با سلام و درود بر عطر افشانی های عزیز
یک سری عطر ها باعث استرس و دلهره میشن برای من خصوصا عطر های تند و اسپورت،احساسی که به آدم دست میده مثه امتحان ریاضی یا چک پول نشده
از دوستان و کاربران خواهشمندم اگر به عطری این حس رو دارند معرفی کنند.😲
#کلینیک آروماتیکس الکسیر ادو پرفیوم Aromatics Elixir EDP
یاد کارت بانکی خالی و خاک گرفته و یک گوشه گذاشته شده روی میز آرایشم میفتم 😅آقای مرسدس عزیز
انگار این عطر رو روش زدن .توان نزدیک شدن بهش ندارم 😅
یه عطری معرفی کنید که کارت بانکیم به جوش و خروش در بیاد خسته شدم بس که مثل هوو به هم نگاه میکنیم 😰
والا من این حس رو تا بحال نداشتم...ولی یکی از دوستان در همین سایت این عطر رو استرس را نامیده بود حالا جالب اینجاست من این عطر رو دارم و خیلی هم دوستش دارم..به هر حال...
#رساسی شهره پور هوم Shuhrah Pour Homme
Cedar Atlas Premiere Note
ترش و گیاهی
حتی بوییدنش از سر افشانه هم دلشوره بهم میداد و ته دلم چیزی خالی میشد و ضعف میکردم. جالبه که به یک نفر دیگه هم نشون دادم همین حس رو داشت.
چه سوال جالبی! من این واکنش رو نسبت به عطری دارم که اتفاقا خیلی هم دوستش دارم.
#کلینیک آروماتیکس الکسیر ادو پرفیوم Aromatics Elixir EDP
یاد کارت بانکی خالی و خاک گرفته و یک گوشه گذاشته شده روی میز آرایشم میفتم 😅آقای مرسدس عزیز
انگار این عطر رو روش زدن .توان نزدیک شدن بهش ندارم 😅
یه عطری معرفی کنید که کارت بانکیم به جوش و خروش در بیاد خسته شدم بس که مثل هوو به هم نگاه میکنیم 😰
سلام بر دوست عزیزم سولماز خانم
بالاخره هر کاری راهی داره و اگه راهش طی بشه 80درصد ممکنه که اتفاق بیوفته،پول هم راه های زیادی داره که عقل و هوش در اولویت این راه و عمل یک پله پایینتر قرار داره،اما گفتم 80درصد چرا؟چون ممکنه یک اتفاق یا یک شانس بد(مثه اتفاقاتی که من رو چندین سال عقب انداخت)،بی عدالتی هایی که وجود داره همچنین پارتی بازی های موجود در کشور ما اون 20درصد رو تشکیل بده و حتی قوانین عجیب غریب😒
پیشنهادم خواندن کتاب ثروتمندترین مرد بابل به شماست
یادتون باشه هیچ موقع دیر نیست جایی خوندم یک پیرمرد 60 ساله رفته بدنسازی و تونسته تو 65 سالگی بدن خودش رو کامل بسازه
همیشه چند پله اول سخته اما بعد از اون خود به خود طی میشه
Cedar Atlas Premiere Note
ترش و گیاهی
حتی بوییدنش از سر افشانه هم دلشوره بهم میداد و ته دلم چیزی خالی میشد و ضعف میکردم. جالبه که به یک نفر دیگه هم نشون دادم همین حس رو داشت.
من بیشتر با عطر های تند دلشوره میگیرم مثلا وان میلیون پاکورابان کمی برام دلشوره میاره اما در عین حال لذت بخش هم هست
اما عطر های دیگه ای هم هست که خیلی دلشوره میاره و اعصاب خورد کنه از اونا متنفرم
سلام بر دوست عزیزم سولماز خانم
بالاخره هر کاری راهی داره و اگه راهش طی بشه 80درصد ممکنه که اتفاق بیوفته،پول هم راه های زیادی داره که عقل و هوش در اولویت این راه و عمل یک پله پایینتر قرار داره،اما گفتم 80درصد چرا؟چون ممکنه یک اتفاق یا یک شانس بد(مثه اتفاقاتی که من رو چندین سال عقب انداخت)،بی عدالتی هایی که وجود داره همچنین پارتی بازی های موجود در کشور ما اون 20درصد رو تشکیل بده و حتی قوانین عجیب غریب😒
پیشنهادم خواندن کتاب ثروتمندترین مرد بابل به شماست
یادتون باشه هیچ موقع دیر نیست جایی خوندم یک پیرمرد 60 ساله رفته بدنسازی و تونسته تو 65 سالگی بدن خودش رو کامل بسازه
همیشه چند پله اول سخته اما بعد از اون خود به خود طی میشه
سلام و عرض احترام دوست عزیز .ممنون بابت پیشنهاد کتابی که معرفی کردید.متاسفانه اعتماد بیش از حد به کسی باعث شد چندین سال به عقب برگردیم .از منم به شما یه پند هر چند در حدی نیستم که شما رو پند بدم به هیچکسی اعتماد نکنید و دلتون برای کسی نسوزه مخصوصا توو حیطه کاری و زیر دست ها .خیلیا ظرفیت محبت ندارن .
سلام و عرض احترام دوست عزیز .ممنون بابت پیشنهاد کتابی که معرفی کردید.متاسفانه اعتماد بیش از حد به کسی باعث شد چندین سال به عقب برگردیم .از منم به شما یه پند هر چند در حدی نیستم که شما رو پند بدم به هیچکسی اعتماد نکنید و دلتون برای کسی نسوزه مخصوصا توو حیطه کاری و زیر دست ها .خیلیا ظرفیت محبت ندارن .
شکسته نفسی میفرمایید
بله درسته من خودمم همیشه همین رو به دیگران میگم اما گوش نمی کنند و جالب اینه بعضی ها ضربه هم خورده اند اما باز هم همان کار را میکنن
خودمم
#آلفرد دانهیل دیزایر (دانهیل دیزایر قرمز) Dunhill Desire
البته اون موقع که این عطر به مشامم میرسید در بدترین حال روحی بودم شاید از اونه