رفقا خیلیا میگن لیتون و لیتون اکسکلوسیف ریفورموله شدن. با توجه به این نکته شما عزیزان کدوم نسخه رو بیشتر میپسندید چه از لحاظ کیفیت رایحه و هم پرفورمنس.
و سوال دیگه بنده اینه ک با توجه به اینکه بنده برای زمستون ساواج الکسیر رو دارم و ساواج الکسیر یه کار اسپایسی و گرم هست آیا خرید یکی از این لیتون ها برام جای توجیه داره یا خیر
(بنده لیتون و لیتون اکسکلوسیف را تست نکردم چون لذت بلایند بای و سوپرایز شدن توسط رایحه رو خیلی دوست دارم)
ممنون میشم عزیزان و سرورانی که نسخه اورجینال هردو کار را تست کردند به بنده کمک کنند
عرض ادب و احترام
برای فروش بیشتر نسخه اکسکلوسیف،لیتون عادی دچار ریفورموله شده ولی نسخه اکسکلوسیف پرفورمنس بسیار بهتری داره
از لحاظ رایحه به شخصه لیتون عادی رو بیشتر میپسندم ولی نسخه اکسکلوسیف هم خوبه
در کل تو سبک و سیاق ساواژ الکسیر نیست ولی به شدت ارزندست و قطعا خودتون و اطرافیانتون رو سوپرایز خواهد کرد
نظرم اینه که لیتون عادی نسخه های قدیمی رو پیدا کنید و تهیه کنید ولی اگه مقدور به چنین کاری نیستید،بین بچ کد های جدید قطعا نسخه اکسکلوسیف رو انتخاب کنید
عرض ادب و احترام
برای فروش بیشتر نسخه اکسکلوسیف،لیتون عادی دچار ریفورموله شده ولی نسخه اکسکلوسیف پرفورمنس بسیار بهتری داره
از لحاظ رایحه به شخصه لیتون عادی رو بیشتر میپسندم ولی نسخه اکسکلوسیف هم خوبه
در کل تو سبک و سیاق ساواژ الکسیر نیست ولی به شدت ارزندست و قطعا خودتون و اطرافیانتون رو سوپرایز خواهد کرد
نظرم اینه که لیتون عادی نسخه های قدیمی رو پیدا کنید و تهیه کنید ولی اگه مقدور به چنین کاری نیستید،بین بچ کد های جدید قطعا نسخه اکسکلوسیف رو انتخاب کنید
درود به شما دوست عزیز توضیحات تون کمک کننده بود. خوشحال میشم نظرتون رو درمورد پگاسوس هم بدونم البته اگر تست کردین نسخه اورجینالشو
با سلام و ارادت خدمت شما
قطعا لیتون اکسکلوسیف کار بسیار جذاب تری هستش
پرفورمنس عالی و رایحه بهتر
اون شیرینی لیتون عادی رو کنترل کردن و یه تلخی جذاب اضافه شده که واقعا بهتره
موفق باشید
اگر طالب پروجکشن بیشتری
درود به شما دوست عزیز توضیحات تون کمک کننده بود. خوشحال میشم نظرتون رو درمورد پگاسوس هم بدونم البته اگر تست کردین نسخه اورجینالشو
عرض ادب دوست عزیز
پگاسوس عطر امضامه و علاقه قلبی بسیار زیادی بهش دارم ولی پگاسوس هم برای فروش بیشتر نسخه اکسکلوسیف دچار ریفورموله شدیدی شده و نسخه های جدیدش ارزش خرید ندارن.
نسخه قدیمی رو اگه پیدا کردید اصلا شک به دلتون راه ندید که بی نظیر و بسیار پر بازخورده
اگر طالب پروجکشن بیشتری
ممنونم اقا دانیال پروجکشن یعنی چی جسارتا?
و این که لیتون اکسکلوسیف از نظر رایحه شبیه ساواج الکسیر نیست؟
عرض ادب دوست عزیز
پگاسوس عطر امضامه و علاقه قلبی بسیار زیادی بهش دارم ولی پگاسوس هم برای فروش بیشتر نسخه اکسکلوسیف دچار ریفورموله شدیدی شده و نسخه های جدیدش ارزش خرید ندارن.
نسخه قدیمی رو اگه پیدا کردید اصلا شک به دلتون راه ندید که بی نظیر و بسیار پر بازخورده
متاسفانه به راحتی نمیشه نسخه های قدیمی عطرها رو گیر آورد اگر هم پیدا بشه قیمتش نجومیه
مرسی که کمک کردی داداش
با سلام و ارادت خدمت شما
قطعا لیتون اکسکلوسیف کار بسیار جذاب تری هستش
پرفورمنس عالی و رایحه بهتر
اون شیرینی لیتون عادی رو کنترل کردن و یه تلخی جذاب اضافه شده که واقعا بهتره
موفق باشید
مچکرم متین جان امیدوارم توی زندگیت تمام عطرهایی که دوسشون داری رو بخری
متاسفانه به راحتی نمیشه نسخه های قدیمی عطرها رو گیر آورد اگر هم پیدا بشه قیمتش نجومیه
مرسی که کمک کردی داداش
خواهش میکنم
میتونید مشابه الحمبراشو تهیه کنید.همچنین ارماف کریز هم شباهت قابل قبولی به پگاسوس داره ولی نسخه الحمبرا بهتره
خواهش میکنم
میتونید مشابه الحمبراشو تهیه کنید.همچنین ارماف کریز هم شباهت قابل قبولی به پگاسوس داره ولی نسخه الحمبرا بهتره
تشکر بابت راهنمایی خوبتون