سلام و خسته نباشید به همه دوستان
من میخواستم یه عطری هدیه بدم به یک شخصی (طرف مرد هستش) ولی من هیچ ذهنیتی ندارم که چه رایحه ای میپسنده و خودمم زیاد عطرباز نیستم واسه همین هیچ تصوری از یه رایحه خوب اکثرپسند ندارم
میخواستم ببینم پیشنهاد شما دوستان چیه (همش میترسم طرف حساس باشه مثلا باعث سردردش بشه و...) اینم بگم ایشون 42 سالشونه و کارمند هستن ولی خیلی سعی میکنن خودشون رو جوون طور جلوه بدن و با عقاید جوونا و امروزیا سازگار باشن😂
ساووج اکسیر رو بدون تعلل خریداری کنید
آقا چهل و دو سال البته فسیل نشده هنوز میگید با امروزیا و جوونا خودشو تطبیق میده تقریبا سنی هست که میشه جزو امروزیا حسابش کرد.نه؟ بودجه تون رو هم می فرمودین خیلی بهتر میشد و مشخصات ظاهری و استایل ایشون هم راهگشا بود. دوستان می تونن بهتر راهنمایی کنند.
برای این جوان بانکی و جویای نام اگر میخوای سنگ تمام بزاری و خرج کنی این عطر رو بخر ...
#شنل بلو ادو پرفیوم Bleu de Chanel EDP
اگر نمیخواهید زیاد بخرج بیفتی این یکی رو پیشنهاد میدم....
#آرماف کلاب د نویت بلو ایکونیک Club de Nuit Blue Iconic
اگر از پیشنهادات خوشش آمد... اگر وامی تعلق گرفت منم شریکم 😂🤲😁👌
ساووج اکسیر رو بدون تعلل خریداری کنید
رایحش زده تلخه
کسی که حساس باشه باعث سردرد و اذیتش نمیشه؟
برای این جوان بانکی و جویای نام اگر میخوای سنگ تمام بزاری و خرج کنی این عطر رو بخر ...
#شنل بلو ادو پرفیوم Bleu de Chanel EDP
اگر نمیخواهید زیاد بخرج بیفتی این یکی رو پیشنهاد میدم....
#آرماف کلاب د نویت بلو ایکونیک Club de Nuit Blue Iconic
اگر از پیشنهادات خوشش آمد... اگر وامی تعلق گرفت منم شریکم 😂🤲😁👌
من خودم تنها عطر معروفی که تست کردم بلو شنل بوده که زیااااااااد حال نکردم حقیقتش یه ذره تند بود برام (حس میکنم برا بنده خدایی ک میخوام به عنوان هدیه بگیرم اونم ی ذره شیرین پسند باشه)
درود دوست خوبم
به نظرم یه کار شیرین میتونه برای این فرد مناسب باشه
قطعا انتخاب اولم نویر اکستریم پارفومه ولی در رنچ قیمت پایین تر میتونید ازارو موست وانتد،جسور لطافه و ال عمید رو تهیه کنید.البته مشابه نویر اکستریم از برند ارماف با نام اودیسی هوم هم کار ارزنده ای هستش
#جورجیو آرمانی آرمانی کد ادوپرفیوم Armani Code Eau de Parf
مورد بالا رو تهیه کنید باقیمت متوسط
یا اگر با قیمت پایین در نظرتون هست این دو مورد بی آزارند خصوصا اولی که کمی هم شیرین و اسطوخودوسی هست