سلام دوستان یه عطر تلخ ، سنگین ، و چرمی میخام که تو رایحه اول بشه نت چرم رو به وضوح حس کرد . از برندهای اماراتی نظیر لطافه ، الحمبرا ، ارض الزعفران ، یا فراگرنس باشه چون وسع کارهای گرون مث توسکان لدر و امبر و اینا رو ندارم. ممنون میشم راهنمایی کنید.
پخش و موندگاریش خوبه. درمورد شرکتی بلک افغان که نداشتم تا حالا اما عطر ۳۰ میل کوبا بلک( مدل برزیلی) رو داشتم تو اون فضا که به نظرم خیلی بهتر از این اماراتی ها بود.قیمتش باید حدود ۱۰۰ تومن باشه.
کارت رو راه میندازه! این روزها بشدت محبوب من هستش!
اسد داشتم . بیشتر از اینکه تلخ و سنگین حس ش کنم تند و بی محتوا حس ش میکردم.
پخش و موندگاریش خوبه. درمورد شرکتی بلک افغان که نداشتم تا حالا اما عطر ۳۰ میل کوبا بلک( مدل برزیلی) رو داشتم تو اون فضا که به نظرم خیلی بهتر از این اماراتی ها بود.قیمتش باید حدود ۱۰۰ تومن باشه.
هرچی تلاش کردم تو هیچ سایتی ندیدم کوبابلک ۳۰ میل میشه لطفا اگه سایتی سراغ دارید معرفی کنید؟
فروشگاه ب..ن..ی..ت..ا شاپ و سایت باسلام رو ببینید.
اسد داشتم . بیشتر از اینکه تلخ و سنگین حس ش کنم تند و بی محتوا حس ش میکردم.
اگه رو محتوا حساس هستی پس برو سمت نیش یا حداقل برندهای دیزاینر درست درمون، فکر نکنم با الحمبرا و ارض الزعفران و این چیزا بجایی برسی...من فکر کردم عطر دم دستی لازم داری...
سپاس
اگه رو محتوا حساس هستی پس برو سمت نیش یا حداقل برندهای دیزاینر درست درمون، فکر نکنم با الحمبرا و ارض الزعفران و این چیزا بجایی برسی...من فکر کردم عطر دم دستی لازم داری...
دقیقا مشکلم همینه . پول برندهای نیش هم ندارم. ولی صاحب از ارض الزعفران رو هم امتحان کردم خوب بود.
سلام مجدد. خوبید ؟ ببخشید من کوبا بلک ۳۰ میل موفق نشدم پیدا کن موجود نبود هیچ جا . در مورد اون ادکلن پاکوروگا هات سنس یه فرو.شگاه دیدم که داشت زده بود ۴۳۹ تومن فر.وش گاه م ه ر ا س تو یزد ، بقیه ۸۰۰ ببالا زده بودن . بنظرتون اصله اون ۴۳۹تومنی؟ فیک نیست؟