سلام به همه دوستان خوشبو و خوشقلب
شاید سوالم کمی مسخره هست ولی برام جالبه بدونم همیشه عطر میزنین؟ هر روز؟ و سر کار دوباره ظهر عطرتون رو تجدید میکنم؟ من واقعا وقتی بازخورد نمیگیرم ناراحت میشم و عطرهایی که خط بو داشتن با قیمت بالا رو زورم میاد بخوام هر روز بزنم. شما چطوری عطر میپوشین؟ و هر بار تمدید میکنین؟ یا اینکه موقع بیرون و مهمونی و قراز استفاده میکنین؟ لطفا تجربه و لایف استایلتون رو در این مورد باهام به اشتراک میذارین؟ ممنونم
من برای دل خودم عطر میزنم...البته سعی میکنم موجب آزار دیگران نشه.... تمدید و نوع عطر و میزان و زمان و مکان استفاده هم بسته به شرایط هستش
سلام و عرض ادب
شاید باورتون نشه من وقتی میخوام آشغالارو هم بذارم سر کوچه عطر میزنم در میام بیرون ...
دیگه خودتون قضاوت کنید :)
من عادت ندارم کلا بدون عطر جایی برم ... به نظرم خوش بویی باید همیشگی باشه و اصلا هم برام خسته کننده نیست...
موفق باشید
سلام.
من عطرام چند دسته هستن.
برای بازخورد و محیط بیرون، بسته به نوع محیط، عطرای دیزاینری که حتما پخش بالا داشته باشن انتخاب میکنم. که البته اون هم بستگی داره مثلا نانوایی یک مدل ارزون تر، مهمانی مدل گرونتر یا گاهی از دکانتهای نیش. در این حالت معمولا اگر پخش عطرم خوب نباشه، یک دکانت کوچیک ازش تهیه میکنم و توی جیبم میگذارم و قبل از رسیدن به مقصد اسپری میکنم یا چند بار تجدید میکنم.
اما قسمت اصلی مراوده من با عطر برمیگرده به زمانهایی که عطر رو برای خودم میزنم، که در طول روز چهار پنج بار هر بار با یک عطر متفاوت هست و معمولا یک پاف کفایت میکنه. . میرم سر جعبه های دکانت و اجازه میدم ذهنم خودش تصمیم بگیره الان دلش چه رایحه ای کشیده و چشمم روی کدوم عطر توقف میشه. اگه ساکن باشم عطر رو به زیر گردن گودی بالای سینه میزنم. یا گاهی مچ دست که موقعی که پشت میز هستم مدام بو میکنم.
معمولا وقتی برای پیاده روی روزانه یا شبانه میرم ( که واقعا یکی از انگیزه های پیاده روی شبانه ام همین لذت عطربازی در هوای سرده ) هم قبلش عطری که دوست دارم به صورتم یا گاهی زیر بینی ام ! یا روی پیشانی ام میزنم چون اینجوری در حال حرکت کردن جریان هوا بوی عطر رو وارد بینی ام میکنه. (اول روی دستم اسپری میکنم و بعد دستم رو به صورتم میمالم). میدونم که از نظر بهداشتی چندان سیف نیست.
درود
بسته ب جايي ك ميخوام برم و پوششم عطرم رو انتخاب ميكنم ولي در هر صورت عطر مي پوشم حتي تا سر كوچه هم برم بازم عطر استفاده ميكنم. در مورد تمديد عطر هر بار ك از ماشينم پياده ميشم و يا وارد جايي شم چند پاف ميزنم بجز براي كارايي ك خيلي قوي هستن مثل مگامار و اپيك و .. حسابي دست و دلبازي ميكنم .
يكي از مهمترين مزاياي عطر پوشيدن براي من اين بود كه هميشه مرتب و شيك پوش باشم حتي اگه ميخوام برم دوتا نون بگيرم.
عرض ادب بانو ماری
بسته به موقعیت عطر استفاده میکنم اما برای قراری که مهم باشه با عطر استحمام میکنم
ولی چند روش میگم که برای افضایش ماندگاری و پخش خیلی خیلی تاثیر گذاره
همه ما میدونیم که عطرا از قدرتشون کاسته شده چند دلیل داره پیشرفت تکنولوژی کمبود مواد اولیه پول بیشتر شرکتای عطر سازی کلی محصول تولید میکنن در کنار عطرشون صابون شامپو لوسیون اگر گذشترو یه مرور کنید میبینین که این محصولات قبلا خیلی کم بودن خریدار نداشتن تقریبا نیازی هم نبود کسی صابون یا شامپوی عطری رو تهیه کنه شکرتا در کناره کاهش پرفورمنس محصولاتشون تولید این قبیل محصولات افزایش دادن که مشتری مجبور باشه برای افزایش پرفورمنس این نوع محصلات هم در کناره عطر خریداری کنه
اما راه دیگه ایی هم هست
با یه افشانه و مقداری اب میشه عطر مو درست کرد مو مثل اسفنج و عطر به خودش جذب میکنه برای خانوما که موبیشتری دارن تاثیر بیشتر داره
برای ۱۰۰میل اب ۵میل عطر
بعد از استحمام زمانی که مو هنوز نم دارن اسپری کنید و صبر کنید تا موهاتون خشکشن
صابونی و شامپویی استفاده کنید که مرتبط با عطرتون باشه درست پیدا کردنشون سخت ولی متونین از افراد دیگه تو فضای مجازی کمک بگیرین مثل همین عطر افشان
تمیز بودن لباس مواد شوینده دشمن عطر اگر لباستون بوی مواد شوینده میده از عطرتون انتظاری نداشته باشین(مخصوصا عطرای خنک) مشکل از روش شستشوی لباس
لباسایه مهمتون با روشی شستشو کنید که بویی درش نباشه
امیدوارم مطلب مفید بوده باشه
ماری جون خدمتت عرض کنم که اونی که فقط یه عطر داره همیشه همونو میزنه. 🤭ولی یه عطرباز یه عالمه شیشه جلو میزتوالتشه. همیشه برای هر موقعیتی یه عطر خاصیو میزنه. من خودم عطری که شیکتره بیرون و عطری که ارامبخشه و حتی توش رایحه رز داره رو توی خونه میزنم. خب هرکسی دوس داره باز خورد بگیره ولی برای من بیشتر این مهمه که بوی عطرم ملایم باشه و کسیو ازار نده. ضمن اینکه هیچوقت بازخوردی نگرفتم . متعجبم همه میان توی کامنتا میگن که همه اسم عطرمو ازم میپرسن. نمیدونم شایدم عطرای من بدبوعه🤭😂هرچند که وقتی طرف مقابل از همنشینی با من لذت میبره این خودش یه بازخورد خوبه.چون بهم ثابت شده کسی که عطرش خیلی خوشبوعه واقعا جذابتر به نظر میرسه.و برعکس عطر تند و زننده به بقیه اینو میگه که چقد طرف چیپه و بهتره ازش فاصله بگیرم.
ماری جان عزیزم سلام .من از ترس اینکه عطرام از خودم بیشتر عمر کنن همیشه عطر میزنم .بنده خدا عروس آینده م قراره چقدر فحشم بده که بجای این همه عطر مادر جان طلا میخریدی البته اینا رو توو بهشت زهرا قراره وقتی من دعوت حق رو لبیک گفتم توو دلش بگه و بعد به پسرم 😉.البته سعی میکنم تا اون موقع تمومش کنم که فحش نشنوم شیشه هاش رو هم یه کاری میکنم 😅.البته توو خونه عطرهایی که ملایم هستن و بابتش هزینه زیادی نکردم گهگاه بخاطر آرامش اعصابم استفاده میکنم.اما عطرهای دیگه که گرونن سعی میکنم توو مجالس خاص و موقعیتهایی که مناسبه .البته تازگیا دیگه مهمونی و ...هم خبری نیست و من موندم و نگاه خیره به عطرهام و استرس اینکه فاسد نشن .خلاصه وقتی میرم باشگاه و بیرون و بازار و کلا هر جایی عطر میزنم و حتی توو کیف و توو ماشین هم میبرم .بعضیاشون هم که خیلی سنگینن و کیفم رو هم دفرمه میکنه.خلاصه مشکلات داریم.گهگاهی شده که یادم رفته و عطر نزدم نیمه راه برگشتم حتی پیاده 🤣.انگار چیزیم کم بوده یا جا مونده .البته من خیلیییی به ظاهر و تیپ اهمیت میدم چه خودم چه دیگران .وقتی کسی لباسش درست نیست یا تیپش یا هر چی حتی عطر هم بزنه اونم از نوع گرونش اصلا برام جالب نیست .به نظرم کسی که عطر میزنه حتما باید ظاهر آراسته داشته باشه .به نظرم تیپ و عطر مکمل هم هستن البته خیلی چیزای دیگه هم کامل کننده هستند البته که اول شخصیته اما اگه ظاهرت و لباست درست نباشه عطر صد میلیونی هم بزنی چیزی دیده نمیشی.البته این نظر منه و خودم خیلی اهمیت میدم چه به رفتار چه لباس چه تجملات دیگه .خلاصه تا میتونی و کم سن و سالی استفاده کن از مادیات دنیا .کسی اون دنیا بهمون عطر لانکوم میدنایت نمیده .هنوز کسی بهشت و عطرش رو ندیده .عطر بهشت همینایی هست که توو این دنیا از رایحه شون لذت میبریم 😉💖
از همگی شما دوستان بابت انتقال حس و تجربههاتون بینهایت ممنونم 🥰🥰
ماری جان عزیزم سلام .من از ترس اینکه عطرام از خودم بیشتر عمر کنن همیشه عطر میزنم .بنده خدا عروس آینده م قراره چقدر فحشم بده که بجای این همه عطر مادر جان طلا میخریدی البته اینا رو توو بهشت زهرا قراره وقتی من دعوت حق رو لبیک گفتم توو دلش بگه و بعد به پسرم 😉.البته سعی میکنم تا اون موقع تمومش کنم که فحش نشنوم شیشه هاش رو هم یه کاری میکنم 😅.البته توو خونه عطرهایی که ملایم هستن و بابتش هزینه زیادی نکردم گهگاه بخاطر آرامش اعصابم استفاده میکنم.اما عطرهای دیگه که گرونن سعی میکنم توو مجالس خاص و موقعیتهایی که مناسبه .البته تازگیا دیگه مهمونی و ...هم خبری نیست و من موندم و نگاه خیره به عطرهام و استرس اینکه فاسد نشن .خلاصه وقتی میرم باشگاه و بیرون و بازار و کلا هر جایی عطر میزنم و حتی توو کیف و توو ماشین هم میبرم .بعضیاشون هم که خیلی سنگینن و کیفم رو هم دفرمه میکنه.خلاصه مشکلات داریم.گهگاهی شده که یادم رفته و عطر نزدم نیمه راه برگشتم حتی پیاده 🤣.انگار چیزیم کم بوده یا جا مونده .البته من خیلیییی به ظاهر و تیپ اهمیت میدم چه خودم چه دیگران .وقتی کسی لباسش درست نیست یا تیپش یا هر چی حتی عطر هم بزنه اونم از نوع گرونش اصلا برام جالب نیست .به نظرم کسی که عطر میزنه حتما باید ظاهر آراسته داشته باشه .به نظرم تیپ و عطر مکمل هم هستن البته خیلی چیزای دیگه هم کامل کننده هستند البته که اول شخصیته اما اگه ظاهرت و لباست درست نباشه عطر صد میلیونی هم بزنی چیزی دیده نمیشی.البته این نظر منه و خودم خیلی اهمیت میدم چه به رفتار چه لباس چه تجملات دیگه .خلاصه تا میتونی و کم سن و سالی استفاده کن از مادیات دنیا .کسی اون دنیا بهمون عطر لانکوم میدنایت نمیده .هنوز کسی بهشت و عطرش رو ندیده .عطر بهشت همینایی هست که توو این دنیا از رایحه شون لذت میبریم 😉💖
اول اینکه سلامت باشین و پایدار. ولی خیلی بامزه نوشتین 🤭. بله حتما لانکوم عزیزم رو میخرم چون کم پیش میاد عطری رو خیلی دوست داشته باشم ولی منتظرم یکم بار قسطهام سبک شه و به من این اجازه رو بده. خیلی نمونده تا اون موقع 😁
ماری جون خدمتت عرض کنم که اونی که فقط یه عطر داره همیشه همونو میزنه. 🤭ولی یه عطرباز یه عالمه شیشه جلو میزتوالتشه. همیشه برای هر موقعیتی یه عطر خاصیو میزنه. من خودم عطری که شیکتره بیرون و عطری که ارامبخشه و حتی توش رایحه رز داره رو توی خونه میزنم. خب هرکسی دوس داره باز خورد بگیره ولی برای من بیشتر این مهمه که بوی عطرم ملایم باشه و کسیو ازار نده. ضمن اینکه هیچوقت بازخوردی نگرفتم . متعجبم همه میان توی کامنتا میگن که همه اسم عطرمو ازم میپرسن. نمیدونم شایدم عطرای من بدبوعه🤭😂هرچند که وقتی طرف مقابل از همنشینی با من لذت میبره این خودش یه بازخورد خوبه.چون بهم ثابت شده کسی که عطرش خیلی خوشبوعه واقعا جذابتر به نظر میرسه.و برعکس عطر تند و زننده به بقیه اینو میگه که چقد طرف چیپه و بهتره ازش فاصله بگیرم.
منم این مشکل بازخورد رو دارم. شاید بقیه بلوف میزنن یا شاید هم اطرافیان من بینیشون مشکل داره 😁. منم عطرای ملیح و ملایم رو خیلی دوست دارم. عطرای تند و خیلی شیرین رو واقعا نمیتونم روزانه استفاده کنم دلمو میزنه و سردرد میده بهم