از کدوم ادکلن زنونه بیشترین بازخورد رو داشتین
والا بنده عطرای زیادی برا خانومم گرفتم ولی عطرایی که بیشترین بازخورد مثبت رو از اطرافیان داشتن و هرجا میرفت اسمشو ازش میپرسیدن(که اونم طبق چیزی که من بهش گفته بودم، بهشون میگفت: نمیدونم کادو دادن، البته اینو گفتم تا فورا خز نکنن و مثل بلایی که سر اونتوس و ایفوریا اومد سر اینا هم نیاد) اولی الین تیری موگلر بود(البته ادکلن اورجینالش، چون اسانس گرمی و مشابه و ادکلن فیک خیلی زیاد داره و اونا هیچکدوم بازخوردی که ادکلن اورجینال داره رو ندارن) دومی هم : وایت فلاور کرید، غیر از این دوتا عطرای زیادی از قبیل: لالیک لامور، بلک اوپیوم، ربله فلور ریحانا، له پنترکارتیر، هاندرد سایلنت ویز نیشانه، کوکونویر شنل، وری ایرسیستیبل جیونجی، آمبر نویر برکورت و ... گرفتم ولی هیچکدوم بازخورد اون دوتا رو ، حتی نزدیک بهشون هم نداشتن،
#هرمس له آمبر دس مرویلس L’Ambre des Merveilles
#هرمس الکسیر دس مرویلس ادو پرفیوم Elixir Des Merveilles EDP
#ویکتوریا سکرت نایت زنانه Victoria Secret Night
#جیونچی آنجئو دمون له سکرت (جیوانچی آنژو اترنج لی سیکرت) Ange Ou Demon (Etrange) Le Secret
#لانوین اکلت زنانه (لنوین اکلت دی آرپج) Eclat d'Arpege for Women
#ویکتور اند رولف بن بن (ویکتر اند رلف بون بون) Bonbon
#جیونچی آنجئو دمون ادو پرفیوم (جیوانچی آنژو اترنج پارفوم) Ange Ou Demon (Etrange) EDP
#دیزل لاوردوز تاتو (دیسل لاوردز تتو) Loverdose Tattoo
البته عطرهای زیادی دارم که بعضی هاشون و از این سه تا خیلی بیشتر دوست دارم ولی از نظر بازخورد و پرسیدن اسم عطر اینها رو یادم هست که خیلی اسمشون و پرسیدن و اگر بطریشون همراهم بوده ازش عکس گرفتن