دوستان عزیزم سلام
من رایحه لالنکوم میدنایت رز رو خیلی دوست دارم میشه ی عطر توی این سبک بویایی ولی با قیمت مناسبتر برای استفاده روزانه معرفی کنین بهم
این رو یک تست بزنید قیمت مناسبه :
#لانوین جین ادو پرفیوم Jeanne EDP
این هم، هم قیمته ولی بیست و پنج میل بیشتر و شباهت زیادی داره :
#تیری موگلر آنجل نووا Angel Nova
این رو یک تست بزنید قیمت مناسبه :
#لانوین جین ادو پرفیوم Jeanne EDP
این هم، هم قیمته ولی بیست و پنج میل بیشتر و شباهت زیادی داره :
خیلی خیلی ممنونم از راهنماییتون 🌸
کاملا توی همون سبک هست ولی ملیح تر و لطیف تر وپخته تر و دیگران رو هم کمتر اذیت میکنه از نظر تند و تیزی
کاملا توی همون سبک هست ولی ملیح تر و لطیف تر وپخته تر و دیگران رو هم کمتر اذیت میکنه از نظر تند و تیزی
ممنونم
ماری جان عزیزم برند رویالیون که ایرانی هست هم فروشنده ای که چند سال مشتریش هستم و خیابون وزرا هستن بهم بجای مید نایت پیشنهاد داد و خیلی اصرار میکرد که حتما بخرمش چون راستش دیگه خیلی گرون شده برام کمی مشکله.ضمنا امکان تست برند رویالیون وجود داره .برام که تست کرد به نظرم شباهتش نود درصد بود و پخش و موندگاری خوبی داشت .اما چون دومیلیون و..بود و اینکه انتظار داشتم برند ایرانی ارزونتر باشه نخریدم بخصوص که عطار هم نداره .اما فروشنده گفت تمام موادش از ایتالیا یا فرانسه میاد و اینجا پر میشه .خلاصه پسندیدم اما نخریدم بخاطر قیمتش .تونستی امتحانش کن .فروشگاه هایلند و شقایق و ...اسم کاملش رو توو همون صفحه میدنایت نوشتم .مشابه خوبیه .اما دقت نکردم وقتی میمونه رو لباس بوی عطرهای ارزون رو میده یا نه .تونستی هم خود واقعیش رو بخر .عطریه که چند سال میتونی داشته باشی چون زمستونی و مخصوص جاهای شیکه