سلام خدمت عزیزان
دو تا موضوع ذهنمو درگیر کرده که دوست دارم به اشتراک بزارم
۱-آیا کیفیت افشانه دکانت با کیفیت افشانه خود ادکلن اصلی متفاوته؟منظورم اینه که ایا پخش و ماندگاری وقتی که از خود ادکلن اسپری میکنیم با وقتی که از دکانت اسپری میکنیم متفاوته؟
۲-بهترین راه دکانت گیری چیه؟اسپری کنیم داخل شیشه دکانت یا با سرنگ بکشیم یا تفاوتی نداره؟
عرض ادب و احترام علی عزیزم
کاملا باهات موافقم و تجربه شخصی خودم گویای حرفته
بیشتر برای عطرهای خنک و معتدل با نتهای فرار صدق میکنه و در عطرهای گرم تاثیر خاصی نداره
ممنونم از همراهیت
سلام خدمت شما آقای مهربد
آیا این تفاوت برای سمپل که خوده برند میزند هم وجود دارد؟
بیشتر برای عطرهای خنک و معتدل با نتهای فرار صدق میکنه و در عطرهای گرم تاثیر خاصی نداره
ممنونم از همراهیت
سلام خدمت شما آقای مهربد
ممنونم از همراهیت
سلام خدمت شما آقای مهربد
سلام خدمت شما آقای مهربد
عرض ادب و احترام علیرضای دقیق
طبق تجربه شخصیم بله به مانند دکانت تو کارهای خنک و فرار میتونه متفاوت باشه ولی این تفاوت کمتره و زیاد محسوس نیست
باسلام.این بحث کارشناسانه هستش اما به نظرم وقتی اون باتل پُر وافشانه رووش پِرس یاپیچ میشه تاثیرزیادی رووحفظ ماهیت عطرداره،اینکه ماازش دکانت میگیریم قطعا داریم روو ترکیبات الکل واسانس تاثیرمیذاریم،وقطعا کیفیت پاشش خودِ باتل با دکانت هافرق داره باکیفیت تراین کارو انجام میده.ولی خب تابه دست مابرسه خیلی عوامل رووکیفیتش تاثیرمیذارن،نورآفتاب،بیرون اومدن از باتل اصلی،طریقه دکانت گیری،مدت زمان نگهداری،آب وهوا ،پوست و...
ودرآخرنظرم اینه دکانت گیری فقط رووبعضی از نت هاتاثیرمنفی میذاره نه همش
باسلام.این بحث کارشناسانه هستش اما به نظرم وقتی اون باتل پُر وافشانه رووش پِرس یاپیچ میشه تاثیرزیادی رووحفظ ماهیت عطرداره،اینکه ماازش دکانت میگیریم قطعا داریم روو ترکیبات الکل واسانس تاثیرمیذاریم،وقطعا کیفیت پاشش خودِ باتل با دکانت هافرق داره باکیفیت تراین کارو انجام میده.ولی خب تابه دست مابرسه خیلی عوامل رووکیفیتش تاثیرمیذارن،نورآفتاب،بیرون اومدن از باتل اصلی،طریقه دکانت گیری،مدت زمان نگهداری،آب وهوا ،پوست و...
ودرآخرنظرم اینه دکانت گیری فقط رووبعضی از نت هاتاثیرمنفی میذاره نه همش
سلام دوست عزیزم
ممنونم بابت نظر زیباتون