سلام دوستان وقت بخير
ادكلن گرم و تلخ براي پاييز و زمستون كه تند نباشه و براي يه مرد ٣٠ ساله با استايل رسمي و نيمه رسمي مناسب باشه و ترجيحا يه ادكلن خاص و كمتر شناخته شده باشه كه اسانس و فيك تو بازار نداشته باشه چي پيشنهاد ميكنيد؟
درود به شما
Irreverent از histoires de parfums
Terroni از ORTO PARISI
Coeur De Noir از Beaufort London
Tauer Perfumes 02 L'Air de Desert Marocain
بسیار کارهای یونیکی هستند، منتهی قبل از خرید تست کنید حتما..
ممنونم ازتون
تروني و كر د نوير رو خودتون استفاده كردين؟مشخصاتشون رو كه خوندم به سليقم نزديكن فقط اينكه براي محيط اداري و بسته اذيت كننده و سنگين نيستن؟ و اينكه براي يه مرد ٣٠ ساله با استايل رسمي در محل كار و نيمه رسمي تو دانشگاه و روزمره مناسبن؟
یه کار هست به نام مارکو سروسی دمن اینتنس یه کار تلخ شیک بالانس.نمونه شرکت الحمبرا اون هم هست با ۶۰۰تومان وکیفیت خیلی خوب.
اگر هم خیلی تلخ پسندین نودی فوروم از ناسوماتو..
ممنونم ازتون
تروني و كر د نوير رو خودتون استفاده كردين؟مشخصاتشون رو كه خوندم به سليقم نزديكن فقط اينكه براي محيط اداري و بسته اذيت كننده و سنگين نيستن؟ و اينكه براي يه مرد ٣٠ ساله با استايل رسمي در محل كار و نيمه رسمي تو دانشگاه و روزمره مناسبن؟
خواهش میکنم،
نه استفاده نکردم به اون صورت و صرفا تست کرده ام..
ترونی رو میشه با استایل نیمه رسمی هم پوشید تا حدودی، اما کر د نویر فقط با استایل خیلی رسمی جور در میاد و مناسب استفاده در دانشگاه نیست..
و اینکه پخش و ماندگاری هر دو عطر متوسط رو به بالا هستن و بستگی داره محیط کاریِ شما به چه صورت باشه.. اگر محیط بزرگی باشه و در زمستان از وسایل گرمایشی یا شوفاژ و غیره خیلی استفاده نشه و تهویه هوا داشته باشه، میشه هر دو رو در محیط کارتون استفاده کنید..به شرطی که حداکثر ۳ پاف از عطر مورد نظر اسپری کنید..
من قبلا خیلی مقید بودم به اینکه حتما رنج سنیای برای هر عطر مشخص کنم، اما بعدا پی بردم به این مسئله که حقیقتا خیلی هم لزومی نداره برای عطور سن مشخصی تعیین بشه...چون این مورد هم بیشتر بستگی به شخصیت خودِ فرد داره.. هر دو عطر، کاراکتر فوقالعاده جدی رو می طلبه..اگر نسبتا روحیه ی آروم و منطقی و جدیای دارید، نسبتا درونگرا یا لااقل میانگرا هستید و.. این دو عطر برای شما مناسب خواهند بود..
دارک ربل رایدر رو هم مدنظر داشته باشید..گزینه ی خوبی میتونه باشه👌
Laboratorio Olfattivo Sacreste هم الان یادم اومد.. این هم خیلی میتونه مناسب باشه..یه کاراکتر میانگرا و آرومی داره و هم به استایل رسمی میخوره و هم نیمه رسمی..کار خاصی هم هست نسبتا..رایحه ی متعادلی و بسیار شفافی داره و هم مناسب فضای بسته است و هم فضای باز و دانشگاه و محل کار..و اینکه نسبت به ترونی خیلی کار کمریسکیه و احتمال اینکه بازخورد عجیب یا منفی به همراه داشته باشه خیلی خیلی پایینه یا میتونم بگم صفره..در اینترنت هم سمپل و دکانت داره جهت تست...
یه کار هست به نام مارکو سروسی دمن اینتنس یه کار تلخ شیک بالانس.نمونه شرکت الحمبرا اون هم هست با ۶۰۰تومان وکیفیت خیلی خوب.
اگر هم خیلی تلخ پسندین نودی فوروم از ناسوماتو..
مشخصات دمن اينتنس به شدت به سليقم نزديك بود،تصميم گرفتم دكانتش رو بگيرم و اگر خوشم اومد ادكلنش رو سفارش بدم
ممنون از راهنماييتون🙏
خواهش میکنم،
نه استفاده نکردم به اون صورت و صرفا تست کرده ام..
ترونی رو میشه با استایل نیمه رسمی هم پوشید تا حدودی، اما کر د نویر فقط با استایل خیلی رسمی جور در میاد و مناسب استفاده در دانشگاه نیست..
و اینکه پخش و ماندگاری هر دو عطر متوسط رو به بالا هستن و بستگی داره محیط کاریِ شما به چه صورت باشه.. اگر محیط بزرگی باشه و در زمستان از وسایل گرمایشی یا شوفاژ و غیره خیلی استفاده نشه و تهویه هوا داشته باشه، میشه هر دو رو در محیط کارتون استفاده کنید..به شرطی که حداکثر ۳ پاف از عطر مورد نظر اسپری کنید..
من قبلا خیلی مقید بودم به اینکه حتما رنج سنیای برای هر عطر مشخص کنم، اما بعدا پی بردم به این مسئله که حقیقتا خیلی هم لزومی نداره برای عطور سن مشخصی تعیین بشه...چون این مورد هم بیشتر بستگی به شخصیت خودِ فرد داره.. هر دو عطر، کاراکتر فوقالعاده جدی رو می طلبه..اگر نسبتا روحیه ی آروم و منطقی و جدیای دارید، نسبتا درونگرا یا لااقل میانگرا هستید و.. این دو عطر برای شما مناسب خواهند بود..
تشكر بابت لطفتون و راهنمايي كاملي كه كردين🙏
ممنون🙏
تشكر از راهنماييتون
من محيط كارم اداري هست و فضا بسته،بين فراگامو عود و وودي مود كه پيشنهاد كردين،كدوم رو مناسب تر ميدونيد طوري كه هم به استايل رسميم بخوره و هم تند و تيز نباشه كه باعث اذيت يا سردرد ديگران بشه
درود جناب مهراد عزیز
هر دو عطر عطرای خوب و همه پسندی هستن اما با توجه به قیمت فراگامو عود گزینه بهتری هست ولی الفکتیو از نظر سبک و رایحه عطریست خاص با دو برابر قیمت فراگامو که به نظرم ارزش بیشتری از فراگامو داره اگر رایحه مورد پسند واقع بشه
مشخصات دمن اينتنس به شدت به سليقم نزديك بود،تصميم گرفتم دكانتش رو بگيرم و اگر خوشم اومد ادكلنش رو سفارش بدم
ممنون از راهنماييتون🙏
فقط دقت داشته باشید د من اینتنس شیرین هست بیشتر، تلخ محسوب نمیشه. اما رایحه جذابی داره