ماری ماری
13
1402/09/01

عطر هر روز میپوشین یا موقعیتهای خاص؟

سلام به همه دوستان خوشبو و خوش‌قلب

شاید سوالم کمی مسخره هست ولی برام‌ جالبه بدونم همیشه عطر میزنین؟ هر روز؟ و سر کار دوباره ظهر عطرتون رو تجدید میکنم؟ من واقعا وقتی بازخورد نمیگیرم ناراحت میشم و عطرهایی که خط بو داشتن با قیمت بالا رو زورم میاد بخوام هر روز بزنم. شما چطوری عطر میپوشین؟ و هر بار تمدید میکنین؟ یا اینکه موقع بیرون و مهمونی و قراز استفاده میکنین؟ لطفا تجربه و لایف استایلتون رو در این مورد باهام به اشتراک میذارین؟ ممنونم 

ماری ماری
1402/09/03
در پاسخ به امیر علوانی :

عرض ادب بانو ماری 

بسته به موقعیت عطر استفاده میکنم اما برای قراری که مهم باشه با عطر استحمام میکنم 

ولی چند روش میگم که برای افضایش ماندگاری و پخش خیلی خیلی تاثیر گذاره 

همه ما میدونیم که عطرا از قدرتشون کاسته شده چند دلیل داره پیشرفت تکنولوژی کمبود مواد اولیه پول بیشتر شرکتای عطر سازی کلی محصول تولید میکنن در کنار عطرشون صابون شامپو لوسیون اگر گذشترو یه مرور کنید میبینین که این محصولات قبلا خیلی کم بودن خریدار نداشتن تقریبا نیازی هم نبود کسی صابون یا شامپوی عطری رو تهیه کنه شکرتا در کناره کاهش پرفورمنس محصولاتشون تولید این قبیل محصولات افزایش دادن که مشتری مجبور باشه برای افزایش پرفورمنس این نوع محصلات هم در کناره عطر خریداری کنه 

اما راه دیگه ایی هم هست 

با یه افشانه و مقداری اب میشه عطر مو درست کرد مو مثل اسفنج و عطر به خودش جذب میکنه برای خانوما که موبیشتری دارن تاثیر بیشتر داره

برای ۱۰۰میل اب ۵میل عطر 

بعد از استحمام زمانی که مو هنوز نم دارن اسپری کنید و صبر کنید تا موهاتون خشکشن 

صابونی و شامپویی استفاده کنید که مرتبط با عطرتون باشه درست پیدا کردنشون سخت ولی متونین از افراد دیگه تو فضای مجازی کمک بگیرین مثل همین عطر افشان 

تمیز بودن لباس مواد شوینده دشمن عطر اگر لباستون بوی مواد شوینده میده از عطرتون انتظاری نداشته باشین(مخصوصا عطرای خنک) مشکل از روش شستشوی لباس 

لباسایه مهمتون با روشی شستشو کنید که بویی درش نباشه 

امیدوارم مطلب مفید بوده باشه 

خیلی خیلی ممنونم از راهنماییتون😊🌸

ماری ماری
1402/09/03
در پاسخ به Perfumoholic :

سلام.

من عطرام چند دسته هستن. 

برای بازخورد و محیط بیرون، بسته به نوع محیط، عطرای دیزاینری که حتما پخش بالا داشته باشن انتخاب میکنم. که البته اون هم بستگی داره مثلا نانوایی یک مدل ارزون تر، مهمانی مدل گرونتر یا گاهی از دکانتهای نیش. در این حالت معمولا اگر پخش عطرم خوب نباشه، یک دکانت کوچیک ازش تهیه میکنم و توی جیبم میگذارم و قبل از رسیدن به مقصد اسپری میکنم یا چند بار تجدید میکنم.

اما قسمت اصلی مراوده من با عطر برمیگرده به زمانهایی که عطر رو برای خودم میزنم، که در طول روز چهار پنج بار هر بار با یک عطر متفاوت هست و معمولا یک پاف کفایت میکنه. . میرم سر جعبه های دکانت و اجازه میدم ذهنم خودش تصمیم بگیره الان دلش چه رایحه ای کشیده و چشمم روی کدوم عطر توقف میشه. اگه ساکن باشم عطر رو به زیر گردن گودی بالای سینه میزنم. یا گاهی مچ دست که موقعی که پشت میز هستم مدام بو میکنم.

معمولا وقتی برای پیاده روی روزانه یا شبانه میرم ( که واقعا یکی از انگیزه های پیاده روی شبانه ام همین لذت عطربازی در هوای سرده ) هم قبلش عطری که دوست دارم به صورتم یا گاهی زیر بینی ام ! یا روی پیشانی ام میزنم چون اینجوری در حال حرکت کردن جریان هوا بوی عطر رو وارد بینی ام میکنه. (اول روی دستم اسپری میکنم و بعد دستم رو به صورتم میمالم). میدونم که از نظر بهداشتی چندان سیف نیست. 

عطرزدن موقع پیاده‌روی خودش ی تراپیه 🤩

یاس یاس
1402/09/03

سلام بانو ماری گل امیدوارم حالتون خوب باشه

ماری جان سوال خوبی پرسیدی خوبه آدم همیشه سوال از معطری و خوشبو بودن بپرسه و نظرات دیگرانم راجب به این موضوع جویا بشه در  این مورد بهت بگم گلم من آنقدر عاشق رایحه خوشبو و عطرام هستم که از همون بار اولی که یادمه بصورت تخصصی ادکلن کنزو و سینما را خریدم البته قبلشم خیلی میخریدم حالا اسم نیارم ولی رایحه این دو تا را خیلی بیشتر از بقیه دوست داشتم کلا صبح عطر میزنم بعد از ظهر عطر میزنم شب هم قبل از خواب چند پاف به موهام اسپری میکنم آنقدر عاشق عطرم فرقی هم نداره برام یه عطر دیزاینری مناسب روزانه باشه یا یه ادکلن خیلی خاص ولاکچری مخصوص مهمونی وجشنهای مهم،اما اینجا میخواستم بگم برخلاف قبلا که هر عطری گرون یا ارزان تنپوش میکردم و حتی یه بازخوردم نمی گرفتم الان مدتیه هر ادکلنی میپوشم همه اسمش و میپرسن ازم😆خودمم تعجب میکنم من لیبر و قبلا خریدم سه مییلون وپانصد یا تروساردی دونا و ورساچه صورتی و لامور یا مقوه بلو وخیلی عطرای دیگمو یک نفرم نمیگفت چه عطری زدی یا اسم عطرت و میگی اما الان تعجب میکنم هر عطری میزنم چند نفر میگن عجب عطری زدی میشه اسمشو بگی والا زمونه ی عجیب و غریبیه خواهر یا شایدم عطرای قبلا من بد بودند الان خوبن شایدم والا😉 شما  هم هر وقت دلت طلبید نه نگو و از بوی هر ادکلنی خودت بیشتر خوشت اومد دریغ نکن و فرصت و از دست نده و تنپوش کن و از رایحه مورد علاقه ات لذت ببر که تا فردا و حتی چند لحظه بعد هیچ تضمینی برای زنده ماندن و زیستن نیست انشالله حال و هوای دلتان و تمام لحظه های زندگی تان عطری  ومعطر به روایح ناب و خوش🌸🌸

آخرین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟