نظر دادید.

پاینده باشید.

آخرین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟