سلام و وقت بخیر
دنبال عطری میگردم با بوی پایهی اصلی نارگیل.
تم مرکباتی نداشته باشه و شیرین باشه.
چی میتونید بهم معرفی کنید؟
TOM FORD Eau de soleil blanc
این هم برند معتبریه هم رایحه خوبی داره حتما تست کن ... ترکیب روایح گلی و نارگیل به استادانه ترین شکل ممکن و کاملا زنانه!
#دولچه گابانا د اونلی وان ادو پرفیوم اینتنس زنانه The Only One Eau de Parfum Intense
درود بر شما
پیشنهاد ویژه من عطر خلیج ۶۲۶ از برند محمدرضا کاظمیان هست.
دوم کرید ویرجین ایسلند واتر
M. Micalef Ylang in Gold
Dolce Gabbana, Dolce Garden
دوست عزیز تام فورد که دوستان فرمودن رایحه لیمو و نارگیله شما فرمودین مرکباتی نباشه رایحه نارگیل بدون مرکبات این عطرها رو تست بفرمایین :
#دولچه گابانا دولچه گاردن Dolce Garden
رایحه گیاهی به همراه نارگیل شیرین شبیه دسر نارگیلی
#ورساچه کریستال نویر ادو تویلت (مشکی) Crystal Noir EDT
ورساچه مشکی نسخه تویلت حتما ، نسخه پرفیوم رایحه نارگیلش نامحسوسه اما تویلت رایحه نارگیلی شیرین و جذابی داره
دیور هیپنوتیک پوینزن به شما پیشنهاد میکنم
دوست عزیز تام فورد که دوستان فرمودن رایحه لیمو و نارگیله شما فرمودین مرکباتی نباشه رایحه نارگیل بدون مرکبات این عطرها رو تست بفرمایین :
#دولچه گابانا دولچه گاردن Dolce Garden
رایحه گیاهی به همراه نارگیل شیرین شبیه دسر نارگیلی
#ورساچه کریستال نویر ادو تویلت (مشکی) Crystal Noir EDT
ورساچه مشکی نسخه تویلت حتما ، نسخه پرفیوم رایحه نارگیلش نامحسوسه اما تویلت رایحه نارگیلی شیرین و جذابی داره
با سلام
شاید شما سر به صفحه عطر زدید و مشاهده کردید که روایح سیتروسی تو آکوردها ذکر شده
درست هست اما مرکبات اینجا یک شروع ضعیف و بیشتر برای صیقل دادن سایر روایح استفاده شده و اونطور محسوس نیست، در عوض واضح ترین بوی نارگیل هست که در عطرها میشه بویید.
در ضمن نسخه اِدو با سولِیل بلنک اصلی با هم متفاوت هستند، هرچند هر دو با غلظت اِ دو پرفیوم عرضه شدن اما متفاوتند، نسخه اصلی سولیل بسیار مرکباتی تر و و گلی-کهرباییِ
پیشنهاد من اِ دو سولیل بلنک بوده
خانم مایا نیک عزیز این عطر با اینکه برند سلبریتی هست اما کیفیت خوبی داره و پخش و موندگاریش هم عالیه.بوی نارگیل میده اما نه به شدت .به نظرم عطر شیکی هست و ارزش خرید داره..