سلام
دوستان از بین شرکتی ها ( الحمبرا جانوین روونا فرگرنس و ... ) هر کدوم چه کاری رو بهتر از همه زدند؟
در واقع بهترین کار های هر شرکت کدوم ها هستند؟
با احترام و عرض ادب
دوست فرهیخته و ارجمند جناب آقای وهابی عزیز همانطور که دوستان این محفل جناب آقای دکتر سجاد نامداری و جناب آقای متین جعفری و همچنین جناب آقای سینا جباری نظرات ارزشمند خودشان را مطرح فرمودند، من هم برای کارهای شرکتی و مشابه الحمبرا و لطافه و FA پاریس را بهترین های موجود می دانم.
در خصوص الحمبرا از نظر من بهترین ها چه از نظر شباهت رایحه و چه از نظر پرفورمنس شامل: تاباک، ترا، تاکس، آفرو لدر، سپتر برونزایت، سپتر اوشن، سپتر آمازونایت، سپتر مالاکایت، مگارا، آنجل کیسمت، کیسمت مردانه و زنانه، مینورا، برایت پیچ، توباکوتاچ، فابیوس، اکسکلوسیف تاباک، اکسکلوسیف عود، ایمورتال، آمبر نومد، اوپیوس 5 و 7، کارات، بلو آمبرلی، آمبروسو.
بهترین های لطافه از نظر من شامل: خمره، امیر العود اینتنس عود، ولوت عود، مسمم، القیم نقره ای، اترنال عود، عشق الشیوخ طلایی و نقره ای، هاله، فخر، اسد، یارا صورتی، ماهر مشکی، عود فور گلوری، سابلایم عود.
برای الحمبرا تمرکز بیشتری داشته باشین که یکی از شایسته ترین برندهای مشابه اقتصادی عطرهای اورجینال و گران قیمت جهان است.
بهترین ها برای شما دوست گرامی......
ممنون
خیلی خوب بود
با سلام و ارادت خدمت شما
من چند نمونه از هر شرکت که خوب هستش رو میگم خدمتتون...
گرم:
الحمبرا : تامفورد فابیولس ، توسکان لدر ، عود وود ،آمبر لدر ، لاست چری ، آمبر نومد ،دیور توباکالر ، لالیک انکر نواغ
فراگرنس ورد : دیور هوم اینتنس ، باکارات رژ قرمز ، اورتو پاریسی ترونی ، تیزیانا ترنزی کیرکه ، آنجلز شیر بای کیلیان
لطافه : خمره ، ماهیر بلک ، اسد ، ولوت عود ، النبل (هر سه) ، مسمم
خنک:
الحمبرا : اورتو پاریسی مگاماره ، آکوا دی جی پروفومو ، ایو سن لورن وای ، بولگاری تایگار ، اکسنتو سوسپیرو ، دولچه گابانا کینگ ، دولچه گابانا لایت بلو اینتنس
فراگرنس : اورتو پاریسی مگاماره (کیفیت رایحه الحمبرا رو نداره ولی ماندگاری فوق العاده زیاد با تشابه ۷۰ درصد) ، ساواج دیور ادوتویلت ، اینوکتوس ، مون بلان لجند ، کچ د نویر(مشابه اونتوس نسبت به قیمت ارزنده اس) ،
لطافه : حیاتی ، العمید ، عشق الشیوخ سیلور ، فخر لطافه ، ماهیر سیلور
تا جایی که ذهن یاری کرد گفتم باز سوالی راجب عطر خاصی داشتید بپرسید ، موفق باشید
اگر میشه این عطر ها رو هم بفرمایید
ساواچ
ساواچ الکسیر
ورساچه اروس
لالیک وایت
کرید هیمالیا و سیلور مانتین واتر
ورساچه او فرش
مفیستو
ترونی
اینترلود
کویوم
پگاسوس
بلک افغان
اگر میشه این عطر ها رو هم بفرمایید
ساواچ
ساواچ الکسیر
ورساچه اروس
لالیک وایت
کرید هیمالیا و سیلور مانتین واتر
ورساچه او فرش
مفیستو
ترونی
اینترلود
کویوم
پگاسوس
بلک افغان
سلام مجدد خدمت شما
ساواج : الحمبرا
ساواج الکسیر : اول مشابه ترین اف ای پاریس انیگما ، بعدش الحمبرا
ورساچه اروس : اف ای پاریس
لالیک وایت : فراگرنس
سیلور مانتین و مفیستو تو یک سبک هستن تقریبا : آرماف کلاب د نویت سیاژ
اینترلود : الحمبرا
ترونی و کویوم و مگامار: کیفیت رایحه الحمبرا ، موندگاری و پخش و قیمت مناسب فراگرنس
پگاسوس : الحمبرا
بلک افغان : الحمبرا
ببینید به صورت کلی الحمبرا خیلی بهتر و موفق تر و با کیفیت تر هستش فقط تو بعضی کارا مثل دیور هوم اینتنس مثلا فراگرنس بهتر عمل کرده و من تقریبا گفتم هر چی به ذهنم رسید
...به ترتیب قدرت برند های مشابه ساز اماراتی :
آرماف ، الحمبرا ، اف ای پاریس ، فراگرنس...
و بهترین شرکت های اماراتی مستقل:
لطافه ، اجمل ، رساسی
از من میشنوید سراغ بقیه شرکت ها به جز این ها نرید ...
موفق باشید
سلام مجدد خدمت شما
ساواج : الحمبرا
ساواج الکسیر : اول مشابه ترین اف ای پاریس انیگما ، بعدش الحمبرا
ورساچه اروس : اف ای پاریس
لالیک وایت : فراگرنس
سیلور مانتین و مفیستو تو یک سبک هستن تقریبا : آرماف کلاب د نویت سیاژ
اینترلود : الحمبرا
ترونی و کویوم و مگامار: کیفیت رایحه الحمبرا ، موندگاری و پخش و قیمت مناسب فراگرنس
پگاسوس : الحمبرا
بلک افغان : الحمبرا
ببینید به صورت کلی الحمبرا خیلی بهتر و موفق تر و با کیفیت تر هستش فقط تو بعضی کارا مثل دیور هوم اینتنس مثلا فراگرنس بهتر عمل کرده و من تقریبا گفتم هر چی به ذهنم رسید
...به ترتیب قدرت برند های مشابه ساز اماراتی :
آرماف ، الحمبرا ، اف ای پاریس ، فراگرنس...
و بهترین شرکت های اماراتی مستقل:
لطافه ، اجمل ، رساسی
از من میشنوید سراغ بقیه شرکت ها به جز این ها نرید ...
موفق باشید
تشکر واقعا مفید و قابل استفاده بود .
خیلی عالی