سارينا سارينا
4
1402/08/23

ماندگارى عطر روى پوست

چرا من هيچ عطرى روى پوستم ماندگار نيست؟

لازمه بگم كه من كلا پوست خشكى دارم.

چندجا خوندم كه بايد پوست مرطوب باشه و روى پوست هاى چرب عطرها بيشتر ميمونن، ولى من نه روى پوست معموليم عطر ماندگارى داشت نه وقتى از لوسيون و وازلين استفاده كردمو بعد عطر زدم باز موندگار بود

كارى هست بكنم كه عطر موندگاريش بيشتر بشه روى پوستم؟

مهربد مهربد
1402/08/23

عرض ادب و احترام

به نظرم اول از اصالت محصولاتی که استفاده میکنید اطمینان حاصل کنید چون این خصوصیت بیشتر برای عطرهای کپی هستش

صد البته عطرهای اصلی هم ممکنه پخش و ماندگاری بالایی نداشته باشن ولی برای مثال وقتی شما زرجوف ایتالیکارو رو پوستتون تست میکنید و حس میکنید یک ساعت ماندگاری داره صرفا نشان دهنده ی فیک بودن محصوله چون یه سری محصولات اونقدر قدرتمندن که روی هر پوستی هنرنمایی میکنن و اگه برای مثال،همین ایتالیکا روی پوست چرب ۸ ساعت ماندگاری داشته باشه روی پوست خشک هم حداقل ۶ ساعت ماندگاری رو داره

درود بر شما

جنس پوست، نوع پوست، رنگ پوست، شیمی پوست و محل زندگی 

و عوامل متعدد دیگر در ماندگاری عطرها موثر هستند فارغ از اینکه شما از چه عطری و از چه برندی با چه غلظتی استفاده کردید

به نظر شخص بنده با توجه به فرمایشاتتون از انواع عطرها با غلظت های پرفیوم و اکستریت استفاده کنید اگر بدنبال ماندگاری بیشتر هستید

و سعی کنید حداقل ۱۰ پاف به بالا استفاده کنید با دست و دلبازی تمام

گذشت دورانی که ۲ پاف عطر میزدیم تا یک هفته ماندگاری میگرفتیم

درود

فقط روی لباس

پوست حال نمیده

سارينا سارينا
1402/08/25
در پاسخ به ……CLOSED…… :

درود بر شما

جنس پوست، نوع پوست، رنگ پوست، شیمی پوست و محل زندگی 

و عوامل متعدد دیگر در ماندگاری عطرها موثر هستند فارغ از اینکه شما از چه عطری و از چه برندی با چه غلظتی استفاده کردید

به نظر شخص بنده با توجه به فرمایشاتتون از انواع عطرها با غلظت های پرفیوم و اکستریت استفاده کنید اگر بدنبال ماندگاری بیشتر هستید

و سعی کنید حداقل ۱۰ پاف به بالا استفاده کنید با دست و دلبازی تمام

گذشت دورانی که ۲ پاف عطر میزدیم تا یک هفته ماندگاری میگرفتیم

دلم نمياد😥😅😅

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟