مهرداد مهرداد
2
1402/08/26

دانهیل آیکون الیت

دوستان سلام ،عرض ادب

یه سوالی خواستم بپرسم از عزیزانی ک دانهیل آیکون الیت رو تست داشتن ( خصوصا نسخه‌های جدیدترش رو ) 

اینکه پرفورمنس کار چطوره؟ 

حدودی اگه مقایسه‌ش کنین ،در برابر عطرایی مثل ؛ بنتلی سیلورلیک ،دانهیل سنچری بلو یا لالیک وایت این بلک، چطوره پرفورمنسش؟

خیلی آبکی که نیست؟

و ممنون میشم ی حدود رایحه‌ای هم ازش بگین 

من دانهیل آیکونو تست داشتم که بوی نرولی محورِ ویکسی داشت و برام خوشایند نبود

از نظر رایحه شبیه آیکون که نیست؟

پیشاپیش ممنون از لطفتون

Milad sayah Milad sayah
1402/08/26

سلام و احترام

اخیرا این عطر رو تهیه کردم ، برخی از دوستان در صفحه ی این عطر در در عطرافشان این عطر رو به خوبی توصیفش کردن بوی کفش نو در کنار چوب و کمی شیرینی ، از لحاظ پرفورمنس متوسطه تا یک ساعت ، یک ساعت و نیم پخش بوی خوبی داره( بنده ۱۰ تا ۱۲ پاف میزنم) و رفته رفته ضعیف و ضعیف تر میشه اما روی پوست ماندگاری خوب اما ضعیفی داره 

و اما باتل ؛ باتل بسیار زیبا ، سنگین و با ابهتی داره و رنگ سیاهش این ابهت رو دو چندان کرده.

شاد باشید و معطر 

مهرداد مهرداد
1402/08/27
در پاسخ به Milad sayah :

سلام و احترام

اخیرا این عطر رو تهیه کردم ، برخی از دوستان در صفحه ی این عطر در در عطرافشان این عطر رو به خوبی توصیفش کردن بوی کفش نو در کنار چوب و کمی شیرینی ، از لحاظ پرفورمنس متوسطه تا یک ساعت ، یک ساعت و نیم پخش بوی خوبی داره( بنده ۱۰ تا ۱۲ پاف میزنم) و رفته رفته ضعیف و ضعیف تر میشه اما روی پوست ماندگاری خوب اما ضعیفی داره 

و اما باتل ؛ باتل بسیار زیبا ، سنگین و با ابهتی داره و رنگ سیاهش این ابهت رو دو چندان کرده.

شاد باشید و معطر 

درود ،ممنونم از توضیحتون آقا میلاد

حقیقتشو بخواین شیشه‌ این سری دانهیل ( و سری سیگنیچرش ) شدید برام جذابه و دلم میخاد یه دونه ازین مدل باتلشونو داشته باشم

دیرور اتفاقی توی اینستاگرام یه معرفی کوتاه ازشو دیدم ک میگفت شیک و جنتلمنه رایحه‌ش ،این بود که گفتم ببینم چطوره ،اگر پخششم معقوله بخرم

که توضیحاتون واضح بود و حدود کار دستم اومد

ممنون از وقتی ک گذاشتین

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟