شرکتی ها

سلام 

دوستان از بین شرکتی ها ( الحمبرا جانوین روونا فرگرنس و ... ) هر کدوم چه کاری رو بهتر از همه زدند؟

در واقع بهترین کار های هر شرکت کدوم ها هستند؟

در پاسخ به TIMELESS :

با احترام و عرض ادب

دوست فرهیخته و ارجمند جناب آقای وهابی عزیز همانطور که دوستان این محفل جناب آقای دکتر سجاد نامداری و جناب آقای متین جعفری و همچنین جناب آقای سینا جباری نظرات ارزشمند خودشان را مطرح فرمودند، من هم برای کارهای شرکتی و مشابه الحمبرا و لطافه و FA پاریس را بهترین های موجود می دانم.

در خصوص الحمبرا از نظر من بهترین ها چه از نظر شباهت رایحه و چه از نظر پرفورمنس شامل: تاباک، ترا، تاکس، آفرو لدر، سپتر برونزایت، سپتر اوشن، سپتر آمازونایت، سپتر مالاکایت، مگارا، آنجل کیسمت، کیسمت مردانه و زنانه، مینورا، برایت پیچ، توباکوتاچ، فابیوس، اکسکلوسیف تاباک، اکسکلوسیف عود، ایمورتال، آمبر نومد، اوپیوس 5 و 7، کارات، بلو آمبرلی، آمبروسو.

بهترین های لطافه از نظر من شامل: خمره، امیر العود اینتنس عود، ولوت عود، مسمم، القیم نقره ای، اترنال عود، عشق الشیوخ طلایی و نقره ای، هاله، فخر، اسد، یارا صورتی، ماهر مشکی، عود فور گلوری، سابلایم عود.

برای الحمبرا تمرکز بیشتری داشته باشین که یکی از شایسته ترین برندهای مشابه اقتصادی عطرهای اورجینال و گران قیمت جهان است.

بهترین ها برای شما دوست گرامی......

ممنون 

خیلی خوب بود 

در پاسخ به متین جعفری :

با سلام و ارادت خدمت شما

من چند نمونه از هر شرکت که خوب هستش رو میگم خدمتتون...

گرم:

الحمبرا : تامفورد فابیولس ، توسکان لدر ، عود وود ،آمبر لدر ، لاست چری ، آمبر نومد ،دیور  توباکالر ، لالیک انکر نواغ

فراگرنس ورد : دیور هوم اینتنس ، باکارات رژ قرمز ، اورتو پاریسی ترونی ، تیزیانا ترنزی کیرکه ، آنجلز شیر بای کیلیان

لطافه : خمره ، ماهیر بلک ، اسد ، ولوت عود ، النبل (هر سه) ، مسمم

خنک:

الحمبرا : اورتو پاریسی مگاماره ، آکوا دی جی پروفومو ، ایو سن لورن وای ، بولگاری تایگار ، اکسنتو سوسپیرو ، دولچه گابانا کینگ ، دولچه گابانا لایت بلو اینتنس

فراگرنس : اورتو پاریسی مگاماره (کیفیت رایحه الحمبرا رو نداره ولی ماندگاری فوق العاده زیاد با تشابه ۷۰ درصد) ، ساواج دیور ادو‌تویلت ، اینوکتوس ، مون بلان لجند ، کچ د نویر(مشابه اونتوس نسبت به قیمت ارزنده اس) ، 

لطافه : حیاتی ، العمید ، عشق الشیوخ سیلور ، فخر لطافه ، ماهیر سیلور 

تا جایی که ذهن یاری کرد گفتم باز سوالی راجب عطر خاصی داشتید بپرسید ، موفق باشید

اگر میشه این عطر ها رو هم بفرمایید 

ساواچ
ساواچ الکسیر
ورساچه اروس
لالیک وایت
کرید هیمالیا و سیلور مانتین واتر
ورساچه او فرش
مفیستو

ترونی
اینترلود
کویوم
پگاسوس
بلک افغان

در پاسخ به محمد حسین وهابی :

اگر میشه این عطر ها رو هم بفرمایید 

ساواچ
ساواچ الکسیر
ورساچه اروس
لالیک وایت
کرید هیمالیا و سیلور مانتین واتر
ورساچه او فرش
مفیستو

ترونی
اینترلود
کویوم
پگاسوس
بلک افغان

سلام مجدد خدمت شما

ساواج : الحمبرا 

ساواج الکسیر : اول مشابه ترین اف ای پاریس انیگما ، بعدش الحمبرا

ورساچه اروس : اف ای پاریس

لالیک وایت : فراگرنس

سیلور مانتین و مفیستو تو یک سبک هستن تقریبا : آرماف کلاب د نویت سیاژ

اینترلود : الحمبرا

ترونی و کویوم و مگامار: کیفیت رایحه الحمبرا ، موندگاری و پخش و قیمت مناسب فراگرنس

پگاسوس : الحمبرا

بلک افغان : الحمبرا 

ببینید به صورت کلی الحمبرا خیلی بهتر و موفق تر و با کیفیت تر هستش فقط تو بعضی کارا مثل دیور هوم اینتنس مثلا فراگرنس بهتر عمل کرده و من تقریبا گفتم هر چی به ذهنم رسید

...به ترتیب قدرت برند های مشابه ساز اماراتی :

آرماف ، الحمبرا ، اف ای پاریس ، فراگرنس...

و بهترین شرکت های اماراتی مستقل:

لطافه ، اجمل ، رساسی

از من میشنوید سراغ بقیه شرکت ها به جز این ها نرید ...

موفق باشید

در پاسخ به متین جعفری :

سلام مجدد خدمت شما

ساواج : الحمبرا 

ساواج الکسیر : اول مشابه ترین اف ای پاریس انیگما ، بعدش الحمبرا

ورساچه اروس : اف ای پاریس

لالیک وایت : فراگرنس

سیلور مانتین و مفیستو تو یک سبک هستن تقریبا : آرماف کلاب د نویت سیاژ

اینترلود : الحمبرا

ترونی و کویوم و مگامار: کیفیت رایحه الحمبرا ، موندگاری و پخش و قیمت مناسب فراگرنس

پگاسوس : الحمبرا

بلک افغان : الحمبرا 

ببینید به صورت کلی الحمبرا خیلی بهتر و موفق تر و با کیفیت تر هستش فقط تو بعضی کارا مثل دیور هوم اینتنس مثلا فراگرنس بهتر عمل کرده و من تقریبا گفتم هر چی به ذهنم رسید

...به ترتیب قدرت برند های مشابه ساز اماراتی :

آرماف ، الحمبرا ، اف ای پاریس ، فراگرنس...

و بهترین شرکت های اماراتی مستقل:

لطافه ، اجمل ، رساسی

از من میشنوید سراغ بقیه شرکت ها به جز این ها نرید ...

موفق باشید

تشکر واقعا مفید و قابل استفاده بود .

خیلی عالی 

آخرین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟