کمک برای خرید دکانت

دوستان من میخوام یه مجموعه دستریز از یکی از این برندها بگیرم

unum یا parfum d`empire یا histories de parfum

یاری برسونید در انتخابم از دنیاهایی که قراره باهاشون مواجه شم یا هرجنبه ی دیگری...

ایا از یه برند کامل بگیرم (تقریبا) یا پیشنهاداتی از هرکدوم دارین؟

ای کاش صفحه ی برند ها رو ک تو سایت باز میکردی یه قسمت گفتگوی کلی در مورد همه ی عطرهای اون برند بود.(البته خیلی دیگه سایت شلوغ میشه شاید)

دانیال دانیال
1402/06/04

امپایر رو من ترجیح میدم

در پاسخ به دانیال :

امپایر رو من ترجیح میدم

هیستوریزو حذف کردم.همون امپایرو اونوم و احتمالا لاین چرمی ممو

فرهاد فرهاد
1403/06/02

سلام آقا محمد

لاین ممو کارهای خاصی داره که هم باکیفیت ان و هم خوش بازخورد 

ارادت فرهاد جان.بله بله راستش هنوز باهاش سرشاخ نشدم. اولین فرصت از یجا که چندین مدل ازش داشته باشه سمپلو دسریز تهیه میکنم.پرفیوم دی امپایر رو خودت تست کردی؟خیلی کارهای خوبی داره

فرهاد فرهاد
1403/06/03
در پاسخ به محمد خلیلی :

ارادت فرهاد جان.بله بله راستش هنوز باهاش سرشاخ نشدم. اولین فرصت از یجا که چندین مدل ازش داشته باشه سمپلو دسریز تهیه میکنم.پرفیوم دی امپایر رو خودت تست کردی؟خیلی کارهای خوبی داره

نه متاسفانه، منم هنوز این برند رو تست کنم. اگه شما قبلا تست کردی لطفا بهترین هاشو بهم معرفی کن که بزارم تو برنامه تست

در پاسخ به فرهاد :

نه متاسفانه، منم هنوز این برند رو تست کنم. اگه شما قبلا تست کردی لطفا بهترین هاشو بهم معرفی کن که بزارم تو برنامه تست

منم همه رو نتونستم تست کنم. Cuir Ottoman #پارفوم دی امپایر کوئیر اوتومن Cuir Ottoman Aziyade #پارفوم دی امپایر ازیاد Aziyade Ambre Russe #پارفوم دی امپایر آمبر روسی Ambre Russe از اونایی ک تست کردم بهتر بودن Acqua di Scandola #پارفوم دی امپایر اکوا دی اسکندولا Acqua di Scandola و mal-aime هم برای تجربه خوب بودن به سلیقه ی من در حد سمپل کافی بود. Musc Tonkin #پارفوم دی امپایر ماسک تونکین Musc Tonkin اینو دوست نداشتم ولی کارهای تعریفی خوب دیگه ای هم داره که هنوز نوبت بشون نرسیده کامنتاشونو بخونین. سمپلاشون گیر میاد راحت

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟