erfan erfan
7
1402/07/11

عطر سرا

سلام وقت بخیر

آیا کمپانی عطر سرا که داره روایح رو مشابه سازی میکنه تولیداتش همون اسانس و فیکساتور هست یا نه داره مثل شرکت های بزرگ کپی سازی این کار رو انجام میده 

من یک بار از اینجا خریدم

۴ تا محصول بود ک به لعنت خدا نمیارزید

پیشنهاد می کنم پولتونو دور نریزید

با سلام و ارادت خدمت شما

من ازشون خریدم و مثل همه ی شرکت های دیگه به کارایی که میخرید بستگی داره

محصولات نسبت به قیمت با کیفیت هستن ، طریقه ساخت عطر ها با اسانس های گرمی متفاوته به همین دلیل تغییر نت ها به خوبی در بیشتر کارا مشاهده میشه ...

و پیشنهاد میشه روایحی که مد نظر دارید اول به صورت سمپل تست بفرمایید بعد اگر پسندتون شد حجم بالا سفارش بدید

موفق باشید

erfan erfan
1402/07/12
در پاسخ به حسین الن دلن :

من یک بار از اینجا خریدم

۴ تا محصول بود ک به لعنت خدا نمیارزید

پیشنهاد می کنم پولتونو دور نریزید

ممنون از توضیحات شما منم حقیقت اش اعتماد نداشتم چون میدونستم احتمالا همون اسانس و فیکساتور باشه الان مطمئن شدم

آرمان آرمان
1402/07/12

بله دقیقا

منم نظر دوستمون را تایید میکنم

با سلام

من چند تا محصولش رو تست کردم که همشون مشکل داشتن و یه ته بویی گریس طور توی همه محصولاتش به مشامم خورد و اصلا توصیه نمیکنم

درود

منم از روی کنجکاوی چند تا سمپل سفارش دادم ببینم این که میگن باز طراحی از عطر های نیش و گران قیمت چی هست بعد که تست کردم دیدم همون اسانس های گرمی هست که با ۷۰ درصد حلال قاطی میکنن و با قیمت بالا میفروشن کاملا خطی و بعضی از روایح و نت ها حذف شده بودن

یکی از سمپل ها ادکساندریا ۲ بود که خطی و عمیق که بو کردیم یه مقدار بوی نفت میداد

یکی دیگه اونتوس بود که خطی و برخی از نت ها حذف شده بود خیلی آبکی اصلا پخش و ماندگاری نداشت

یکی دیگه هم آنجلز شر بود که نت کنیاک نداشت و خیلی متفاوت بود با عطر اصلی که همین عطر رو نزدیک ۳ تومن میفروشن

erfan erfan
1402/09/30
در پاسخ به PersianPerfume :

درود

منم از روی کنجکاوی چند تا سمپل سفارش دادم ببینم این که میگن باز طراحی از عطر های نیش و گران قیمت چی هست بعد که تست کردم دیدم همون اسانس های گرمی هست که با ۷۰ درصد حلال قاطی میکنن و با قیمت بالا میفروشن کاملا خطی و بعضی از روایح و نت ها حذف شده بودن

یکی از سمپل ها ادکساندریا ۲ بود که خطی و عمیق که بو کردیم یه مقدار بوی نفت میداد

یکی دیگه اونتوس بود که خطی و برخی از نت ها حذف شده بود خیلی آبکی اصلا پخش و ماندگاری نداشت

یکی دیگه هم آنجلز شر بود که نت کنیاک نداشت و خیلی متفاوت بود با عطر اصلی که همین عطر رو نزدیک ۳ تومن میفروشن

ممنون منم احتمال میدادم همون اسانس روغنی باشه الان مطمئن شدم که همون اسانس و فیکساتور هست 

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟