سلام به همه دوستان و عطربازان حرفه ای! 😅 من مدت زیادی نیست با عطرافشان آشنا شدم و تحت تأثیر تجربه و شناخت شما دوستان توی دنیای عطرها قرار گرفتم! امکانش هست چندتا عطر خوشبو با پخش بوی زیاد تو روایح گلی میوه ای و .. به من معرفی کنید. مورد علاقه های من : دلینا از پارفومز د مارلی، ویکتوریا سکرت بامبشل و بین عطرهای خنک هم ورساچه اروس رو دارم اینم دوس دارم همچنین ادکلن سوییت لایف صورتی که از قدیم الایام همیشه میگیرمش . بهم libre ایو سن لورن رو پیشنهاد دادن نسخه له پارفوم و اینتس و همچنین منیفستو از این برند. اما دسترسی برای تست ندارم فعلا. نظر شما چی هست؟ از طرفی نمیخوام عطری بگیرم که تکراری شده باشه میخوام شیک و خانومانه باشه. راستی اینم بگم از گودگرل و مشابهات این عطر متنفرم 😅 سنمم ۲۷
با سلام و ارادت خدمت شما
#کرید سیلور مانتین واتر Silver Mountain Water تست کنید یونیسکس بینظیر
#شنل چنس ادو پرفیوم Chance EDP عالیه
#زرجوف اربا پورا Erba Pura میوه ای خیلی جذاب
#نارسیس رودریگز فور هر پرفیوم Narciso Rodriguez for Her EDP و #نارسیس رودریگز پودری Narciso Poudree
#بای کیلیان مونلایت این هاون Moonlight in Heaven بوی انبه فوق العاده
#تام فورد لاست چری Lost Cherry ترکیب گیلاس و بادوم بهترین ترکیب دنیا
موفق و خوشبو باشید
لیبر تقریبا برای سن بالاتر از شما مناسبتره برای موقعیت رسمی مناسبه
منیفستو بوی بیسکوییتی داره خوشبوهه
#ای ایکس نیهیلو فلور نارکوتیک Fleur Narcotique
این عطر بوی بهارنارنج وهلو میده ازنظر من که همسن شما هستم خیلیی خوشبوهه وغیر تکراری
سلام آقای دانیال، ممنون از شما
Honour 43 قیمتش یه طوریه که به راحتی نمیشه تو ویش لیست قرارش داد 😅 ولی به نظر کار لوکسی هست
حتما هر دو رو تست میکنم.
با سلام و ارادت خدمت شما
#کرید سیلور مانتین واتر Silver Mountain Water تست کنید یونیسکس بینظیر
#شنل چنس ادو پرفیوم Chance EDP عالیه
#زرجوف اربا پورا Erba Pura میوه ای خیلی جذاب
#نارسیس رودریگز فور هر پرفیوم Narciso Rodriguez for Her EDP و #نارسیس رودریگز پودری Narciso Poudree
#بای کیلیان مونلایت این هاون Moonlight in Heaven بوی انبه فوق العاده
#تام فورد لاست چری Lost Cherry ترکیب گیلاس و بادوم بهترین ترکیب دنیا
موفق و خوشبو باشید
سلام آقای جعفری، خیلی متشکرم
از لیستی که لطف کردین نوشتین فقط نارسیس ها رو تست کردم که زیاد جذبم نکرد حقیقتش، اما حتما اگه امکانش بود بقیه رو تست میکنم بازم ممنونم
لیبر تقریبا برای سن بالاتر از شما مناسبتره برای موقعیت رسمی مناسبه
منیفستو بوی بیسکوییتی داره خوشبوهه
#ای ایکس نیهیلو فلور نارکوتیک Fleur Narcotique
این عطر بوی بهارنارنج وهلو میده ازنظر من که همسن شما هستم خیلیی خوشبوهه وغیر تکراری
سلام عزیزم، خیلی ممنونم بابت معرفی ❤️
بله منیفستو هم راجع بهش شنیدم و اتفاقا توی لیستم بود که تست کنم.
در مورد نیهیلو هم با توجه به ترکیباتش فکر کنم با سلیقه من همخوانی داره و حتما اینو هم تست میکنم.
سلام. خیلی ممنونم 🌼
سلام فرشته عزیز:
من هم چند تا کار زیر رو به شما پیشنهاد میکنم برای تست:
به نظرم لنتردی های ژیوانژی رو تست کنید. نسخه اصلی و اینتنس و قرمز.
#جیوانچی له اینتردیت 2018 (ال اینتردیت 2018) L’Interdit (2018) #جیونچی له اینتردیت ادو پرفیوم رژ L'Interdit Eau de Parfum Rouge #جیونچی له اینتردیت ادو پرفیوم اینتنس L'Interdit Eau de Parfum Intense
همچنین پارادایس فاوند از روبرتو کاوالی (بطری زرشکی) که خیلی جدید هست.