علی فضلی علی فضلی
6
1402/07/12

عطر مناسب وکیل

ضمن عرض سلام و احترام خدمت دوستان ، بنده وکیل دادگستری هستم و ۳۰ سال زندگی را سپری کردم متاسفانه عطری ندارم که امضای بنده باشه و  همیشه از عطر های متفاوت استفاده کردم ،  فارغ از قیمت از عزیزانی که سابقه در این زمینه و تجربه عطری با خط بوی بی نظیر دارند درخواست میکنم به بنده عطری معرفی کنند با بویی که بیشترین بازخورد رو داشته باشه به طوری که هر کسی با بوی اون برگرده و در مورد اسمش بپرسه و برای بقیه جذب کننده باشه رایحه ای داشته باشه که تکراری نباشه و خط بوی استثنایی ، پخش بو و ماندگاری مطلوبی داشته باشد ، اگر چندین عطر هست ممنون میشم راهنمایی بفرمایید که تست کنم

درود هم سنگر عزیز در عرصه عدالت 

از دوستان وکیل که وارد شعبه میشن چندین نفر عطرای خوب و قوی زده بودن که یکیشون تام فورد فابیولس بود و عالی بود

الکساندریا ۲ هم عالیست اما مناسب در دفتر هست نه در راهروهای دادگستری 

بریل از برند یونیک لاکچری 

بولگاری فالکار هم جدی و با پرستیژ هست البته با اسپری کم.

آمبر لدر تام فورد  بازخورد آور و جذابه 

دیگنیفاید

ساواج الکسیر

دانیال دانیال
1402/07/12

Stronger with You Absolutely #جورجیو آرمانی استرانگر ویت یو ابسولوتلی Stronger with You Absolutely 

این رو احساس می‌کنم برای وکیل جوان خوب باشه! 

سولماز سولماز
1402/07/12

Interlude for Men #آمواج اینترلود مردانه (آمواژ اینترلود) Interlude for Men 

آمبر لدر تام فورد 

آقای فضلی عزیز  درود این دو تا عطر رو بخاطر رایحه ش من از کسایی پرسیدم که استفاده کرده بودن .به نظرم خیلی عطرهای خوب و پر بازخوردی هستن برای پاییز و زمستون و به تیپ  شما هم با توجه به پروفایلتون  میاد .البته تست کنید .به نظر من خیلی شیک هستن مخصوصا امبر لدر 

Mercedes Mercedes
1402/07/12

معمولا وکلا بیشترشون از عطر آرمانی کد استفاده میکنن چون هرموقع رفتم دادگستری بوی آرمانی کد پرفیوم رو حس میکردم مخصوصا وقتی وکلا با کیفی چرمی به دست با هم از پله ها خنده کنان میومدند پایین!

مسافر مسافر
1403/08/14

سلام

من هم وکیل دادگستری هستم و به نظرم میرسه بهترین گزینه برای دادگاه عطرهایی باشه که‌در اون نت های چوبی غالبه

مثل دیور هوم اینتنس

بلو‌د شنل پارفوم

حتی شاید ایسی میاکه آبی

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟