سلام و خسته نباشید.دوستان عزیز لطفاً راهنمایی کنید بین هیپنوتیک پویزن ادوپرفیوم و هیپنوتیک پویزن ادوتویلت کدومش پخش و ماندگاریش بیشتره.میخوام تهیه کنم به زودی
هر دو رو از نظر رایحه تست کردم
پیشاپیش ممنون از راهنمایی ها
با سلام و ارادت خدمت شما
به طور کلی خیلی توضیح داده شده ولی مختصر بهتون میگم راجب تمامی عطر ها
غلظت های مختلف عطر ها به ترتیب
کلن ، ادو کلن ، ادو تویلت ، ادوپرفیوم ، پرفیوم ، اکستراپرفیوم
از اول به آخر غلظت اسانس مورد استفاده عطر ها بیشتر میشه
هر چی غلظت کمتر باشه پخش بو بیشتر و ماندگاری کمتر ، و هر چی غلظت بیشتر باشه ، ماندگاری بیشتر و پخش بو کمتر
البته استثنا هم هست که به طور کلی بود این ها
راجب عطر شما هم خب ادوتویلت پخش بیشتر و ماندگاری کمتر... و ادو پرفیوم ماندگاری بیشتر و پخش کمتر
من خودم باشم همیشه ادوپرفیوم تهیه میکنم طبق سلیقه ام...
به نظر من ادو پرفیوم ...
موفق باشید
با سلام و ارادت خدمت شما
به طور کلی خیلی توضیح داده شده ولی مختصر بهتون میگم راجب تمامی عطر ها
غلظت های مختلف عطر ها به ترتیب
کلن ، ادو کلن ، ادو تویلت ، ادوپرفیوم ، پرفیوم ، اکستراپرفیوم
از اول به آخر غلظت اسانس مورد استفاده عطر ها بیشتر میشه
هر چی غلظت کمتر باشه پخش بو بیشتر و ماندگاری کمتر ، و هر چی غلظت بیشتر باشه ، ماندگاری بیشتر و پخش بو کمتر
البته استثنا هم هست که به طور کلی بود این ها
راجب عطر شما هم خب ادوتویلت پخش بیشتر و ماندگاری کمتر... و ادو پرفیوم ماندگاری بیشتر و پخش کمتر
من خودم باشم همیشه ادوپرفیوم تهیه میکنم طبق سلیقه ام...
به نظر من ادو پرفیوم ...
موفق باشید
ممنون از وقتی که گذاشتید و توضیح خوبتون.پس ادوپرفیوم رو تهیه میکنم
درود بر شما...
شما رایحه هر دو رو تست کردید و بهتر است عملکرد رو هم شخصا تست بفرمایید و به هیچ عنوان در خصوص عملکرد عطرها به نظر دیگران توجه نکنید.
مقوله ی پخش و ماندگاری در عطرها درست مثل اثر انگشت منحصر به فرد هست و به علل متخلف از جمله، محل زندگی (دما، رطوبت،...)، رنگ پوست، جنس پوست (نرمال، چرب،...)، شیمی پوست، میزان تعریق و عوامل متعدد دیگر بستگی دارد، حتی قرار گرفتن در شرایط روحی-روانی مختلف میتونه روی رایحه و عملکرد عطرها تاثیرگذار باشه
جدا از بچ کدهای مختلف و سالهای مختلف تولید یک عطر که ممکنه توی هر سال دستخوش تغیرات رایحه ای-عملکردی شده باشن تمامی این عوامل نیز دخیل هستند
پس اگر من نوعی گفتم عطر x پخش و ماندگاری غول آسا داره یا عطر Y عطر ضعیفی هست، شما اصلا اکتفا نکنید و شخصا روی پوست (تمیز) خودتون عملکرد رو بسنجید.
درود بر شما...
شما رایحه هر دو رو تست کردید و بهتر است عملکرد رو هم شخصا تست بفرمایید و به هیچ عنوان در خصوص عملکرد عطرها به نظر دیگران توجه نکنید.
مقوله ی پخش و ماندگاری در عطرها درست مثل اثر انگشت منحصر به فرد هست و به علل متخلف از جمله، محل زندگی (دما، رطوبت،...)، رنگ پوست، جنس پوست (نرمال، چرب،...)، شیمی پوست، میزان تعریق و عوامل متعدد دیگر بستگی دارد، حتی قرار گرفتن در شرایط روحی-روانی مختلف میتونه روی رایحه و عملکرد عطرها تاثیرگذار باشه
جدا از بچ کدهای مختلف و سالهای مختلف تولید یک عطر که ممکنه توی هر سال دستخوش تغیرات رایحه ای-عملکردی شده باشن تمامی این عوامل نیز دخیل هستند
پس اگر من نوعی گفتم عطر x پخش و ماندگاری غول آسا داره یا عطر Y عطر ضعیفی هست، شما اصلا اکتفا نکنید و شخصا روی پوست (تمیز) خودتون عملکرد رو بسنجید.
ممنون از راهنماییتون.بله صحیح میفرمایید