مصی لره مصی لره
19
1402/06/20

عطر ،تلخ ،سنگین ،چرمی اماراتی میخام

سلام دوستان یه عطر تلخ ، سنگین ، و چرمی میخام که تو رایحه اول بشه نت چرم رو به وضوح حس کرد . از برندهای اماراتی نظیر لطافه ، الحمبرا ، ارض الزعفران ، یا فراگرنس باشه چون وسع کارهای گرون مث توسکان لدر و امبر و اینا رو ندارم. ممنون میشم راهنمایی کنید.

با سلام و ارادت خدمت شما

فابیولس الحمبرا ، لطافه مسمم ، ولوت عود لطافه ، توسکان لدر الحمبرا 

سلام

عطر Amber & Leather Alhambra از شرکت الحمبرا

مشابه تام فورد آمبر لدر و توسکان لدر فکر کنم قیمتی هم حدود ۶۰۰تومان باشد پخش و ماندگاری خوبی هم داره 

در پاسخ به متین جعفری :

با سلام و ارادت خدمت شما

عطرهای تام فورد از الحمبرا به هیچ عنوان پیشنهاد نمیشه من چنتاشو دارم رایحه مشابه نیس و پخش و ماندگاری هم افتضاح

در پاسخ به دانیال رادمنش :

عطرهای تام فورد از الحمبرا به هیچ عنوان پیشنهاد نمیشه من چنتاشو دارم رایحه مشابه نیس و پخش و ماندگاری هم افتضاح

درود

اتفاقا هم مشابه هست هم پرفورمنس عالی داره بنده هم دارم و‌ استفاده میکنم مخصوصا فابیولس که بهترینش هست

در پاسخ به متین جعفری :

با سلام و ارادت خدمت شما

درود . غیر از فابیولس چون ظاهرا کمی شیرین هست ، مسمم هم پولم نمیرسه. بین دوتای دیگه ( ولود عود و توسکان لدر ) کدوم رو پیشنهاد نهایی میدید لطفا ؟ 

در پاسخ به متین جعفری :

درود

اتفاقا هم مشابه هست هم پرفورمنس عالی داره بنده هم دارم و‌ استفاده میکنم مخصوصا فابیولس که بهترینش هست

پس احتمالا تام فورد اصلی رو امتحان نکردی که به این میگی مشابه

در پاسخ به مصی لره :

درود . غیر از فابیولس چون ظاهرا کمی شیرین هست ، مسمم هم پولم نمیرسه. بین دوتای دیگه ( ولود عود و توسکان لدر ) کدوم رو پیشنهاد نهایی میدید لطفا ؟ 

درود و‌ ارادت

اولا فابیولس عطر کاملا تلخ هستش و شیرینی آنچنانی که فکر‌ میکنید اصلا نداره ، به نظر من از همه بهتر و جذاب تره

اگر عطر خیلی چرمی میپسندید توسکان لدر الحمبرا میتونه راضیتون کنه کاملا

آمبر لدر الحمبرا هم عطر تلخ و چرمی و سنگین جالب و ارزنده ای هستش

عود وود الحمبرا هم خیلی جوابه گویا ولی تست نداشتم

ولوت عود دو جانبه اس ... خیلیا به مشامشون خوب میاد خیلیا بد ولی ترکیب توسکان لدر و آمبر لدر هستش تقریبا (مثل عطر آمبر نومد لوی ویتون که از نظر من بینظیره اما خیلیا نظر عجیب غریب میدن که بوی عطر حرم میده!)

به نظر شخصی من به ترتیب

فابیولس - آمبر لدر - توسکان لدر - ولوت عود

در پاسخ به متین جعفری :

با سلام و ارادت خدمت شما

مرسی. فلفت عود رو گرفتم عالیه به نسبت قیمت. تشکر از راهنمایی تون

architect architect
1402/07/17

سلام جناب مصی.

تو همین فضای توسکان لدر و امبره لدر عطر پاکوروکا هات سنس گلد رو هم ببینید.

فرانسوی هست و از نظر کیفیت به نظرم بسیار بهتر از عطرای اماراتی هست و قیمتش هم نصف این اماراتی هاست( حدود ۵۰۰) و البته رز هم نداره.

در پاسخ به architect :

سلام جناب مصی.

تو همین فضای توسکان لدر و امبره لدر عطر پاکوروکا هات سنس گلد رو هم ببینید.

فرانسوی هست و از نظر کیفیت به نظرم بسیار بهتر از عطرای اماراتی هست و قیمتش هم نصف این اماراتی هاست( حدود ۵۰۰) و البته رز هم نداره.

سلام مخلصم . قیمتش که خیلی وسوسه کننده ست . پخش بو و ماندگاری ش چطوره بنظرتون؟ البته میدونم نباید انتظار زیادی ازش با این قیمت داشته باشم . بعد جسارتن یه سوال دیگه . تاحالا شرکتی های بلک افغان رو استفاده کردید کدومش باکیفیت تره؟ 

اولین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟