melika melika
15
1402/07/28

پیشنهاد عطر پاییزی دخترانه

سلام خدمت دوستان عزیز امیدوارم حالتون خوب باشه 

برای فصلول سرد به خصوص پاییز دنبال کاری بودم با مشخصات زیر : ( فعلا قیمت رو مد نظر نداشته باشید چون یا دکانت میگیرم یا کارای شرکتی :)) 

برای استفاده روزمره و محیط هایی مثل دانشگاه و بیمارستان میخوام که شامه کسی رو اذیت نکنه 

بخاطر اینکه نت های مختلف رو نمیشناسم، نمیتونم دقیقا اسم ببرم ولی از بوهای تمیز یا بخوری لذت میبرم. 

عطر های خنکی که دوسشون داشتم اینا بوده : ورساچه برایت کریستال، ورساچه ورسنس و بامب شل ویکتوریا

عطر های گرم هم بجز سی پشن که خییییلی خوشم اومد چیز دیگه رو نمیتونم اسم ببرم ولی ادکلن هایی رو که خاطرم رو اذیت کردن ایناس : لاویه بل، لانکوم تروزر میدنایت، انژودمون لسیکرت و والنتینو پودر ( اولش) 

از اونجایی که پوشیدن عطر استایل خودشو میطلبه بیشتر کلاسیک و رسمی میپوشم با استفاده از رنگ هایی مثل کرم و سفید و مشکی

از وقتی که میذارید خیلی سپاسگزارم 🙏🌺

melika melika
1402/08/07
در پاسخ به آرامیس :

دوست عزیز من اینتنس و هنوز تست نکردم ولی جزو برنامه خریدم هست  و بدون تست قصد خرید دارم چون دکانتشو پیدا نکردم

در هر حال نسخه اینتنس چون جزو فلنکر های بامب شل هست  قطعا شباهتهایی  داره 

و  اینکه  رایحه گیلاس و مقداری وانیل به نسخه اینتنس اضافه شده و خنک نیست پس عطر مناسب برای پاییز و زمستونه توی صفحه مربوط به این عطر از دوستانی که این عطر و دارن میتونین کمک بگیرین ، اگر این صفحه رو  بعد خرید عطر پیدا کردم تجربه مو  براتون مینویسم ...

بسیاار سپاسگزارم 🙏❤

melika melika
1402/08/07
در پاسخ به مهربد :

درود دوست خوبم

پیشنهاد من به شما اینه که برای استفاده روزمره از کارهای ارزون قیمت تر استفاده کنید و کارهای خاص رو برای موقعیت های خاص بزارید

پیشنهاد من به شما برای عطرهای ارزون قیمت 

لطافه یارا صورتی،نارنجی،سفید

هیا

مشابه بیترپیچ الحمبرا

مشابه مای وی الحمبرا

حالا اگر قیمت براتون مهم نیست پیشنهاد من به شما

کاساموراتی لیرا

زرجوف اوپرا

کاساموراتی لاتوسکا

تیزیانا ترنزی کیرکه

تامفورد سولیل بلانک

‌پنهالیگونز چینجینگ کانستنس

مارلی کاسیلی

دام روزا لیکوئید ایمجینرز

آزورا عطار کالکشن

درسته، خیلی ممنون از وقتی که گذاشتین 🙏🌻

Blanca Blanca
1402/08/09

جالبه من از چند ماه پیش دنبال همچین عطری واسه ی پاییز و بیمارستان بودم.نهایتا انتخابم شد:

آرمانی مای وی(الحمبرا)

الیه ساب لو پرفوم رویال( الحمبرا)

و آریانا گرانده اری(وقتی که بخوام دیگه خیلی به خودم و بیمارستان حال بدم از بوی خوب😁)

از هرسه تاش دارم کلی بازخورد مثبت میگیرم و تعریف و تمجید

melika melika
1402/08/13
در پاسخ به Blanca :

جالبه من از چند ماه پیش دنبال همچین عطری واسه ی پاییز و بیمارستان بودم.نهایتا انتخابم شد:

آرمانی مای وی(الحمبرا)

و آریانا گرانده اری(وقتی که بخوام دیگه خیلی به خودم و بیمارستان حال بدم از بوی خوب😁)

خیلی ممنونم لطف کردی ❤✨

melika melika
1402/08/13
در پاسخ به Blanca :

آرمانی مای وی(الحمبرا)

خیلی ممنونم لطف کردی ❤✨

آخرین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟