سلام دوستان وقت بخير
ادكلن گرم و تلخ براي پاييز و زمستون كه تند نباشه و براي يه مرد ٣٠ ساله با استايل رسمي و نيمه رسمي مناسب باشه و ترجيحا يه ادكلن خاص و كمتر شناخته شده باشه كه اسانس و فيك تو بازار نداشته باشه چي پيشنهاد ميكنيد؟
سلام ممنونم ازت ولي اينايي كه معرفي كردي معروفن و فيكشون تو بازار زياده و قيمتشون هم يه مقدار بالاست،تا حدود ٦ ميليون با خصوصياتي كه گفتم،عطري سراغ نداريد كه خاص تر باشه و فيكش تو بازار پر نباشه؟
نمونه ديگه اي نميشناسين كه گرم و تلخ باشه ولي ادويه اي نباشه
نمونه ديگه اي نميشناسين كه گرم و تلخ باشه ولي ادويه اي نباشه
با توجه به چیزی که فرمودید فکر کنم این کار مناسب باشه
البته گرمیش خیلی زیاد نیست،
خوشبختانه سمپلش رو عطرافشان داره، بدون تست نخرید
#لالیک هومج الهوم وویاژر (هومیج له هوم وویجر) Hommage a l'homme Voyageur
سلام ممنونم ازت ولي اينايي كه معرفي كردي معروفن و فيكشون تو بازار زياده و قيمتشون هم يه مقدار بالاست،تا حدود ٦ ميليون با خصوصياتي كه گفتم،عطري سراغ نداريد كه خاص تر باشه و فيكش تو بازار پر نباشه؟
والا نظری ندارم...
درود به شما
Irreverent از histoires de parfums
Terroni از ORTO PARISI
Coeur De Noir از Beaufort London
Tauer Perfumes 02 L'Air de Desert Marocain
بسیار کارهای یونیکی هستند، منتهی قبل از خرید تست کنید حتما..
درود عطرایی که پیشنهاد میدم شاید بعضیا شون کمی شیرین هم باشد اما کلیت رایحه گرم تلخ
#دولچه گابانا دوان مردانه ادو پرفیوم (دولچی گبانا د وان پارفوم) The One for Men EDP
#سالواتوره فراگامو عود Ferragamo Oud
#سالواتوره فراگامو یومو (اومو) سیگنیچر (سیگنچر) Uomo Salvatore Ferragamo Signature
#الفکتیو استودیو وودی مود Woody Mood
با توجه به چیزی که فرمودید فکر کنم این کار مناسب باشه
البته گرمیش خیلی زیاد نیست،
خوشبختانه سمپلش رو عطرافشان داره، بدون تست نخرید
#لالیک هومج الهوم وویاژر (هومیج له هوم وویجر) Hommage a l'homme Voyageur
تشكر فراوان
درود عطرایی که پیشنهاد میدم شاید بعضیا شون کمی شیرین هم باشد اما کلیت رایحه گرم تلخ
#دولچه گابانا دوان مردانه ادو پرفیوم (دولچی گبانا د وان پارفوم) The One for Men EDP
#سالواتوره فراگامو عود Ferragamo Oud
#سالواتوره فراگامو یومو (اومو) سیگنیچر (سیگنچر) Uomo Salvatore Ferragamo Signature
#الفکتیو استودیو وودی مود Woody Mood
تشكر از راهنماييتون
من محيط كارم اداري هست و فضا بسته،بين فراگامو عود و وودي مود كه پيشنهاد كردين،كدوم رو مناسب تر ميدونيد طوري كه هم به استايل رسميم بخوره و هم تند و تيز نباشه كه باعث اذيت يا سردرد ديگران بشه