🄼🄾🄽🄰 🄼🄾🄽🄰
44
1402/06/25

خوش رایحه ترین عطر زنانه

با سلام و عرض ارادت خدمت همگی عزیزان. میخواستم بدونم بهترین رایحه ی عطر زنانه ،از نظر شما کدام است؟  در این سوال اصلا پخش و ماندگاری- سال تولید- مدرن یا کلاسیک بودن- بازی روایح و خطی بودن و... هیچ کدام  برام ملاک نیست. سوالم فقط در مورد رایحه است.
اون رایحه ای که حال دلتون رو خوب میکنه و بر تن یک خانم میپسندید کدام است؟ 

خوشحال میشم نظرات  آقایان و بانوان عطردوست خانه ی معطرمان را بخوانم🌺

در پاسخ به اشکیانی :

سلام مجدد خدمت شما نازنین بانو🌻

نمیدونم در این شرایط روحی و احساسی که نسبت به متن زیبای شما پیدا کردم ، چی بنویسم 

فقط میتونم بگم بی دلیل نیست که از نظرات اشخاص خاصی لذت وافر میبرم هر کسی که در نظرم شهد آمد بعد معلوم شد که از گلستان ائمه ی معصومین نشات گرفته ،عشق شما رو به امام عزیز و مهربانمون درک میکنم و دوستدار دوستدارانشون هستم کاش لایق میدید و هدیه رو قبول میکردید ولی در هر صورت بدونید از وجودتون به درگاه پروردگارم شکرگزار خواهم بود اگر دنیا گونه ی دیگری بود شاید میتوانستیم مثل دو خواهر باشیم و باهم چادر سر کنیم و به زیارت آقا امام رضامون بریم و فارغ از جهان به ستایش اینهمه نور و رستگاری بنشینیم

همیشه در پناه حق و سلامت باشید و التماس دعا

یا حق🌻

خانم اشکیانی عزیزم، متن شما را بارها خواندم.  نور و روشنایی شما به من رسید . من نیز همچون شما  دلداده ی این دودمان مطهر هستم و هرچه دارم را مدیون بزرگواری این خاندان پاک میدانم.
بعد از اتفاق ناگواری که برام افتاد  ( در صفحه عطر AMOUAGE - The Library Collection Opus X  بهش اشاره داشتم)   به افسردگی حاد و تباهی رسیدم.  تنها چیزی که منو نجات داد همین نور بود که از سیاهی مطلق خارج شدم.
چقدر آنجایی که گفتید اگر دنیا گونه ای دیگر بود تا مثل دو خواهر به زیارت برویم را دوست داشتم... کاش لایق بودم برای خواهری شما و ای کاش دنیا به این تاریکی نبود.  دنیا دیگر جای ترسناکی است. پر از دروغ و تقلب و تبلیغات- وارونگی و فساد. قدرت رسانه هم که راحت با روح و روان همه بازی میکنه.هیچ فرقی هم نمیکنه از عوام تا خواص ... از کاسب و دانش آموز و کارگر  بگیرید تا دکتر و مهندس و معلم...  همه درگیر هستیم و ممکنه تحت تآثیر  تبلیغات قرار بگیریم. فقط از خداوند میخوام به واسطه ی همین خاندان مطهر حواسش بهمون باشه که بتونیم نور و مَنش این عزیزان را نقشه ی راه قرار بدیم و توی این ظلمات ، گُم نشیم.
بازم از پیام پر مهرتون  سپاسگزارم و بهترینها رو براتون آرزو میکنم.
حق یارتون🌺🌸

در پاسخ به 🄼🄾🄽🄰 :

خانم اشکیانی عزیزم، متن شما را بارها خواندم.  نور و روشنایی شما به من رسید . من نیز همچون شما  دلداده ی این دودمان مطهر هستم و هرچه دارم را مدیون بزرگواری این خاندان پاک میدانم.
بعد از اتفاق ناگواری که برام افتاد  ( در صفحه عطر AMOUAGE - The Library Collection Opus X  بهش اشاره داشتم)   به افسردگی حاد و تباهی رسیدم.  تنها چیزی که منو نجات داد همین نور بود که از سیاهی مطلق خارج شدم.
چقدر آنجایی که گفتید اگر دنیا گونه ای دیگر بود تا مثل دو خواهر به زیارت برویم را دوست داشتم... کاش لایق بودم برای خواهری شما و ای کاش دنیا به این تاریکی نبود.  دنیا دیگر جای ترسناکی است. پر از دروغ و تقلب و تبلیغات- وارونگی و فساد. قدرت رسانه هم که راحت با روح و روان همه بازی میکنه.هیچ فرقی هم نمیکنه از عوام تا خواص ... از کاسب و دانش آموز و کارگر  بگیرید تا دکتر و مهندس و معلم...  همه درگیر هستیم و ممکنه تحت تآثیر  تبلیغات قرار بگیریم. فقط از خداوند میخوام به واسطه ی همین خاندان مطهر حواسش بهمون باشه که بتونیم نور و مَنش این عزیزان را نقشه ی راه قرار بدیم و توی این ظلمات ، گُم نشیم.
بازم از پیام پر مهرتون  سپاسگزارم و بهترینها رو براتون آرزو میکنم.
حق یارتون🌺🌸

دوباره سلام و بارها سلام همانطور که دربهشت بهشتیان سلام رو زیاد میشنون 

مونای عزیزم؛ اینجانب نیز مشابه شرایطی که بر شما گذشته رو  تجربه کردم در ته چاهی سیاه تنها و بی اعتماد که فقط لطف الهی و امام زمانمون منو نجات بخش بود شاید باید ته سیاهی رو دید تا قدر نور و روشنایی رو فهمید و میدونم که غیر از ائمه ی اطهار و متوسل شدن به این عزیزان نازنین راه نجات دیگه ای نخواهد بود 

مهربانم مطمئنم شما رو یا در این دنیا و یا در سرای دیگر ملاقات خواهم کرد که هر چه را عمیقا از خدای مهربان و کریم خواستم همان نصیبم شد شاید دیر اما اتفاق افتاد 

این روزها هم به دنبال انسانهای درستکار که نور الهی در قلب دارند میگردم و به لطف خداوند کم کم این ستاره های نورانی در این شب مه گرفته ، پیدا میشوند و با  دیدن نورشون امید شبهای پر ستاره را میکشم به امید طلوع ماه زیبامون که پر نور تر از همیشه این شب سیاه و تاریک رو به عرصه ای برای درخشش خودش و یارانش تبدیل کنه 

هر جا هستی مونای عزیز ؛تن نازنینت و روح بلندت در امان حق باشه

یا علی🌻

در پاسخ به اشکیانی :

دوباره سلام و بارها سلام همانطور که دربهشت بهشتیان سلام رو زیاد میشنون 

مونای عزیزم؛ اینجانب نیز مشابه شرایطی که بر شما گذشته رو  تجربه کردم در ته چاهی سیاه تنها و بی اعتماد که فقط لطف الهی و امام زمانمون منو نجات بخش بود شاید باید ته سیاهی رو دید تا قدر نور و روشنایی رو فهمید و میدونم که غیر از ائمه ی اطهار و متوسل شدن به این عزیزان نازنین راه نجات دیگه ای نخواهد بود 

مهربانم مطمئنم شما رو یا در این دنیا و یا در سرای دیگر ملاقات خواهم کرد که هر چه را عمیقا از خدای مهربان و کریم خواستم همان نصیبم شد شاید دیر اما اتفاق افتاد 

این روزها هم به دنبال انسانهای درستکار که نور الهی در قلب دارند میگردم و به لطف خداوند کم کم این ستاره های نورانی در این شب مه گرفته ، پیدا میشوند و با  دیدن نورشون امید شبهای پر ستاره را میکشم به امید طلوع ماه زیبامون که پر نور تر از همیشه این شب سیاه و تاریک رو به عرصه ای برای درخشش خودش و یارانش تبدیل کنه 

هر جا هستی مونای عزیز ؛تن نازنینت و روح بلندت در امان حق باشه

یا علی🌻

چقدر از همصحبتی با شما عزیز دل لذت میبرم و خدا را شاکرم که افتخار آشنایی با شما مهربان را به من داد. من هم مشتاق دیدار شما بانوی مهرآفرین هستم. برای تجربه ی مشابهی که با من داشتید بسیار متاسفم و با تمام وجود لحظات و درد شکستن را درک میکنم.و خوشحالم بابت حال خوب الان شما. به راستی تا انسان قعر تاریکی را نبیند، قدر نور و روشنایی را نمیفهمد. آرزو میکنم که تا همیشه در پناه حق باشید.

به امید طلوع خورشید جهان تاب و منجی عالم که قلبم سراسر آکنده از محبت اوست.

و در پایان یا علی 🌺  که :

عالمی پشت سرش السابقون السابقون

زنده ام با وعده ی انا الیه الراجعون🌸

شاید نگاهی به ما برسد💐

در پاسخ به 🄼🄾🄽🄰 :

چقدر از همصحبتی با شما عزیز دل لذت میبرم و خدا را شاکرم که افتخار آشنایی با شما مهربان را به من داد. من هم مشتاق دیدار شما بانوی مهرآفرین هستم. برای تجربه ی مشابهی که با من داشتید بسیار متاسفم و با تمام وجود لحظات و درد شکستن را درک میکنم.و خوشحالم بابت حال خوب الان شما. به راستی تا انسان قعر تاریکی را نبیند، قدر نور و روشنایی را نمیفهمد. آرزو میکنم که تا همیشه در پناه حق باشید.

به امید طلوع خورشید جهان تاب و منجی عالم که قلبم سراسر آکنده از محبت اوست.

و در پایان یا علی 🌺  که :

عالمی پشت سرش السابقون السابقون

زنده ام با وعده ی انا الیه الراجعون🌸

شاید نگاهی به ما برسد💐

نازنین مونای مهربانم دوباره سلام 

خواهش میکنم لطف کنید این هدیه ناقابل رو از من بپذیرید و اگه تمایل به رد و بدل آدرس ندارید میتونم با مسئول سایت هماهنگ کنم و از طریق سایت به دست شما برسونم که حداقل اینطور حس خوبم رو به شما بانوی نازنین و فرهیخته نشون بدم و اینکه درسته دنیا مثل شما بسیار ندارد اما این اندک به بسیارها می ارزد 

خیلی از مصاحبت با شما نازنین مهربان بانو لذت بردم 

همواره در پناه حق باشید 

اللهم عجل لولیک الفرج و العافیه و النصر🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻

کیمیا کیمیا
1404/07/03

سلام عزیزم

من عطرهای لطیف و ملایم گلی مرکباتی رو دوست دارم و از این چنتا حس خوبی میگیرم:

Sheer Beauty ck گلی میوه ای که توی تابستون برای استفاده روزمره حس تازگی میده
Dior joy این یکی خیلی بهم انرژی مثبت میده
Narsisco cristal پودری گلی مینیمال 

در پاسخ به اشکیانی :

نازنین مونای مهربانم دوباره سلام 

خواهش میکنم لطف کنید این هدیه ناقابل رو از من بپذیرید و اگه تمایل به رد و بدل آدرس ندارید میتونم با مسئول سایت هماهنگ کنم و از طریق سایت به دست شما برسونم که حداقل اینطور حس خوبم رو به شما بانوی نازنین و فرهیخته نشون بدم و اینکه درسته دنیا مثل شما بسیار ندارد اما این اندک به بسیارها می ارزد 

خیلی از مصاحبت با شما نازنین مهربان بانو لذت بردم 

همواره در پناه حق باشید 

اللهم عجل لولیک الفرج و العافیه و النصر🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻

سلامهای بسیار خدمت شما عزیز دلم💐

لطف شما ،بنده را شرمنده میکند. متعجبم از این مقدار  مهر که در وجود نازنینتان جمع شده است.   متاسفانه به دلیل قوانین سایت ،امکان تبادل شماره تلفن و آدرس مهیا نمیباشد. در این مکان هم به علت عمومی بودن و فضای کاربری پرتعداد ، نمیتوانم آدرس و شماره تلفن را ثبت کنم. فقط آدرس منزل مادرم را قبلا برای ارسال خریدهام از عطرافشان در پنل کاربریم ثبت کرده ام که نمیدانم میشود از طریق پشتیبانی سایت ،تبادل شود یا نه.

به هرحال خیلی از لطف و محبت شما مهربان بانو سپاسگزارم 💐

دوستدار شما هستم .مهرتان پاینده🌺

[EDITED] 1404/07/05 02:02
در پاسخ به کیمیا :

سلام عزیزم

من عطرهای لطیف و ملایم گلی مرکباتی رو دوست دارم و از این چنتا حس خوبی میگیرم:

Sheer Beauty ck گلی میوه ای که توی تابستون برای استفاده روزمره حس تازگی میده
Dior joy این یکی خیلی بهم انرژی مثبت میده
Narsisco cristal پودری گلی مینیمال 

سلام گل قشنگم💕

ممنون از پیشنهادهای جذابت.

روزگارت بهشتی💐

VICTORIA'S SECRET - Crush

من به عنوان یه آقا

جذابترین رایحه ای که از یه خانوم استشمام کردم همین بود.

در پاسخ به احمدرضا :

VICTORIA'S SECRET - Crush

من به عنوان یه آقا

جذابترین رایحه ای که از یه خانوم استشمام کردم همین بود.

سلام. ممنون از معرفی این عطر.  تا حالا تست نداشتم.کنجکاو شدم ببینم این بهترین رایحه از نظر شما چه حالتی دارد. اخیرا بامشل سلبریشن رو امتحان کرده بودم که خوشم آمد. کُلا همه ی فلنکرهای بامشل یه DNA مشترک دارند.

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟