کمک برای پیدا کردن عطر الحمبرا تاکس (تاکسیدو)

سلام 

دوستان بشدت دنبال عطر تاکس الحبرام ، تقریبا دیگه نایاب شده دیرجنبیدم /:

هیچ سایت آنلاینی نداره بازار تهران رو هم زیر و رو کردم پیدا نکردم متاسفانه😪

کسی داره فروشنده باشه یا راهنمایی کنه جایی داشته باشه تهیه کنم؟؟؟

سلام و ارادت آقا محمد عزیز

بعد بررسی در این مدت بهترین گزینه که پیدا کردم تاکس الحمبرا نبود ، بلکه فراگرنس ورلد مدل سوییت (suit) بود که پرداخت دقیق تر و ملایم تر از تاکسیدو هست و با قیمت مناسب تر و به وفور تر در سایت های آنلاین پیدا میشه.

پیشنهاد میکنم اون کار رو تست بفرمایید بسیار ارزندس

محمد محمد
1402/10/23
در پاسخ به TIMELESS :

با احترام و عرض ادب

دوست فرهیخته و ارجمند جناب آقای مهندس نجاتی بزرگوار متاسفانه الحمبرا تاکس ظاهراً در خود شرکت هم تولید نمی‌شود. من پیشنهاد می‌کنم عطر الحمبرا کیسمت مردانه را خرید کنید که بسیار مشابه تاکس با پرفورمنس خوب می‌باشد. خودم در آرشیوم هر دو عطر الحمبرا تاکس و الحمبرا کیسمت مردانه را دارم و بهتون اطمینان میدم که بسیار شبیه همدیگه هستند. علاوه بر این، عطر الحمبرا کیسمت مردانه دارای هارد باکس لاکچری تری نسبت به الحمبرا تاکس دارد. قیمتش هم حدود ۱ میلیون تومان هست یا شاید یکم بیشتر. 

بهترین ها برای شما....

سلام آقای دکتر وقتتون بخیر

من به هر دو‌مورد تاکس و کیسمت دسترسی دارم

با این وجود شما کدوم‌یکی رو پیشنهاد میکنید از نظر رایحه و پرفورمنس

محمد محمد
1402/10/23
در پاسخ به امیرعلی نجاتی :

بعد بررسی در این مدت بهترین گزینه که پیدا کردم تاکس الحمبرا نبود ، بلکه فراگرنس ورلد مدل سوییت (suit) بود که پرداخت دقیق تر و ملایم تر از تاکسیدو هست و با قیمت مناسب تر و به وفور تر در سایت های آنلاین پیدا میشه.

از نظر پخش و ماندگاری چطور هست این کار؟

مقایسه کردید با کیسمت و تاکس؟

در پاسخ به محمد :

یه پله پایین تر از تاکس هست ، اما با توجه به قیمت 400 هزارتومنی و عالیش میتونید با خیال راحت اور اسپری گنید و جبران کنید

محمد محمد
1402/10/23

محمد محمد
1402/10/23

محمد محمد
1402/10/23

یه پله پایین تر از تاکس هست ، اما با توجه به قیمت 400 هزارتومنی و عالیش میتونید با خیال راحت اور اسپری گنید و جبران کنید

ممنون امیر جان از راهنماییت

در کل برای این فصل میشه چند تا کار که بتونم بلایند بای کنم رو پیشنهاد بدی بهم

خواهش میکنم رفیق باعث افتخاره

والا سلیقه بویاییتو نمیدونم اما از بین الحمبرا ها و کلا کارهای اماراتی بخام بر حسب بازخورد و پرفورمنس پیشنهاد بدم این 3 تا کار بنظرم خیلی ارزندن به نسبت قیمتشون :

الحمبرا سپنترا اوشن ( مشابه بولگاری له جم )

الحمبرا آفرو ( مشابه ممو افریکن لدر ، اگر به بوهای چرمی ادویه ای و تقریبا سنگین علاقه داری تو خریدش شک نکن )

لطافه بدیع العود ( ترکیب اینیشو عود فور گریتنس و مارلی هالتین ، پرفورمنس بسیار قوی )

الرض الرعفران دار الشباب ( مشابه ممو ایریش لدر ، بشدت با کیفیت و خوش قیمت )

اف ای پاریس مدل توباکو د فئو ( مشابه بایردو توباکو ماندارین ، فوق العاده و سورپرایز کننده)

محمد محمد
1402/10/24

خواهش میکنم رفیق باعث افتخاره

والا سلیقه بویاییتو نمیدونم اما از بین الحمبرا ها و کلا کارهای اماراتی بخام بر حسب بازخورد و پرفورمنس پیشنهاد بدم این 3 تا کار بنظرم خیلی ارزندن به نسبت قیمتشون :

الحمبرا سپنترا اوشن ( مشابه بولگاری له جم )

الحمبرا آفرو ( مشابه ممو افریکن لدر ، اگر به بوهای چرمی ادویه ای و تقریبا سنگین علاقه داری تو خریدش شک نکن )

لطافه بدیع العود ( ترکیب اینیشو عود فور گریتنس و مارلی هالتین ، پرفورمنس بسیار قوی )

الرض الرعفران دار الشباب ( مشابه ممو ایریش لدر ، بشدت با کیفیت و خوش قیمت )

اف ای پاریس مدل توباکو د فئو ( مشابه بایردو توباکو ماندارین ، فوق العاده و سورپرایز کننده)

لطف داری امیر جان

امروز یه چند تا کار رو‌تست کردم و از بوی مشابه توسکان لدر که مال شرکت فرگرانس بود خوشم‌اومد،فکر میکنی آفرو برام‌مناسب باشه؟

یه کار دیگم بود hiro valentino اینم خوشم اومد نمیدونم مشابه چه کاری که بتونم شرکتی خوبشو پیدا کنم

در پاسخ به محمد :

لطف داری امیر جان

امروز یه چند تا کار رو‌تست کردم و از بوی مشابه توسکان لدر که مال شرکت فرگرانس بود خوشم‌اومد،فکر میکنی آفرو برام‌مناسب باشه؟

یه کار دیگم بود hiro valentino اینم خوشم اومد نمیدونم مشابه چه کاری که بتونم شرکتی خوبشو پیدا کنم

سلام مجدد 

بله احتمال زیاد پس آفرو رو هم بپسندی ، آفرو کمی چرمی در کنار رایحه زعفرون و ادویس و خیلی بوی خاصیه ؛ راجب ولنتینو متاسفاته اطلاعی ندارم

اما پیشنهاد میکنم بری بازارچه منصور داخل بازار تهران، اکثر کارهارو میتونی تست کنی و انتخاب کنی و با کف قیمت تهیه کنی

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟