🄼🄾🄽🄰 🄼🄾🄽🄰
44
1402/06/25

خوش رایحه ترین عطر زنانه

با سلام و عرض ارادت خدمت همگی عزیزان. میخواستم بدونم بهترین رایحه ی عطر زنانه ،از نظر شما کدام است؟  در این سوال اصلا پخش و ماندگاری- سال تولید- مدرن یا کلاسیک بودن- بازی روایح و خطی بودن و... هیچ کدام  برام ملاک نیست. سوالم فقط در مورد رایحه است.
اون رایحه ای که حال دلتون رو خوب میکنه و بر تن یک خانم میپسندید کدام است؟ 

خوشحال میشم نظرات  آقایان و بانوان عطردوست خانه ی معطرمان را بخوانم🌺

*_* *_*
1402/07/06
در پاسخ به 🄼🄾🄽🄰 :

سلام شکیبا جانم. اختیار داری گلم. من خودمم  دانش آموزِ این دنیای روایح هستم و دانش راهنمایی کردن اساتید و بزرگان این محفل راندارم.
در رابطه با همفکری در مورد عطر گرم و مخصوص زمستان برای شما ، باید بگویم نباید خیلی انتظار فرش بودن و طبیعی بودن را در عطرهای  زمستانی داشته باشی. چون اکثر عطرها با این خاصیت ، عطرهای مرکباتی و یا سبز و یا اُزنیک هستند که مخصوص تابستان هستند. عطرهای گرم زمستانی اغلب دارای آکوردهای سنگین- شیرین- تلخ- گاهاً تند و گاهاً با آکورد قوی چوبی هستند.با حضور نت هایی مثل وانیل یا پچولی یا رزین ها و یا بقیه ی نت هایی که باعث ماندگاری بیشتر  عطر میشوند...
ولی به هرحال  ،بنا بر سلیقه ی بویاییت فکر میکنم از این عطرها برای زمستان خوشت بیاد. پیشنهاد میکنم تستشون کنی
ژان پل گوتیه له بل
جیونچی اینتردیت ادوپرفیوم رُژ
نارسیسو نارسیسو
شنل آلور سنسوال ادوپرفیوم
ژان پل گوتیه کلاسیک
بایردو آفریکا

نمیدونم چرا جواب پیاممو  دادی  توی اعلان ها  نشون نداد. 

مرسی عزیز دلم. لطف  کردی.برم   تحقیق کنم   ببینم  چجوری ان. 😍😍😍😍

سلام 

Gucci eau de parfum

Lanvin eclat d'arpege 

Yves Saint Laurent opium 

Mugler Alien Sunessence Edt Legger

در پاسخ به 🄼🄾🄽🄰 :

سلام شکیبا جان🌺.

به سه تا بوی بهشتی اشاره کردی عزیزم. احسنت بهت👌🏼 واقعا هر سه عطر، روح نواز و آرامش بخشند.  ممنونم از لطفت و پاسخی که به سوالم دادی گل قشنگم💐

سلام عزیزم وقتت بخیر به نظر من خوشبوترین عطر زنانه Valentino Donna #والنتینو دونا Valentino Donna هستش و عطر Crystal Noir EDT #ورساچه کریستال نویر ادو تویلت (مشکی) Crystal Noir EDT 

در پاسخ به مرتضی ع :

سلام 

Gucci eau de parfum

Lanvin eclat d'arpege 

Yves Saint Laurent opium 

Mugler Alien Sunessence Edt Legger

سلام جناب مرتضی.  ممنونم بابت پاسخگویی شما و عذرخواهی میکنم که تازه پاسخ شما رو دیدم( بهمن ماه  میشه دوسال پیش که جواب داده بودید🤦🏼‍♀️) نمیدونم چرا ندیده بودم.🤔

در پاسخ به زهرا فقانی :

سلام عزیزم وقتت بخیر به نظر من خوشبوترین عطر زنانه Valentino Donna #والنتینو دونا Valentino Donna هستش و عطر Crystal Noir EDT #ورساچه کریستال نویر ادو تویلت (مشکی) Crystal Noir EDT 

متشکرم از پاسخگوییت عزیزم💐💐

سلام و عرض احترام 

این دو عطر برام رایحه های جذابی هستن 

کوکو مادموازل شنل

bois 1920 frammenti

در پاسخ به اشکیانی :

سلام و عرض احترام 

این دو عطر برام رایحه های جذابی هستن 

کوکو مادموازل شنل

bois 1920 frammenti

سلام به روی ماهتون خانم اشکیانی عزیز💐

کوکو مادموازل که حرف نداره😊 حکم آچار فرانسه عطرامو داره. از بس خوش رایحه است و همه چی تمومه.به نظرم مناسب هر استایل و هر وقت و ساعت و هر مکانی هم هست.

مورد  دومی که فرمودید رو تست نداشتم ، داخل دفترچه ام مینویسم تا اگر پیداش کردم ،حتما تست کنم‌.

از وقتی که برای پاسخ به سوالم گذاشتید ،صمیمانه سپاسگزارم💐 

در پاسخ به 🄼🄾🄽🄰 :

سلام به روی ماهتون خانم اشکیانی عزیز💐

کوکو مادموازل که حرف نداره😊 حکم آچار فرانسه عطرامو داره. از بس خوش رایحه است و همه چی تمومه.به نظرم مناسب هر استایل و هر وقت و ساعت و هر مکانی هم هست.

مورد  دومی که فرمودید رو تست نداشتم ، داخل دفترچه ام مینویسم تا اگر پیداش کردم ،حتما تست کنم‌.

از وقتی که برای پاسخ به سوالم گذاشتید ،صمیمانه سپاسگزارم💐 

سلام مجدد خدمت شما مونا خانم عزیز🌻

اگه مایل باشید با کمال میل باتل عطر ،که تقریبا نیمی از اون  باقیست رو براتون ارسال کنم و یا چادر نمازی نو که معطر به این نازنین هست چون بنده ،طبق عادت چادر نمازم رو به این عطر و عطر حرم معطر میکنم.

در پاسخ به اشکیانی :

سلام مجدد خدمت شما مونا خانم عزیز🌻

اگه مایل باشید با کمال میل باتل عطر ،که تقریبا نیمی از اون  باقیست رو براتون ارسال کنم و یا چادر نمازی نو که معطر به این نازنین هست چون بنده ،طبق عادت چادر نمازم رو به این عطر و عطر حرم معطر میکنم.

مجدد سلام به روی ماهتون جانا🌸🌸

واقعا از محبت بیکران شما سپاسگزارم.  عطر مهر شما در روح و جانم پیچید. حقیقتا  این عطر برای راز و نیاز با معبود در سجاده ی عشق خودتان خوشتر است. و چه زیباست غرق در نور و معنویت بودن ،همراه با رایحه ی  بهشتی🌸🌺🌸🌺  اتفاقا من هم در سفر اخیرم به مشهد از کنار قسمت ورودی باب الجواد که عطر فروشی رضوی قرار دارد، عطر حرم رضوی تهیه کردم که برام آرامش محض هست و بیشتر مواقع همراهم هست. حتی اگر سفرهای خارج از ایران داشته باشم. چون هرجا باشم با این رایحه ،یاد آستان حضرت دوست میفتم و سراسر وجودم مملو از نور و شادی و امید میشه.  راستی من دو مدل عطر عربی هم با همین فضا دارم( صبایا از برند الرحاب و دیگری حریم السلطان از برند ارض الازعفران) که در کنار عطر نارسیسو فور هر( باتل مشکی رنگ) و عود مود لطافه  برای لحظات عاشقی با معبود  استفاده میکنم. گفتم حالا که صحبت به اینجا رسید  ،من هم این موارد رو به شما عزیز دل معرفی کنم.  در آخر هم ازتون استدعا دارم در لحظات نابتون ، برای بنده ی حقیر هم دعا کنید که محتاج دعایتان هستم💐

روزگارتان سراسر  نور و شادی و سلامتی باد🌸

سلام مجدد خدمت شما نازنین بانو🌻

نمیدونم در این شرایط روحی و احساسی که نسبت به متن زیبای شما پیدا کردم ، چی بنویسم 

فقط میتونم بگم بی دلیل نیست که از نظرات اشخاص خاصی لذت وافر میبرم هر کسی که در نظرم شهد آمد بعد معلوم شد که از گلستان ائمه ی معصومین نشات گرفته ،عشق شما رو به امام عزیز و مهربانمون درک میکنم و دوستدار دوستدارانشون هستم کاش لایق میدید و هدیه رو قبول میکردید ولی در هر صورت بدونید از وجودتون به درگاه پروردگارم شکرگزار خواهم بود اگر دنیا گونه ی دیگری بود شاید میتوانستیم مثل دو خواهر باشیم و باهم چادر سر کنیم و به زیارت آقا امام رضامون بریم و فارغ از جهان به ستایش اینهمه نور و رستگاری بنشینیم

همیشه در پناه حق و سلامت باشید و التماس دعا

یا حق🌻

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟