jamalaldin jamalaldin
13
1402/07/26

عطری مناسب من

سلام دوستان من تازه ب جمع شما ملحق شدم....از بوی بادام تلخ ملابم و شکلات و وانیل خوشم میاد

خودم سرچ ک داشتم ب توباکو وانیل

برند گرلن چندتاشن

جیونچی پلی اینتس

دیور پرفیوم برخوردم/////

همچین از بوی نعنا خیلی خوشم میاد یجورایی فرش میشم بابوش...ی عطر خنک مخام برای مثال212دارم حتی تو فصل سر هم میزنم چون حس فرش بودن رو بهم میده ممنون میشم چند عطر خنک هم معرفی کننید ک دوام بالایی داشته باشه

مخام چندتا نسخه 5گرمی برای تست بخرم ..ایا اینکار درسته یا تفاوته زیادی بین اددکلن و پرفیوم هست..تشکر

دانیال دانیال
1402/07/27

برای قسمت اول متنی که نوشتی این شاید برات مناسب باشه...

Pegasus #پافومز د مارلی پگاسوس Pegasus 

برای قسمت نعنایی سوالت

Enclave #آمواج - آمواژ انکلیو Enclave 

Versace Eros Pour Homme #ورساچه اروس مردانه Versace Eros Pour Homme 

jamalaldin jamalaldin
1402/07/27

jamalaldin jamalaldin
1402/07/27

از برند guelainکسی عطر مناسبی سراغ داره...این برند عطرهاش چطوری

دانیال دانیال
1402/07/27
در پاسخ به jamalaldin :

از برند guelainکسی عطر مناسبی سراغ داره...این برند عطرهاش چطوری

گرلن عطر خوب زیاد داره...

این در دسترس هستش Santal Royal #گرلن سانتال رویال Santal Royal  و عالیه از نظر من

این هم اگر گیرت بیاد شاهکاره گرلنه L'instant Pour Homme Eau Extreme EDP #گرلن ال اینستنت پور هوم او اکستریم ادو پرفیوم L'instant Pour Homme Eau Extreme EDP 

با درود 

اگر می خواهید بوی بادام تلخ و وانیل خیلی بولد باشه پگاسوس مارلی خودشه ولی اگر تعدیل شده تر و بروزتر میخواهید پگاسوس اکسکلوسیف

برای بوی نعنا هم آمواج بیچ من و انکلیو 

jamalaldin jamalaldin
1402/07/27

منظور از نعنا ی عطر خنک مانند ک بوش ادمو تازه بکنه...ممنون....برای تست باید چکار کنم از کجا تهیه کنم مقدار کم تا اگر پسندم بود ادکلنش رو بخرم.........ممنونم از هردونفر شما عزیزان

در پاسخ به jamalaldin :

منظور از نعنا ی عطر خنک مانند ک بوش ادمو تازه بکنه...ممنون....برای تست باید چکار کنم از کجا تهیه کنم مقدار کم تا اگر پسندم بود ادکلنش رو بخرم.........ممنونم از هردونفر شما عزیزان

درود

شما اگه دسترسی دارید به فروشگاه هایی که عطر اورجینال می فروشند مراجعه کنید و عطر های مد نظرتون رو تست کنید.

اگه این امکان رو ندارید می تونید سمپل (نمونه هایی از تولیدات شرکت در شیشه های کوچک مثلا ۲میل)و یا دست ریز (دکانت )تهیه کنید.

فروش گاه های معتبر  اینترنتی هستند که  دکانت ( پر کردن شیشه های کوچک ،از بطری اصلی عطر) رو  عرضه می کنند.

مثل:

ت ی ا م ی ت و

ر ی ح ا

خ ل ی ف ه چ ی

و...

خوش بو باشید و تن درست.

[EDITED] 1402/07/28 13:43
jamalaldin jamalaldin
1402/07/28
در پاسخ به ابوالحسن :

درود

شما اگه دسترسی دارید به فروشگاه هایی که عطر اورجینال می فروشند مراجعه کنید و عطر های مد نظرتون رو تست کنید.

اگه این امکان رو ندارید می تونید سمپل (نمونه هایی از تولیدات شرکت در شیشه های کوچک مثلا ۲میل)و یا دست ریز (دکانت )تهیه کنید.

فروش گاه های معتبر  اینترنتی هستند که  دکانت ( پر کردن شیشه های کوچک ،از بطری اصلی عطر) رو  عرضه می کنند.

مثل:

ت ی ا م ی ت و

ر ی ح ا

خ ل ی ف ه چ ی

و...

خوش بو باشید و تن درست.

این شیشه ها ده تا 50میل ک تو مغازه ها میفروشن..عطر..اینا برای تست میتونن مناسب باشن

فرق این عطرها با ادکلن( ادپرفیوم ادتویلت و...) در الکل هست و نگه دارنده در بو فرقی بینشون نیست؟

در پاسخ به jamalaldin :

این شیشه ها ده تا 50میل ک تو مغازه ها میفروشن..عطر..اینا برای تست میتونن مناسب باشن

فرق این عطرها با ادکلن( ادپرفیوم ادتویلت و...) در الکل هست و نگه دارنده در بو فرقی بینشون نیست؟

منظورتون رو درست متوجه نشدم اکه منظورتون اسانس های روغنی که بعضا با کیفیت نازل تولید می شون وبه صورت گرمی فروش می روند رو، اصلا توصیه به خرید اونها نمی کنم. 

شما همون سمپل یا دکانت برای تست تهیه کنید.

اگه مقبول بود شیشه کامل رومثلا از همین سایت تهیه کنید. 

jamalaldin jamalaldin
1402/07/29
در پاسخ به ابوالحسن :

منظورتون رو درست متوجه نشدم اکه منظورتون اسانس های روغنی که بعضا با کیفیت نازل تولید می شون وبه صورت گرمی فروش می روند رو، اصلا توصیه به خرید اونها نمی کنم. 

شما همون سمپل یا دکانت برای تست تهیه کنید.

اگه مقبول بود شیشه کامل رومثلا از همین سایت تهیه کنید. 

اره منطورم همون شیشه با غلظت بالا بود....

اولین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟