بیشترین عطر های فیک و تقبلی موجود در بازار ایران

سلام.

از همه دوستان عطر بازم به خصوص با تجربه های این عرصه یه سوالی داشتم که به نظرم به همه ما میتونه کمک کنه.

شما در بازار ایران، بیشترین برند و عطر هایی که نسخه فیک و به اصطلاح های کپی شون در بازار وجود داره رو چیا میدونین و بیشتر بهش برخوردین؟

موقع خرید چه برند هایی بیشتر باید حواس مون جمع باشه؟

خوشحال میشم مشارکت کنید. سپاسگزارم. 

درود

شخصا تو دیزاینری‌ها بیشتر عطرهای دیور (مخصوصا سوواج و پویزن) و شنل (بلوشنل و کوکو مادمازل) رو بیشتر دیدم.

تو برندهای نیش‌ فیک عطرهای زرجف و سری پرتره پنهالیگونز رو از همه بیشتر دیدم

در پاسخ به امیر محمدی :

درود

شخصا تو دیزاینری‌ها بیشتر عطرهای دیور (مخصوصا سوواج و پویزن) و شنل (بلوشنل و کوکو مادمازل) رو بیشتر دیدم.

تو برندهای نیش‌ فیک عطرهای زرجف و سری پرتره پنهالیگونز رو از همه بیشتر دیدم

سپاس از شما.

من خودم اوایل ورود به دنیای عطر، عطر لایت بلو معمولی دولچه گابانا رو خریدم. بعد از چند وقت که توجه کردم دیدم ماندگاری و پخش عطر به شدت پایینه. پخشی در حد نیم ساعت. در باتل هم به شدت سبک بود. خیلی اعتنایی نکردم تا دیدم اتومایزر خود به خود نشتی داده و شیشه عطر و کمی زیر باتل خیسه. بیشتر که تحقیق کردم دیدم این ها شیشه اصلی عطر رو برمیدارن و ریشارژش میکنن و به عنوان عطر آنباکس میفروشن. ولی عطری که من خریدم هم سلفون داشت هم بچ کد authentic.

نامردا برای کسی که تازه شروع کرده خیلی حرفه‌ای کار کرده بودن 😂😂

Mercedes Mercedes
1402/07/20

اونتوس و ساواج در مرتبه اول و بعد بلک افغان و اینویکتوس در جایگاه دوم و بعد وان میلیون و تق هرمس و بولگاری آکوا

بیشترین کپی ها و فیک ها رو دارا هستند

در پاسخ به Mercedes :

اونتوس و ساواج در مرتبه اول و بعد بلک افغان و اینویکتوس در جایگاه دوم و بعد وان میلیون و تق هرمس و بولگاری آکوا

بیشترین کپی ها و فیک ها رو دارا هستند

سپاس از شما. 

بولگاری آکوا برام خیلی عجیب بود.

در پاسخ به مهدی دهقان :

سپاس از شما.

من خودم اوایل ورود به دنیای عطر، عطر لایت بلو معمولی دولچه گابانا رو خریدم. بعد از چند وقت که توجه کردم دیدم ماندگاری و پخش عطر به شدت پایینه. پخشی در حد نیم ساعت. در باتل هم به شدت سبک بود. خیلی اعتنایی نکردم تا دیدم اتومایزر خود به خود نشتی داده و شیشه عطر و کمی زیر باتل خیسه. بیشتر که تحقیق کردم دیدم این ها شیشه اصلی عطر رو برمیدارن و ریشارژش میکنن و به عنوان عطر آنباکس میفروشن. ولی عطری که من خریدم هم سلفون داشت هم بچ کد authentic.

نامردا برای کسی که تازه شروع کرده خیلی حرفه‌ای کار کرده بودن 😂😂

تازگیا تو اینستاگرام دیدم بعضیا شیشه خالی عطر رو می‌خرن یکی بود شیشه عطر رو نهصد‌هزار تومن می‌خرید.

یه کم اسانس نامرغوب رو با الکل و فیکساتور میریزن تو شیشه و به اسم تستر بدون جعبه می‌فروشن

دوست عزیز همه عطرها کپی شده در بازار هستن، هر عطری که بیشتر هایپ شده باشه کپی هاش بیشتر به چشم میاد

در پاسخ به امیر محمدی :

تازگیا تو اینستاگرام دیدم بعضیا شیشه خالی عطر رو می‌خرن یکی بود شیشه عطر رو نهصد‌هزار تومن می‌خرید.

یه کم اسانس نامرغوب رو با الکل و فیکساتور میریزن تو شیشه و به اسم تستر بدون جعبه می‌فروشن

اینم همین بوده حتما ولی هم جعبه آبی خاکستری با بافت مخملی خودشو داشت هم سلفون sealed روش داشت.

میگم نامردا خیلی جدی و پیشرفته کار کرده بودن.

در پاسخ به مهدی کنعانی :

دوست عزیز همه عطرها کپی شده در بازار هستن، هر عطری که بیشتر هایپ شده باشه کپی هاش بیشتر به چشم میاد

بله درسته و متوجه این موضوع هستم ولی عطرای هایپ شده یکی دو تا نیستن. فیک شون هم به صورت مساوی توی بازار پخش نشده. همشون هم جوری های کپی نیستن که بشه راحت تقلبی بودنشون رو فهمید.

برای همین خواستم رتبه بندی شون رو از دوستان بپرسم.

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟