سلام من واقعیتش فقط واسه خانمها عطر میزنم و میخوام از خانم ها بازخورد خوبی بگیرم ممنون میشن واسم عطر خوش باز خورد معرفی کنید که خانم پسند باشه , من پسرم و 28 سالمه
برای جلب توجه خانومها فقط عطر کافی نیست ولی امیدوارم بتونی با این چند مورد به اونچیزی که میخوای برسی
دیور هوم اینتنس
ساواج الکسیر
تام فورد فا.... فابیولس
دولچه اند گابانا دوان
دومارلی هرود
سلام ودرود فراوان
بلو شنل
وان میلیون
عطر های مرکباتی
سکسی ۲۱۲ من
درود
اقا مارو دور ننداز
براي جلب توجه خانوم ها در نگاه اول علاوه بر عطر شما بايد پوشش شيك همراه با اكسسوري خفن و ماشين چند ميلياردي نيز داشته باشيد و در اخر با پوشيدن عطر مجموع خودتون رو كامل كنيد. البته اين در نگاه اول بود بعد از شروع اشنايي بجز اينايي كه عرض كردم اخلاق و شخصيت و همچنين دست و دلبازي هم بايد اضافه كنيد.
مرد مومن اخه كجاي دنياي با عطر زدن ميشه ي خانوم با اصالت و درست و حسابي كه سرش ب تنش بي ارزه رو بدست اورد؟؟؟ بقيه هم ك تكليف شون روشنه
چیزی مهم تر از عطر خوب و حتی ذره ای بوی عرق ندادن تو قرار اول وجود نداره. حتی اگه معمولی ترین لباسها رو پوشیده باشید.
پیشنهاد من این هست:
Stronger with You edt, Emporio Armani
#جیورجیو آرمانی امپریو آرمانی استرانگر ویت یو Emporio Armani Stronger With You
راستش من فقط یکبار اقایی خیلی جذبم کرد ب خاطر عطرش.البته ظاهرشم شیک و تمیز بود.ولی چیزی که باعث شد درگیرش بشم فقط عطرش بود.
توی اتوبوس نشسته بودم .اقایی سوار شد و پشت سر من نشست. یهو انگار در فریزرو باز کردن بوی بستنی زعفرانی خوشمزه اومد توی دماغم. تاحالا انقدر از یه عطر خوشم نیومده بود.هروقت تکون میخورد بوش متصاعد میشد🤭😂. جالبی عطرش این بودکه خنکای بستنی هم ب مشامم میومد. اخر که داشتیم پیاده میشدیم یه لبخند ملیحی بهش زدم ولی روم نشد اسم عطرشو بپرسم.
نتهایی که مطمعنم توی عطرش بوده ( رز. زعفران.وانیل. شیر یا خامه یا پرالین) و اینکه مطمعنم عطرش یونیسکس بود.
بله دوست عزیز. باعطر میشه جذاب شد.ولی انقدری که فهمیدم عطرای یونیسکس و دیزاینری بهترین انتخاب هست.که هردو جنس میپسندن.عطرای نیش همه پسند نیست. من خودم به خاطر روحیه حساس و ظریفم عطر های شیرین و گلی و حتی گورماند دوس دارم.تند و الکلی و سنتیک به هیچ وجه. روایح البالویی هم خیلی دوس دارم. مثل لاست چری. جذاب باشی 🤭😂
درود
اقا مارو دور ننداز
براي جلب توجه خانوم ها در نگاه اول علاوه بر عطر شما بايد پوشش شيك همراه با اكسسوري خفن و ماشين چند ميلياردي نيز داشته باشيد و در اخر با پوشيدن عطر مجموع خودتون رو كامل كنيد. البته اين در نگاه اول بود بعد از شروع اشنايي بجز اينايي كه عرض كردم اخلاق و شخصيت و همچنين دست و دلبازي هم بايد اضافه كنيد.
مرد مومن اخه كجاي دنياي با عطر زدن ميشه ي خانوم با اصالت و درست و حسابي كه سرش ب تنش بي ارزه رو بدست اورد؟؟؟ بقيه هم ك تكليف شون روشنه
نا امیدش نمیکردی سالار خان جوان مردم رو
برای جذابیت جنسی داشتن و تحریک جنس مخالف فقط یک کلام وان میلیون ادوتویلت
سلام ودرود فراوان
بلو شنل
وان میلیون
عطر های مرکباتی
سکسی ۲۱۲ من
سلام
من به عنوان یه خانم عاشق بوی عطرای زیر هستم
#گرلن لهوم آیدیل (گرلین ال هوم آیدیل) L'Homme Ideal
#دیور هوم اسپرت Dior Homme Sport