بین دو عطر کازاموراتی لیرا و بوکت آیدیل ترجیحتون کدومه؟؟
تجربه استفاده از کدومشون داشتین؟لطفا جوابت ن هرکدوم هست دلیلشم بگین
ترکیب وانیلی و مرکباتی عالی تقریبا چهارفصل، میشه به دولچه آمالفی بدون روایح دارویی تشبیه گردش.
لیرا 😍
لیرا یه عطریه که همه پسنده بوی خیلی خوشمزه کارامل گرم داره ماندگاری خیلی خوبی هم داره
احساس میکنم کلا باعث صمیمی ومهربون نشون دادن شخص میشه
کاملا مناسب سن شما هم هست
پریسای عزیز لیرا خیلی خوشمزس.به نظر من توی کارای گورماند حرف اول رو میزنه.پخش و ماندگاری ام که عالیه.البته من خیلی بوی کیک و وانیل رو میپسندم.انگار که یه کیک تازه از فر اومده بیرون توی بغلته.بوکت آیدیل رو تست نداشتم
ترکیب وانیلی و مرکباتی عالی تقریبا چهارفصل، میشه به دولچه آمالفی بدون روایح دارویی تشبیه گردش.
ممنون جناب دانیال لطف کردین
لیرا 😍
لیرا یه عطریه که همه پسنده بوی خیلی خوشمزه کارامل گرم داره ماندگاری خیلی خوبی هم داره
احساس میکنم کلا باعث صمیمی ومهربون نشون دادن شخص میشه
کاملا مناسب سن شما هم هست
ممنون خدیجه جان😍😍😍😍
پس مشتاق شدم حتما داشته باشمش
پریسای عزیز لیرا خیلی خوشمزس.به نظر من توی کارای گورماند حرف اول رو میزنه.پخش و ماندگاری ام که عالیه.البته من خیلی بوی کیک و وانیل رو میپسندم.انگار که یه کیک تازه از فر اومده بیرون توی بغلته.بوکت آیدیل رو تست نداشتم
پس برای منی که بوهای خوراکی دوست دارم فکرکنم عالی باشه🥰🥰🥰🥰ممنون عزیزم
پس برای منی که بوهای خوراکی دوست دارم فکرکنم عالی باشه🥰🥰🥰🥰ممنون عزیزم
صدرصد🤗😋😋😘
لیرا رو دوست دارم بوی قنادی و کیک و کارامل و وانیل میده ولی عطریه که نیش و ویترین نداره نت شاینی و براقی درش نیست ولی در عوض بوکت آیدل یه حالت ابری پودری و خامه ای به صندل وود و دارچین و گل تنباکویی و مشک فکر کنم هل هم داره میشه گفت یه عطر نیشه و طاقچه داره🙏