سلام
عطری میشناسید که دقیقا بوی بستنی بده؟ و اون خنکای بستنی هم حس بشه .
جنسیتش مهم نیست.
مرسی شهرزاد جان
سلام شکیبا جان
ادکلن لحظات دقیقا بوی بستنی زعفرانی میده و خیلی حس و حال خنک و تازه ای داره، حتما تستش کن خیلی خوشبوئه خیلی..
سلام شکیبا جان
ادکلن لحظات دقیقا بوی بستنی زعفرانی میده و خیلی حس و حال خنک و تازه ای داره، حتما تستش کن خیلی خوشبوئه خیلی..
مرسی عشقم حتما تست میکنم🌺❤🌹
سلام شکیبا جان منظورتون از بوی بستی ، بستنی وانیلی ،کاراملی یا شکلاتیه یا بستنی میوه اییه
اگه که منظورتون بستنی توی سبک وانیلی کاراملیه به نظر من #ژان پل گوتیر (گوتیه) اسکندل Scandal که اصلا عطر خنکی نیست ولی برای من یک بوی بستنی کاراملی عسلی داره و عطر #ویکتور اند رولف بن بن (ویکتر اند رلف بون بون) Bonbon هم همین طور
اگرم توی سبک میوه ایی میگید #ویکتوریاسکرت بامب شل سامر عالیه
ولی اکثرا وقتی اسم بستنی میاد آدم یه بوی وانیلی رو توی ذهنش تصور میکنه و از اون جایی که وانیل گرمه عطر هایی که اکثر بوی بستنی میدن طبعشون گرمه از نظر من البته ☺️☺️
سلام شکیبا جان منظورتون از بوی بستی ، بستنی وانیلی ،کاراملی یا شکلاتیه یا بستنی میوه اییه
اگه که منظورتون بستنی توی سبک وانیلی کاراملیه به نظر من #ژان پل گوتیر (گوتیه) اسکندل Scandal که اصلا عطر خنکی نیست ولی برای من یک بوی بستنی کاراملی عسلی داره و عطر #ویکتور اند رولف بن بن (ویکتر اند رلف بون بون) Bonbon هم همین طور
اگرم توی سبک میوه ایی میگید #ویکتوریاسکرت بامب شل سامر عالیه
ولی اکثرا وقتی اسم بستنی میاد آدم یه بوی وانیلی رو توی ذهنش تصور میکنه و از اون جایی که وانیل گرمه عطر هایی که اکثر بوی بستنی میدن طبعشون گرمه از نظر من البته ☺️☺️
سلام عزیزم درسته عطرهای وانیلی اکثرا گرمن
اینها که گفتی رو هنوز تست نکردم. مرسی که گفتی ❤🌺🌹
سلام عزیزم درسته عطرهای وانیلی اکثرا گرمن
اینها که گفتی رو هنوز تست نکردم. مرسی که گفتی ❤🌺🌹
آره حتما تست کنید خیلی خوبن 😍😍
سلام دوباره شکیبا جان این عطر ها رو تست کن
#جویسی کوتور ویوا لا جویسی Viva la Juicy
#جویسی کوتور ویوا لا جویسی نویر Viva La Juicy Noir هم خنکن و هم بوی بستی یخی میدن عالین ولی متاسفانه پخش بو ندارند 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
سلام دوباره شکیبا جان این عطر ها رو تست کن
#جویسی کوتور ویوا لا جویسی Viva la Juicy
#جویسی کوتور ویوا لا جویسی نویر Viva La Juicy Noir هم خنکن و هم بوی بستی یخی میدن عالین ولی متاسفانه پخش بو ندارند 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
سلام فاطی جون
مدل گلد رو فقط تست کردم. بدک نبود. ولی بوی بستنی برام نداشت. بیشتر ابنباتی بود. اینارم تست میکنم.مرسی که گفتی
سلام فاطی جون
مدل گلد رو فقط تست کردم. بدک نبود. ولی بوی بستنی برام نداشت. بیشتر ابنباتی بود. اینارم تست میکنم.مرسی که گفتی
سلام عزیزم اره چون جویسی گلد طبعش گرمه ولی این دوتا عطر چون طبعشون خنکه ممکنه حس کنی که بوی بستنی یخی میکس میوه های قرمز رو میدند مخصوصا نویر خواهش میکنم گلم