با سلام خدمت دوستان
من تازه به جمع عطر افشانی ها اضافه شدم.
ممنونم میشم برای آقایی 33 ساله ی وکیل، که صبح ها غالبا دادگاه و عصرها دفتر هست و همیشه کت و شلوار (معمولا تیره) به تن داره ادکلنی رو معرفی کنید. ترجیحا اگه 4 فصل باشه بهتره.
عطرهایی که استفاده کردم و راضی بودم (که البته صرفا 4 فصل نبودند):
توسکان لدر
دیور هوم اینتنس
مارلی گلووی
بلو دی شنل
تق هرمس
(این عطرها تقریبا همه گیر شدن و دیگه اون خاص بودن رو ندارند و البته بعضی برای فضای بسته در تابستان اذیت کننده هستن، پس دنبال یک عطر ترجیحا 4 فصل برای استانی که تقریبا فصل گرمای اذیت کنندش 3 ماه هست میگردم. ممنون میشم پیشنهاد بدید.)
با تشکر از عطرافشان
#کرید گرین ایریش توید Green Irish Tweed
این عطر کرید رو تست بفرمایید . اگر دوست داشتید قابلیت اینو داره که عطر امضای یک وکیل بشه.
#فیلیپو سورسینلی رلیکویا Reliqvia
این عطر خیلی خیلی به یک وکیل میخوره . مرموز، بوی ترس و در عین حال بسیار بسیار خوش رایحه و خاص . اینم میتونه عطر امضای عالی باشه براتون .
عرض ادب و احترام
امواژ رفلکشن(کاملا ۴ فصل برای استفاده روزانه)
له ارک ارژنتینوم هالو دی لون(مناسب برای استفاده روزانه در ۷ ۸ ماه سال)
ایل پوپغ
گوچی پور هوم ۲
ولی پیشنهادم بهتون اینه که عطر دادگاهتون با عطر دفترتون متفاوت باشه
پیشنهادم بهتون برای دفتر قطعا عطرهای چرمیه مثل
عشق الشیوخ طلایی لطافه
امبرلدر
افریکن لدر
مارلی لیتون
امواژ جورنی
این عطرهای قطعا جذبه بیشتری رو نسبت به عطرهای ۴ فصل بهتون میدن
البته به شرطی که در هوای گرم استفاده نشن
داشتن فقط یک عطر برای کسی که مدام در بیرون و در سالن در بین جماعت استرسی و عرق کرده بنظرم بیفایده است حتی اگه شما پوشیدن عطر رو اگر واجب میدونید حتما باید هوای سرد و گرم رو هم در نظر بگیرید شما برای پاییز و زمستان میتونید از عطر #جیورجیو آرمانی امپریو آرمانی استرانگر ویت یو Emporio Armani Stronger With You و یا #دیور ساوج (ساواج) الکسیر Sauvage Elixir استفاده کنید و برای تابستان هم از عطرایی مثل ورساچه پور هوم و ایوسن لورن وای استفاده کنید!
ممو و دان برای شغلتون مناسبه و آرمانی کد هم به سلیقتون ممکنه بخوره هم شغلتون
#ممو ایبرین لدر Iberian Leather
#جورجیو آرمانی آرمانی کد ادوپرفیوم Armani Code Eau de Parfum